МВнР: Няма данни за пострадали българи в Лион

Осем души бяха ранени при експлозия във френския град
24 май 2019 21:27, Красимир Ангелов
18
МВнР: Няма данни за пострадали българи в Лион

Към 21.00 ч. българско време няма информация за пострадали българи при експлозията в Лион, съобщават от Министерството на външните работи.

Посланик Ангел Чолаков е разговарял с представители на българската общност във френския град, които са го информирали, че постоянно живеещите ни сънародници там са живи и здрави.

Осем души са ранени при експлозия в Лион

Очакваме официална информация от управлението на полицията, отчитат от МвнР.

Както Dnes.bg съобщи, осем души са ранени при експлозия на пешеходна улица във френския град Лион. Няма данни животът им да е в опасност.

Според полицейски източник пакетът бомба е съдържал "винтове и болтове" и е бил заложен пред хлебопекарна на ъгъла на две улици в центъра на града.

Районът е евакуиран и отцепен от силите на реда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: МВнРЛионексплозия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе, каква е тази лионска (да не казвам френска) полиция, бе!На снимката, единият е кьорав, с превръзка на окото, другияр е с нефренски цвят на кожата ... Заподозршният се оттегля (не бяга) с велосипед ... Егати! :)
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма пострадали французи.
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Начина на изпълнение показва тотална аматьорщина.
10
2
 
7
 
! Отговори
хъша преди 4 години
какъв размер ли са винтовете и болтовете че ми трябват малко да отида да си посъбера
9
1
 
12
 
! Отговори
м дааа преди 4 години
Със сигурност няма и ранени французи, поне като минах през Лион и Бордо - беше трудно да видиш човек, който поне от далеч да те заблуди че е франсе.
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
франсия беше франсия по времето на Дю Голь
7
24
 
3
 
! Отговори
Свещен Гущер преди 4 години
Шок! Изумително! Извънредни новини! Стопанина на кремъл-Путин се е наакал и все още бълва като вулкан гУмната си.Изпратени са самосвали и булдозери да изринат остатъците в близката река да се размирише. Скафандрите на екипите от гражданска защита се разпадат от силната миризма.Хиляди московани са извозени с автобуси от мястото на събитието. Очаквайте извънредна емисия по БиТиВи
6
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според мен точно този атентат не е ислямистки. Абсолютно идентичен е с този в Кьолн на НСУ от 2004-та - бомба с пирони пред магазин, поставена от лице с велосипед. Някой имитира германското НСУ (националсоциалистически ъндърграунд), което с този атентат е имитирало по-ранна нацистка група. Предполагам, че във въпросния магазин работят чужденци или се събират такива. Ще е странно ислямисти да имитират нацистки атентат.
5
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каде е папата? Какво мисли по случая може ли да чуем?35321
4
3
 
13
 
! Отговори
Факт! преди 4 години
Първи вариант събираш пришълците уж за ваксинация и ги кас.рираш химически.Втори вариант заграждаш им гетата и почваш да ги бомбиш с авиация и артилерия като на входовете поставяш картечници.Трети вариант заразяваш водата на квартала.
3
11
 
2
 
! Отговори
1789 преди 4 години
Mного непрофесионално изпълнение. Когато ще слагаш допълнителни материали, които да се разлитат е добре това да бъде извършено в затворено място, където има много хора, като в магазинини, училища, концерти, спортни събития.... Ако няма насоченост на взрива е достатъчно да бъдат прикрепени пирони на ориентирани в различни посоки снопи с прикрепени с ластик около тях. Може да се използват и ампули с живак или парченца тежки метали като олово.
2
2
 
8
 
! Отговори
клошарят преди 4 години
Конкуренция,между френцки хлебопекари,и арабцки,катмаджии
1
0
 
8
 
! Отговори
град козлодуй преди 4 години
много лоши станаха хората