Сърдечен удар е причината за смъртта на Мохамед Морси

Бившият държавен глава почина по време на съдебно заседание
18 юни 2019 07:19,
3
Сърдечен удар е причината за смъртта на Мохамед Морси
Снимка: архив Reuters

Бившият египетски президент Мохамед Морси е починал от сърдечен удар, съобщи Египетската телевизия, позовавайки се на източник от медицинските среди, информираха Ройтерс и ТАСС.

Морси, който имаше доброкачествен тумор, е получавал непрекъснати медицински грижи, допълва източникът.

Още по темата


Главната прокуратура на Египет е издала разрешение за погребението на бившия държавен глава, който почина в Кайро по време на съдебно заседание, при което бе обвиняем, съобщи по-рано ТАСС.

Необходимите документи са били оформени след приключването на съдебно-медицинската експертиза. Според ислямските канони тялото на починалия трябва да бъде положено в земята възможно най-скоро след кончината, но преди залез слънце.

Най-вероятно погребението ще бъде още днес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
Yudeo= fahist преди 4 години
Mohamed MORSI...purviya deokrayichno izbran President na EGYPT...Svalen ot vlast ot voennata hunta na terorista SISI! ...SVETA ZATVORI OCHI PRED TOZI PREVRAT....POCHIVAY V MIR ....AMIN
2
0
 
7
 
! Отговори
Хахахахахахаха преди 4 години
Не сме се и съмнявали, че така ще кажете. Една висока доза дигиталис дава точно този резултат и след 6 часа не остават никакви следи организма и никой нищо не може да докаже.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
е получавал непрекъснати медицински грижи,...............е, има си хас ! нали не е бил някой простосмъртен, че да чака за направление в кварталната поликлиника!