Агресивен мъж преби за пореден път жена си в Панагюрище

Разбил входната врата на жилището й и нахълтал вътре
36
Агресивен мъж преби за пореден път жена си в Панагюрище
Снимка: Булфото, архив

Насилник нахлул с взлом в апартамента на приятелката си в Панагюрище и я пребил въпреки издадената от Районния съд заповед за незабавна защита.

Инцидентът е станал снощи, като след побоя 47-годишният мъж се опитал да се укрие от униформените, съобщават от полицията в Пазарджик.

Жертвата е с година по-млада жена, с която той живеел на семейни начала. Около 20:30 часа той е разбил входната врата на жилището й, нахълтал вътре и й нанесъл поредния побой.

Пострадалата е транспортирана за преглед в панагюрската болница, след което е освободена за домашно лечение.

След издирване служители на реда открили и арестували побойника. Срещу него се води полицейско производство под наблюдението на прокуратурата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
Гoшу преди 4 години
Да си сложи желязна врата и онзи докато се опитва да я ломи да звъни на 112 и да идват да си го прибират. Булгаропитека може да бъде спрян само с огнестрелно оръжие или бой до смърт. От друго не разбира и не подлежи на превъзпитание. Или пък да си хване някой як любовник, да види кък я, като иде пак да я бие :)))
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На излизане от блока съсед го чул да казва: - Не мре и тва е!
21
0
 
6
 
! Отговори
malart преди 4 години
Веднага да освободят човека. Разкаял се е и обещал повече да не прави така . А сериозно - не, в България няма защита от полицията в случай на насилие. Сами се въоръжаваме и спасението на давещите се в ръцете на самите давещи се. Полицията само констатира след това смъртта и отчита разкрито престъпленеи за статистиката
20
2
 
16
 
! Отговори
катя преди 4 години
Абе, тези мъже-зверове няма ли кой да затвори? Как може да пребива така жената? Няма ли правосъдие? Кои родители са ги отгледали такива мутри?! Възмутена съм!!!
19
2
 
13
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
Нашата полиция ни пази! Ако беше Бойко или Доган, душата си щяха да дадът полицаите за Патрона, но нъл е само една нищо и никаква жена, нищо, че част от парите й отиват за формирането на платата на полицаите. "Незабавна защита";))) Каква трябв ада е степента на Защита, че да бъде спрян приятелят й?
18
2
 
11
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
Конвенцията няма да ни спаси, то и сега има закони.Ти чел ли си ги или само уйдурми?От ЕС като я наложат в пакет за всички страни които не са я приели, тъй хубаво ще ви отсвирят!!
17
3
 
27
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
Ей такива не мирясват докато не убият жените си.И ЗАЩО тя трябва да се бори с човек с когото не иска да има нищо общо?? В САЩ за една безобидна целувка дерат по сто кожи, а тук за системен побой - тя да го била елиминирала. Хората чрез ИК ни дават точен и ефективен шаблон за противодействие, ние ще 'мислим"години нов закон???
16
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази поне е жива. Конвенцията няма да ни спаси, то и сега има закони. Трябват ни съд, прокуратура и полиция. Работещи! И жени! Като си избирате някой за семейни начала, пък и за забежки мислете с горната глава, а не с тва другото. Щото обикновено нито има безплатен обяд, нито от ....може да очакваш сложно поведение. Но каквито жените, такива и мъжете.
15
12
 
8
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
Не на Истанбулската конвенция, дори жената да бъде убита. Няма бързо производство (те докато го осъдят той ще я убие), справедливи присъди и ефективна защита на жертвите..ИСКАТЕ ЛИ ОЩЕ ПРЕБИТИ И УБИТИ ХОРА!
14
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Агресията на мъжа произлиза от действията или бездействието на жена намираща се в контакт с него.
13
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този, ако беше запознат с Истанбулската конвенция, нямаше да прави така! Абе четете ги тия конвенции бе!
12
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И сега ще обещае да не прави повече така и ще го пуснат! До следващия път... когато не само ще я пребие, но ще я убие! И всички ще се чудят как се е стигнало до там? Ако имахме действаща съдебна система този нямаше да може да я доближи, какво остава да я бие. Ама както знаем нашите полицаи си имат "по-важна работа" от това да се намесват в такива лични отношения.
11
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
сега ако бяхте подписали Истанбулската конвенция....тоя побой пак щеше да е факт. И сега си имаме закони. Докато прокуратурата и съда не започнат да си вършат работата нито Истанбулска, нито Марсиянска конвенции ще имат какъвто и да е ефект. Но народа *** - протестира за оставки на политици, а политиците са бушоните на тази прогнила система - един изгаря - слагат друг на негово място и всичко по старо му...
10
7
 
4
 
! Отговори
Спарта преди 4 години
До ДодоИзвади си рецепта и действай.
9
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като не подписахме истамбулската конвенция и съдебната заповед за защита не помага.
8
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така е като няма закон за неизбежна отбрана на жилището.
7
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Панагюрци са храбри и смели. Смел български мъжага.
6
13
 
19
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Пак ще ревнат за Истанбулската Извратена Конвенция ренегатите на юдея Сорос. Помислете, какъв акт на масоносатанинско извращение е да се обвързват семейното насилие над жени и легализирането на Содомията в един и същ нормативен акт! Но, всеки просветен знае, че това е в стила на евреите-илюминати. Не им е за първи път, нито за последен, уви!
5
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днесът се превърна в медия за боеве и хороскопи.
4
0
 
25
 
! Отговори
Свободен българин преди 4 години
И какво като прокуратурата го наблюдава? Арестували са го за колко - 24 часа, а после какво - още ли ще го наблюдава? Работещи институции, законност, държавност и сигурност у нас са само на хартия.