Провокация? Откриха канабис до ограда, но извън двор в село

13 канабисови растения растяха свободно в село Виногради
27 май 2019 10:33,
22
Провокация? Откриха канабис до ограда, но извън двор в село
Снимка: архив "Булфото"

13 канабисови растения са открити при полицейска акция в село Виногради, съобщиха от благоевградската полиция.

Още по темата

Пуф-паф: Канабис никне на метри от МВР

Вчера на улица в село Виногради, община Сандански, в непосредствена близост до ограда на имот, но извън имота от полицейски служители на РУ - Сандански са намерени и иззети 13 броя тревисти растения, които след направен полеви тест са реагирали положително на канабис с общо тегло около 1.480 килограма.

За случая е уведомена Районна прокуратура - Сандански. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
2
 
! Отговори
Sasho преди 4 години
13 растения-1 480 кг ? Моля за контакти на фермерите :D
19
0
 
3
 
! Отговори
Полицейска Академия преди 4 години
Тъй като ВСИЧКИ големи вносители,производители и разпространители на дрога в треиторията България са с "ЧАДЪРИ" осигурени от висши представители на власта и на ченгетата им е забранено дори да се доближават до тях без изрична заповед от началниците на началниците им за да не стоят без работа и да демонстрират дейност за оправдание на все по високите си заплати се ОРГАНИЗИРАТ такива пищни и лъскави полицейски акции .Арести на откачалки ... Арести на бабички и старци... Откриване на стък трева...
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Из "Албум за растения и животни":"Вярно е, че днес никой не би облякъл конопена риза и не би се завил с кълчищна черга. Конопеното влакно е грубо. Но когато е необходим здрав материал, който да не гние при често мокрене, например за рибарски мрежи, брезенти, корабни платна и въжета, за чували и други опаковки, винаги се предпочитат конопените влакна. Затова и сега в много страни конопът се отглежда върху големи площи."
17
2
 
2
 
! Отговори
ДД преди 4 години
В цела Европа ,САЩ ,Канада и други бели държави това нещо е легално само в Евроазиятска Болгария може да лежиш за плевел на двора до 10 години....Не я легализират щото ще останат без работа ,а истинските нарко босове немогат ги барнат ....
16
0
 
3
 
! Отговори
Селянин преди 4 години
Конопа си го има див в България от хиляди години,от влакната се правило хартия въжета и дрехи,тениска от коноп е практически с доживотна гаранция и струва 100 Е на разпродажба изключително здрава приятна,мекао проветрива материя.От семената се прави храна,биогориво,от отпадъците могат да се правят коли като трабанта или пелети.Семената на конопа ги има в повечето скъпи смески за гълъби и папагали.На мене ми никнаха около воалерите канабис и се чудих дали пазача на стари години не го съди....
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"общо тегло около 1.480 килограма" от 13 растения? семки имате ли?
14
0
 
6
 
! Отговори
Дедо Цецо преди 4 години
Милиционерите са много заГРЪСТЕНИ.
13
0
 
5
 
! Отговори
ЦИРК преди 4 години
Каква новина диворястащ канабис,прокуратура истории
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
леле с кви глупости се занимава тая държава.. не е истина..
11
0
 
8
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 години
При тази хубава новина за изборите , само килограм канабис ни липсва. Егати ти новината.
10
1
 
14
 
! Отговори
Главен редактор преди 4 години
Разни малоу мни репортерчета без грам мозък в главите публикуват снимки на див коноп и го обявяват за марихуана, а още по-мало умни дърти редактори дремят и пускат репортажа.
9
1
 
11
 
! Отговори
ЮнкерИшиаса преди 4 години
фенчетата на проко подрисоф (трафиканта на хора и дрога, крадеца на коли, грабителя на банки, затриващия българия проедател и продажник) освен че прецакаха държавата за пореден път гласувайки за главоча си цъкат тука плюсчета в подкрепа на меференцето. нема батенца, до 20 години индианците ще са мнозинство и тогава такава хурка каквато не сте си представяли.
8
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
да отидат глюпавите ушеви в пловдив до гребната база. див коноп расте навсякъде по полетата в тракия. ние сме родина на конопа и вместо да му се радваме и да го ползваме, калпаците от меферето чистят пазаря за амфетките на приятелчето на мишо бирочето, спечелия изборите гласопребоител.
7
0
 
14
 
! Отговори
до 7 преди 4 години
Извън топ 100 по свобода на словото; к'во очакваш?!Лигалайзит бе!
6
0
 
14
 
! Отговори
аве ей джендъре преди 4 години
С тези "бан"-ове , от ридакцията ставяте бАНАЛНИ ,
5
2
 
21
 
! Отговори
Експерт преди 4 години
Преследват марихуаната защото е конкуренция на Боковата химия
4
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да се хващат и да скубят плевели униформените и без това за друго на стават!
3
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ченгетата трябва да благодарят на Господ за това растение, че им е изкарва службата. Вече почнаха да обикалят по дуварите и по синорите за коноп.
2
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От къде да знаят тъпите фуражки че конопът е един от най-разпространените ПЛЕВЕЛИ в България, и може да поникне навсякъде, дори в дворовете на нищо неподозиращите възрастни хорица. Важното е да има полеви тестове за всички за да се тестват плевелите по дворовете и да се натоварва и без това изнемогващата съдебна система със безсмислени дела.
1
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"13 канабисови растения" - коноп му викат хората. Расте си свободно. По соца даже се сееше и после преработваше в предприятия за направата на чували.