След победата над Дину: Кобрата е готов за мач с Джошуа

Съперниците на Кубрат и Тервел не бяха лесни, смята Десислава Джерманска
25 мар 2019 11:10, Красимир Ангелов
44

Кубрат Пулев успя да превъзмогне тежка аркада и продължи да пише история в българския бокс, но този път на американска земя. Под мощните възгласи "Българи юнаци" в Калифорния малкия му брат Тервел продължава безгрешния си ход, а Кобрата победи румънеца Богдан Дину.

Още по темата
В "България сутрин" спортният журналист от boec.bg Десислава Джерманска и световният и олимпийски шампион по бокс за младежи Благой Найденов се обединиха около мнението, че Кубрат Пулев вече е готов за мач срещу световния първенец Антъни Джошуа.

"Съперниците на Кубрат и Тервел не бяха лесни, но и двамата го очакваха. На тяхното ниво лесни противници няма. Тервел показа много високо ниво, въпреки че му смениха съперника почти в последния момент. За Кубрат това бе първи мач в Америка и първи с промоутърската компания "Топ Ранк". Кобрата няколко пъти каза, че и психически и физически е готов за мач с Джошуа и го показа в последните си два двубоя. Последните информации обаче са, че може и да не се стигне до този мач, тъй като Джошуа ще оваканти пояса. Ако не се стигне дотам, евентуален мач може да има или в началото на есента, или в началото на следващата година", разкри Джерманска.

Благой Найденов пък сподели, че родните боксьори напълно заслужено са спечелили срещите си. Той изрази възхищението си от формата, в която се намира Кубрат Пулев, въпреки че вече е на 37 години.

"Този противник беше много труден за Тервел. Личеше си обаче, че Пулев е по-добрият боксьор и заслужено победи. Кубрат пък водеше мача си много добре, а след аркадата започна да играе по-агресивно и показа страхотен бокс. Игра много мъжки", смята Найденов.

Той също се съгласи, че Кобрата е готов за битка с Джошуа. "Струва ми се, че той се чувства в много добро състояние въпреки възрастта си. Кубрат ще има достатъчно време да се възстанови и да започне подготовка за следващия си мач", заяви Найденов пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Антъни Уайлдър преди 5 години
От Пулев по-*** може да е само онзи, който харесва играта му.
36
3
 
3
 
! Отговори
Камбата преди 5 години
Дано да се бият с Джошуа! Нямм търпение да гледам как му мачкат егото.. тогава да видим какво ще измисли...Извинявам се някой ще ме оплюят,но Джошуа и Пулев са съвсем различна класа !
35
1
 
5
 
! Отговори
Патерсън преди 5 години
Кубрат показа ,че е много добър второкласен боксьор, като победи румъ неца в драматичен мач,А Джарел Милър преби Румънеца с лекота.
34
7
 
5
 
! Отговори
Мачкай, Кобра преди 5 години
Джошуа е прехвален манекен
33
4
 
10
 
! Отговори
нострадамус преди 5 години
Джошуа май ще го откаже от бокса,за съжаление
32
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пульо е просто един чувал с картофи , който единствено може да бие шамари на сервитьорките в чалготеките в студентски град .Съответно Кличко го направи на дроб-сърма!
31
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕТРО БЕЗРОДНИЦИТЕ НА ПУТИН КАК СЕ ПОДИГРАВАТ С ПРЕТЕНДЕНТ НОМЕР 1 ЗА ТИТЛАТА СВЕТОВЕН ШАМПИОН, ПОНЕЖЕ Е БЪЛГАРИН!!! ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ, ОЩЕ ПОВЕЧЕ НИ ОТВРАЩАВАТЕ ОТ РУСИЯ!!А КЪДЕ СА ВАШИТЕ БОКСЬОРИ БЕ, СМЕШНИЦИ???
30
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако Пульо се изправи срещу Джошуа, това ще е последния рунд в живота му.
29
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То и аз съм готов да изплющя някоя манекенка от victoria secret ама едва ли ще стане.
28
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква кобра?!
27
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Черен хуморКачи се на ринга с един от двамата, па дори и със шевовете и счупената ръка, па дали няма да ти почернее главата!!!
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен""Хляб и зрелище" - основата на Римската империя. Тези мачове са само повод едни пари да се превъртат през определени хора"Йеееее ... не думай. Само пълни загубеняци вярват, че бокса с "спорт на честта". Там се биеш за пари и нищо повече. Това, че някой хора си набиват филм е едно, но не означава нищо.
25
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"В профи бокса,най важна е Америка! Там е истинския бокс!"Eyyyyyy er.... Пропусна ли последните 15 години до Кличко или ... Защото в америка масово не са запознати с това, кой е световният шампион по бокс. Тайсън Фюри с направи един един базик в YouTube и ипиташе случайни хора за бок, но повечето хал фабер си нямаха кой е Фюри и Джошуеа и прочие. Знаеха за Флойд, Пакио и Макгергър (да ..., странно но факт)
24
5
 
4
 
! Отговори
пецата преди 5 години
Джошуа е на стероиди и допинг , да пускат и нашия така и да стане мазалото
23
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джошуа ще мине като валяк през тоя псевдобоксьор, дето основно се занимава с проституция. Не знам що се заблуждавате, че става нещо от тая мутра.
22
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Медиите да спрат ,а и така нареченитешпецове",да не съдействат за среща сДжошуа.Англичанина е с пъти по силен,а може и да е добре назобен.Нашия нека прави пари ,но с такива като негопо периферията и след година две да си гледа школата.Англия няма да ни прости никога победата на Дан Колов.Да и аз мисля ,че всичко с румънеца езаложено в залозите.Едва ли вече някойще се хвърли с гладиаторски устои.
21
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Патриоти при победа много,приятел! Ако си патриот,като падне му помогни да стане! А специалисти - бол! С лопата да ги ринеш!
20
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако успее да направи добри мачове в Америка,ще се бие и за пояса! Трябва да убеди телевизиите,спонсорите...! В профи бокса,най важна е Америка! Там е истинския бокс! Пожелавам му да се качи на ринга в Лас Вегас! Това е върха и точка!
19
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Кобрата му трябват мачове и реклама! И това се прави в момента! Браво! Това в Европа не става!
18
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Джо Мангото има поне още 2-3 по-силни от ***. Дину не беше и в топ 20.