"Вечното дерби": Много напрежение, малко футбол, 0:0

ЦСКА и Левски не излъчиха победител
48
"Вечното дерби": Много напрежение, малко футбол, 0:0
Снимка: БТА

ЦСКА и Левски не излъчиха победител и завършиха 0:0 в двубой от плейофната фаза на Първа лига, игран на Националния стадион "Васил Левски".

Поредното дерби между двата тима приключи без голове и ще бъде запомнено основно с много напрежение, малко футбол и редица спорни ситуации. "Червените" трябва повече да съжаляват, че не поведоха в резултата през първото полувреме, в което Кристиан Малинов нацели гредата, а в края на първите 45 минути домакините пропуснаха и няколко добри положения.

През втората част "сините" също останаха разочаровани, след като Станислав Костов нацели левия страничен стълб. Като цяло срещата бе изпълнена основно с единоборства в средата на терена, като и двата отбора рядко стигаха до опасности пред вратите на Витаутас Черниаускас и Николай Михайлов.

От това може да се възползва Лудогорец, който при евентуална победа тази вечер над Ботев Пловдив, ще се откъсне на 5 пункта от "червените" и цели 11 от "сините".

Подробности четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: футболЦСКАлевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
2
 
! Отговори
vlady преди 4 години
Браво на един от най-добрите играчи на Лудогорец с черни гащета и *** Станислав Тодоров - успешно избута мача до равен, като прояви интуиция и въображение в някои ситуации за да насочи развитието на срещата в правилната посока
40
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тука цесекарите "заплакали", що Левски не им полегнал. Тия мачове между двата отбора нямат нищо общо с първеството, ако ме разбират някои какво казвам с това.Всеки мач си е сам за себе си, независимо от класиране, сметки и т.н. Ако ще и единия отбор вече да е шампион по точки, пак се играе за победа.
39
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 39Типичен шопарски манталитет, "аз не сакам на мен да ми е добре,а сакам на Вуте да му е зле" ами радвай се на трето място и отпадането от купата на България, това е достойно постижение за *** от подуене
38
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледах мача.Голяма мъка.Първия точен удар за Левски в 60-та минута.ЦСКА същата работа с няколко положения в повече.Най-трудно беше снощи на съдията.Как да свири,хем едните да са доволни,хем другите.Горкият човечец...то има фаул за червен картон и дузпа на Миланов-той все едно не е видял...спести няколко дузпи и на двата отбора и един куп картони за да са доволни всички...смешна работа :(
37
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
do 34 По-скоро вие чорбарите ще правите шпалир на Лудогорец. Муахаха... много ми е кеф от факта ,че точно Левски вчера ви уби мечтите за титлата.
36
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До карачанаковТи нали знаеш че динамовци са к---вата на всички власти , пред всички свалят ***
35
3
 
2
 
! Отговори
Артър Кларк преди 4 години
Една одисея в чорбата през 2019г.
34
2
 
2
 
! Отговори
??? преди 4 години
На база показаното последните.. 5 - 6 год да речем, ми е чудно, защо това се нарича "дерби"?!?
33
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГеЙренци вчера как се радваха на равния мач, не е истина, е това ще им е единствената роля инв бъдеще, шпалирите на делиормана......пфу
32
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това беше мач между ДЪРВОДЕЛЦИ.......
31
4
 
5
 
! Отговори
Бивш фен преди 4 години
За пореден път доказаха и двата отбора, че са... много зле.. Лудогорец вече е марка не само в България но и в Европа.Столичани са само история а единия отбор и това няма. Лудогорец в момента пише история.
30
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какво като селският измислен Лудогорец стане шампион? Обикновено първият или вторият чуждестранен отбор срещу който играят им вкарат 4-5 гола и обратно в разградският мегаполис.Нека сме реалисти.В България няма отбор който е способен да прави футбол.
29
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо столично няма нито в Левски, нито в ЦСКА. 80-90% от феновете им са роми или хора с ромски манталитет.Крещят,трупат отпадъци и уринират по улиците.Като не слушат чалга и не се татуират се барат чистокръвни арийци.През останалото време-чалга ракия и кючеци.Повечето са с произход от различни села до София или окръг.Другите отбори не са нещо по-различно.Общо взето диви селяни с комплекси.Както във всеки български град.
28
11
 
16
 
! Отговори
100% ДУЗПА ЗА ЦСКА преди 4 години
ОТ ДНЕШНИЯ МАЧ ОКОНЧАТЕЛНО СТАНА ЯСНО, ЧЕ ЛЕВСКИ Е САТЕЛИТ НА ЛУДОГОРЕЦ. ПРЕДИ САМО СЕ ПОДОЗИРАШЕ ЗАРАДИ ЕДНАКВИТЕ СПОНСОРИ, НО СЕГА ВЕЧЕ Е КАТЕГОРИЧЕН ФАКТ. ДА ИЗОСТАВАШ НА 5 ТОЧКИ ОТ ЦСКА И ДА ИГРАЕШ ЗА РАВЕН НЕ Е НОРМАЛНО ЗА КЛУБ КАТО ЛЕВСКИ. А ПОСЛЕДНИТЕ ДВАЙСЕТ МИНУТИ СИ МАХНАХА И ЕДИНСТВЕНИЯ НАПАДАТЕЛ В МАЧА!!!
27
14
 
12
 
! Отговори
Литекс-София преди 4 години
И сега как ще се хвалим, че сме били ЦСКА със 7:2 , като това е Литекс - официално признат вече и от УЕФА. И смешно и жалко...
26
12
 
11
 
! Отговори
СПАРТАК преди 4 години
Грухчовците се отърваха само със силна уплаха.
25
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
това не е вечно дерби, а само дерби
24
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дали не остана съдия който не ряза брутално ЦСКА.Със тези смеши чужденци Любо щеше да стане шампион ако не го режеха брутално
23
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички герои на ,,вечното дерби'' както пресилено го наричат,са винаги добре дошли в Пловдив.
22
7
 
14
 
! Отговори
Ама преди 4 години
Дали остана неоплют съдия от чичовото?