Волейболистите ни загубиха от Япония с 2:3 на родна почва

Така победите за родния тим стават три, загубите – 5
16 юни 2019 08:08,
15
Волейболистите ни загубиха от Япония с 2:3 на родна почва
Снимка: БТА

България допусна загуба с 2:3 (25:22, 19:25, 25:16, 19:25, 19:21) гейма от Япония във втората си среща от турнира от Волейболната лига на нациите във Варна. След тази среща националите ни имат три победи и пет загуби и 8 точки в актива си. Победата бе трета за Япония в надпреварата, като азиатците имат 5 загуби и 8 точки.

Силвано Пранди направи три промени в стартовия състав на България в сравнение с вчерашния двубой с Австралия. За България срещата започнаха Георги Братоев, Красимир Георгиев, Мартин Атанасов, Светослав Гоцев, Розалин Пенчев, Цветан Соколов и либеро Владислав Иванов.

Срещата започна изключително оспорвано, а резулататът, който до първото техническо прекъсване бе изравняван 7 пъти, се движеше точка за точка. С отлична атака и точка на Юки Ишикава японците водеха с 8:7 при първото техническо прекъсване. След прекъсването резултатът бе изравняван три пъти, след което България успя да поведе с 2 точки при 13:11. След грешка в атака на Цветан Соколов гостите успяха да изравнят при 14:14, но при второто техническо прекъсване резултатът бе 16:14 за домакините. Япония на няколко пъти успяваше да се приближи на точка от националите ни, но все пак в края на гейма България успя да поведе с 4 точки при 22:18. След грешка на японците при изпълнението на начален удар България взе първата част с 25:22.

Още за това как протече мачът четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Давайте, "лъвове"! Щом и от япония почнахте да падате...
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БравУс !!!Великани.ПрУдължавамИ напредИ .Къде е ДришУ ...
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
е аз си бях за японците. нашите са си доста слабички, нямаше как да бият. а и коефициента за япония беше добър.
8
0
 
12
 
! Отговори
Йово преди 4 години
Какъв волейбол какъв спорт. Има балканска клубна лига за отбори по волейбол. За 11 г. Българки отбори са участвали по два пъти за мъжете и за жените. Не участват поради финансови трудности. Няма школи, няма нормални зали, няма нормално финансиране.Турците защо израснаха и във волея и в баскета. Погледнете ги до къде стигнаха а ние само на стар лаври лежим. Впрочем както и във Футбола, после защо Косово ни бие в София. Собствени млади кадри трябват не чужденци дошли от палмовите дървета.
7
0
 
4
 
! Отговори
Тамагочи преди 4 години
Японците са пуснали някой високотехнологичен маскиран робот да играе, мамят.
6
1
 
8
 
! Отговори
да се смееш ли . . . преди 4 години
"...родна почва..." ? Журналистически бисер. Шедьовър!
5
1
 
14
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Какви успехи искате ,бе ?!!! Погледнете кой е министър на спорта ! Един 300 килограмов кашелот !!!
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Все по зле ще става.На държавата е назначен еднокнижник, бизнесмени са назначени мутри и комсомолски секретари , а в спорта също калинки инженери и крадци.Свободата трябва да се извоюва, вдигайте се
3
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе няма как в загиващата ви Гербава България да имате спортни успехи, вие това не го ли разбрахте??? То след десетина години не е сигурно дали държава ще имате, на вас спортни успехи ви се приискали!Факт е, че от както ГЕРБ дойде на власт през 2009г., спорта в България копае абсолютното дъно, както и всичко друго в държавата на Тиквите и кратуните
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По добре Джани Моранди! Тея с футболистите са като скачени съдове!
1
2
 
10
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 4 години
Пранди,Моранди !!! Що го викнахте тоя жабар !??? Той и Гибона вършеше същата работа...