Командосът, поискал подкуп за открадната кола в ареста

Присъдата може да се обжалва
21 апр 2019 14:21, Петя Славова
24
Командосът, поискал подкуп за открадната кола в ареста
Снимка: архив, Reuters

Съдът остави в ареста командоса от отряда за борба с тероризма. Мъжът бе задържан, защото предложил съдействие за връщане на откраднат автомобил срещу 11 000 лева откуп. Задържан е в момента, в който получавал парите, предаде Нова тв.

Още по темата


В залата той заяви, че е набеден и настояваше заседанието да е закрито. Искането му, обаче беше отхвърлено. Защитата на обвиняемия заяви, че няма доказателства, че е взимал пари, а това били само твърдения на свидетели.

Съдът отхвърли тези доводи и обяви, че имало данни за условията, при които се провеждали срещите между командоса и един от свидетелите – те да бъдат в отсъствието на собственика на луксозния автомобил, който е откраднат, а парите да бъдат поставени в плик, без да ги докосва, след което да бъдат отнесени в неизвестно чейндж бюро.

Всички тези разговори командосът провеждал от чужда сим карта. Решението може да бъде обжалвано в 3-дневен срок в Софийския градски съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво излиза до тук. Някаква пита може ли да и намери джипа. Той казал - ще опитам. Всичко става на частни начала. Що не е отишла в полицията? Тоя джип сигурно е скъп, а тя безработна. Разговора е текъл така - ако ти го намеря "на частно" ми плащаш 2000 лева. И го намерил, нали е детектив. До тук какво - нищо! Пари не е пипал. Как е взел пари като не ги е пипал. Да съдят, после ще го оправдаят. Иванчева поне се беше тръкнала по брадата.
16
0
 
1
 
! Отговори
ceko преди 4 години
Ама пуснете го бе.................
15
0
 
5
 
! Отговори
ПЕНСИОНЕР преди 4 години
То този случаи не по малко е идинетичен с искан подкуп ОТ ТОЗИ иска от Иванчева но и лепнаха 20 години Когато приключи делото и излезе съдебното решение кое е тенденциозно и кое политическо дело .
14
0
 
16
 
! Отговори
Собт преди 4 години
И защо спестявате името му? Той не е командос, а корумпиран полицай. И се казва Красимир Пешовски. Така пишат колегите ви.
13
0
 
5
 
! Отговори
Кармъзъ такери преди 4 години
Работи на черно като частен детектив--взима парите намира бандитите отнема автомобила от тях и го връща на хората .... за всичко това е виновен само че от дейноста си не плаща данъци на държавата--ако някой отиде на частен детектив да му търси колата ще си плати ...
12
15
 
8
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
Този ако беше ром досега щяха да бъдат организирани и проведени над 10 протести срещу ромската престъпност !
11
0
 
25
 
! Отговори
позор преди 4 години
Много професионално,разговори от чужда карта,парите в плик за да не остават следи!явно не му е за първи път,големи"професионалисти" са нашите полицай а?!
10
0
 
17
 
! Отговори
Bg izmet преди 4 години
БАААКТЬН ОТ КОМАНДОСИ.
9
3
 
13
 
! Отговори
Андрешко преди 4 години
До АнонименИванчева не е делила с никого така, че и аршина ще е друг. Ако беше делила ... нямаше да я знаем коя е!!! Нещо за КТБ ... там освен ЦВ няма виновни ... а май имаше ... две чистачки.
8
1
 
18
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
До СкитникЕ ти да не мислиш, че някой иска да стига до крадците и шефовете им. Идват избори иначе всичко щеше да си е по старому.
7
3
 
31
 
! Отговори
Андрешко преди 4 години
Момчето е невинно ... няма доказателства, собственика на колата е инсценирал всичко. Командосите не са такива хора. Освен това в БГ няма корупция, няма престъпност ... тук е рая на земята.
6
1
 
18
 
! Отговори
Скитник преди 4 години
Милиционерски "професионализъм" . В САЩ щяха да го оставят а вземе парите, и така да стигнат и да крадците. Нъли имат средства за подслушване? Но там са кравари .....
5
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този е делял с началника си а той с цецко чакрата с етажа и с баш суджука, затова досега нищо не се е случило. А това му е за пореден път, не за първи.
4
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този доста е изостанал в исканията си за подкуп. Иванчева и други си искат парите в евра, а бюджетните служители като командоси и Бойко Борисов още не са разбрали, че България вече е в еврозоната и се използват евра вместо левчета.
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фирма "БОРЕЦ" от Видин може да вземе нещата в ръце и да реши проблема. Подкуп , откуп си е корупция. БОРЕЦ се захвана и с убийството на пешеходеца в Хасково. На Военното поделение в града му пада тридесет метрова ограда и смазва човек. Сега личната и колективна дисциплина на личния състав е притегната.
2
3
 
20
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ТОЧНО ЗАРАДИ ТАКИВА НОВИНИ ХОРАТА СЕ ОЗЛОБИХА И ОТВРАТИХА ОТ МВР И ПРОКУРАТУРАТАВЪПРЕКИ ТОВА ТОЗИ ЩЕ ГО ПУСНАТ!!!И НЕГОВИЯ ПОДКУП Е ОСОБЕНО ГОЛЯМ!!!НО ТОЙ НЕ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ЗАТВОРНИК КАТО ИВАНЧЕВА ПО-ИЗВЕСТНА КАТО БЪЛГАРСКИЯ ХАНИБАЛ ЛЕКТЪР ПРИ ИВАНЧЕВА САМО ТЕСТВАХА НА ПЪРВА ИНСТАНЦИЯ ДАЛИ ХОРАТА ЩЕ НЕГОДУВАТ МНОГО И И ДАДОХА 20 ГОДИНИ НО НА ВТОРА ЩЕ СА 30
1
0
 
19
 
! Отговори
Ех Петя преди 4 години
де откуп, там и подкуп. Нема как да ги знаеш тия работи със завършен трети клас.