Русия пусна на вода подводница, която може да предизвика цунами

На борда си тя може да носи подводни ядрени дронове
24 апр 2019 13:22, Елка Василева
401
Русия пусна на вода подводница, която може да предизвика цунами
Снимка: архив, Reuters

Руският президент Владимир Путин проследи пускането на вода на нова подводница, която може да носи подводни ядрени дронове, способни да предизвикват цунами, предаде Асошиейтед прес.

По време на посещение във военна корабостроителница в Санкт Петербург Путин наблюдава потеглянето на ядрената подводница "Белгород" от завода "Севмаш" в северозападния град Северодвинск по видеоконферентна връзка.

Руските ВМС съобщиха, че подводницата, която е предвидена за носене на ядрени дронове "Посейдон", ще влезе на въоръжение догодина.

Дроновете "Посейдон" могат да нанесат ядрен удар по крайбрежни райони, предизвиквайки опустошителна вълна цунами. Путин заяви, че изпитанията на това оръжие преминават успешно.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


401
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
300
1
 
7
 
! Отговори
български тостер преди 4 години
До тонката ."На всичките децата и внуците ви по Европа и САЩ,"във България няма нищо. тва е пустиня. затова внуците и децата във сащ острова и европа.кене фочистачи болногледачи съдовемиячи ягодоберачи автомивачи и т.н.ЛЕПОТА...
299
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Путин да ги маха тези ракети и да натовари на борда вашингтонските формни слуги. Достатъчно е само да им покаже статия за Русия и пускат цунами от храчки. Само трябва да им плаща в центове и метадон.
298
8
 
7
 
! Отговори
Местя Го! Три пъти! преди 4 години
В чест на раССия!
297
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ОСТАПЩото е 1:0 за мадуро затова живеят на тъмно , в глад и мизерия и без лекарства.
296
9
 
16
 
! Отговори
ОСТАП преди 4 години
До Анонимен ПРЕЛИТАТ САМОЛЕТИ ЗАЩОТО СИ ПЛАЩАТ КАТО ПОПОВЕ.И НЕ ПРЕЗ РУСИЯ А ПРЕЗ АЗАРБАЙЖАН И ТУРКМЕНИСТАН.А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ВЕНИЦУЕЛА КАКТО И В СИРИЯ ПИЛЦИТЕ СЕ БРОЯТ НА ЕСЕН. ЗАСЕГА Е 1 НА О ЗА МАДУРО. НО КОГА ЛИ ТВОЯТА СО.РОСОИДНА КРАТУНА Е НАПИСАЛА НЕЩО УМНО ЧЕ И СЕГА?
295
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 327И къде Русия възпре ,,агресора САЩ"?В Афганистан има пълно сътрудничество с Русия,товарните самолетите от базата ,,Рамщайн"Германия и сега прелитатат над руска територия на път за Афганистан и обратно!Може би имаш в предвид Венецуела,където народа видя какво следва когато политиците им,се зъбят на САЩ, и слушат нарежданията идващи от Маскве!
294
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
добре че е Русия, да възпира агресора САЩ !
293
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 309Къде може да се види жилищен комплекс с четири входа и със...........септична яма до него?В най-богатата на природни ресурси страна в света.Великата Русия!
292
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 192Аз се възхищавам на американското оръжие, най-много от финища на Смит и Уесън - биг фрейм, от разни клонове на Колт 1913 и особено от кутиите им от червено дърво и филц. Ей така, да си ги имам и ги гледам с любов!Но за бой, за мъжка работа ще взема руско оръжие!Вземи руско оръжие и докато се усетиш Смит и Уесън-а ще ти е отнесъл тиквата от 100метра преди да си вдигнал руската тояга.
291
5
 
9
 
! Отговори
Карлсон от покрива преди 4 години
От яслата на Тръм ли шептиш или от тази на Сорос, близалке??
290
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
подводница камикадзе прави цунами -бла бла-руска история -те умрели от глад подводници мечтаят
289
12
 
13
 
! Отговори
Учителя преди 4 години
До разбирача 320 - Досега ОБЩО има ПРОИЗВЕДЕНИ 12 самолета Су 35 и нито един продаден :) Пък колко са паднали и разбити не се знае
288
9
 
8
 
! Отговори
NN преди 4 години
А пари за пенсии и здравеопазване, йок!
287
11
 
11
 
! Отговори
Bad Company преди 4 години
Драги съфорумници, информацията за руската безаналогова подводница е непълна! Освен описаните качества тя може да лети в космоса, да каца на Марс, Юпитер и прочее планети от нашата система. Планира се и кацане на Слънцето. Очаквайте др. Путин да отвори люка и да ви помаха от там.
286
5
 
15
 
! Отговори
Дани преди 4 години
Русия е велика.
285
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 299Сега правят неща, с които по-рано не блестяха - прецизни снайперски карабини и пистолети. Техният Strike One, само че произведен в италианската фабрика, се продава в САЩ за $1400. Не е злеПравят копия на Щаер.Пистолетите им са гола вода като и предишните.И защо ги произвежда италианска фабрика?Нали рашките са много добри в металообработката?
284
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До Анонимен 299Сринахме се от 26 място...Щом ние сме били на 26-то място не ми се мисли другите зад нас какви мизерници са били защото ние като 26-ти в магазините нямахме нищо.Бай Ончо се счупвал от работа а бира в магазина няма.Чудно нещо!
283
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 286Задачка за първи клас*:Един самолет Су-35 струва $6000000. Колко автомобила Хюндай могат да се купят с тези пари, ако приемем, че цената на една бройка е $15000?Hundai/Kia продават по 5,5 милиона автомобила на година.А сега сметни колко Су-35 трябва да продава Русия всяка година.Хахахаха!
282
1
 
5
 
! Отговори
Dimitar преди 4 години
До АнонименВсъщност Холанци я извадиха...
281
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А,свястна кола кога ще пуснат?