Мъж уби жена си в Ботевград, полицията го издирва

До кървавия инцидент се стигнало след битов скандал
Обновена: 19 мар 2019 22:52 | 19 мар 2019 19:10,
60
Мъж уби жена си в Ботевград, полицията го издирва
Снимка: Архив, Булфото

42-годишен мъж е убил жена си на улица в Ботевград. Полицията го издирва.

Към 17.30 часа на тел. 112 е получен сигнал за жена с прободна рана на улица в кв. "Васил Левски" в Ботевград, съобщават от МВР.

На място незабавно са изпратени екипи на полицията и "Спешна помощ". Установена е самоличността и е констатирана смъртта на 37-годишната жена.

По първоначални данни, 42-годишен мъж от града е нанесъл смъртоносни удари на съпругата си при битов скандал.

Предприети са полицейски действия за издирване на заподозрения, както и процесуално-следствени действия на мястото на извършеното престъпление.

По информация на БНР инцидентът е станал пред офиса, в който жертвата работи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Мрън 51Истински български мъже почти няма! Масово са комплексари и шубета! Може и да го вдигаш но ако ти е малък или си с малко акъл жените бягат от скука, освен ако и те не са от "вдигащите"! Ситуацията е много комплексна и за огромно съжаление не е по силите на повечето български мъже! Не за друго държавата ни се срива даже доста бързо!
42
2
 
4
 
! Отговори
До нико преди 5 години
Не виждаш ли двойния стандарт в отразяването на убийствата на жени и мъже? Второ, според пропагандните тези на НПО активистите било имало геноцид над жените и война между половете. Е, що за война е това, ако убийствата на мъже са в пъти повече? Трето, всички много добре знаем, че се шуми толова много заради Истанбулската конвенция. Опитват се да я пробутат по един или друг начин.
41
5
 
5
 
! Отговори
Мрън преди 5 години
Истинският мъж не знам дали си вдига чукалата, но аз знам, че истинският мъж си вдига други работи и на жена му не й трябва друго. Който не го вдига, може спокойно да си злобее
40
1
 
3
 
! Отговори
До 38 преди 5 години
Прокурор съм и ще се захвана с такъв като теб дето пропагандира жените си го правят сами не разбра ли ***/смешницо.
39
2
 
6
 
! Отговори
До 48 преди 5 години
Ехе, я по-спокойно, Анджелина Джоли. Не познавала мъж, който да не я е свалял. Май доста ти се иска, но помисли и кой би ти повярвал. С този акъл така стара мома ще си стоиш. Че е сигурно, че никой няма да ти кръшка.
38
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За какво да отмъщават мъжете, че жените им раждат деца??? Не познавам мъж, койт да не ме свалял. А аз не съм от тези, които се обличат с утра къси поли и с ц...ци отвън. После имай доверие на мъж. Как да се прежаля, като 95 % сте еднакви.
37
4
 
4
 
! Отговори
До вулкан преди 5 години
За какво да отмъстят на мъжете? Че хранят и издържат жените ли?
36
3
 
7
 
! Отговори
До вукан преди 5 години
Това ли учите по псевдонауката *** изследвания.
35
8
 
6
 
! Отговори
Имах предвид преди 5 години
Убийствата на мъже са 2-3 пъти по толкова.
34
8
 
0
 
! Отговори
Българин преди 5 години
При битов скандал бащата на Путин изважда окото на майка му. Четете, за да знаете!
33
3
 
3
 
! Отговори
До 38 преди 5 години
Напротив, НПО активисте, убийствата на жени са между 25-30 годишно, докато убийствата на жени са 2-3 пъти по толкова.
32
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При Медея е по жестоко убива му децата. За да го нарани максимално
31
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 35Истинските мъже си вдигат чукалата след изневяра а лайнарците убиват, ето защо масовия български мъж е чистокръвен лайнарец! Има още много други фактори които го оформят като такъв!
30
7
 
23
 
! Отговори
аз преди 5 години
Понеже битовите убийства на млади жени станаха ежедневие, гледам, че коментаторите са добили завидна вещина - знаят проценти на изневерите, познават женската психика, мъжката, на тъпкачите, на мутрите! Професионални коментатори, които видимо одобряват убийството на жени...Позорно и скверно, а също така и повод прокуратурата да се заинтересува от персоните, одобряващи подобни варварски деяния
29
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Задминахме арабските държави. Бог да прости жената. А комплексарят няма да гние дълго в затвора. Щом я утрепал и то на улицата напълно му е ясно, че няма да лежи дълго в затвора . Явно за него е удоволствие да я види в гробищата . Дано пък него божието наказание е тежко и справедливо. Жалко за децата да живеят с тази травма.
28
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може много поводи да има пише,че са имали деца сигурно му е съсипала живота за да я убие.Може да е искала да се разведе и да му вземе всичко и тнт психическия тормоз от жени на мъже води до такива случай.
27
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шивачка с две деца е жената, според други сайтове.
26
6
 
9
 
! Отговори
Колът преди 5 години
Изневярата е повод за убийство?!? Сега няма да изреждам всичко, което е повод за убийство, ама страхливците тормозят жени, вместо който трябва.
25
16
 
13
 
! Отговори
западноевропеец преди 5 години
Няма значение, че всеки ден умират жени, които преди това са били системно бити, изнасилвани и тормозени от съпрузите/приятелите си. Важното е, че не приехме ИК и така предотвратихме НЕВЕРОЯТНАТА заплаха от трети пол.
24
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всяка жена си избира ***.Има два вида тъпкачи едните са нормални, добри,слаби, работещи ,безработени, другите са злобни мутри или стари фашисти с пари