Пред пълни трибуни: Представиха талисмана на Евро 2020

Скилзи обаче бързо бе залят от негативни коментари
25 мар 2019 21:00, Красимир Ангелов
4

Европейската футболна централа УЕФА официално представи талисмана на първенството на Стария континент, което предстои през 2020 г. Церемонията се състоя преди квалификацията между Холандия и Германия, която германците спечелиха с 3:2 в Амстердам.

Талисманът се казва Скилзи (Skillzy). При представянето му участие взеха и майстори на фрийстайл футбола, като те показаха атрактивни финтове и зарадваха феновете на "Йохан Кройф Арена".

Повечето коментари след представянето на Скилзи обаче са негативни, като привържениците на футбола не одобряват нито името на талисмана, нито визията му.

Евро 2020 ще се проведе през лятото на следващата година, като за първи път в историята няма официална страна домакин. Срещите ще се проведат на 12 стадиона в 12 различни държави, а полуфиналите и финалът ще са на Уембли.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Футикс беше по-красив!
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тва ли е талисманът?Цветнокож *** приличащ на ром или арабски бежанец?Вярно се подрискаха с тоя мултикултуризъм.Което води до това,че все по-голяма част от футболните агитки в Европа стават неонацисти.
1
2
 
10
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
Талисмана наподобява средностатистически алжирец на улицата в Париж, който си мечтае да отбелязва за ПСЖ