BG родители отвлекли сина си гей, искали "превъзпитание"

Италия ще изправи пред съд родителите
27 юни 2019 07:38, Александър Попов
113
BG родители отвлекли сина си гей, искали "превъзпитание"
Снимка: Reuters

Една история, която се разиграва преди 4 години достигна своя пик - процес в Падуа. На подсъдимата пейка ще застанат български родители и техен приятел сърбин, а обвинението - отвлекли в града сина си хомосексуалист, за да го пратят насила в България с цел да го "превъзпитат", пише в. "Матино ди Падова", цитиран от "24 часа".

44-годишните сега български съпрузи се заселили в Италия преди десетина години и сега живеели в Сан Джовани Лупатото, в района на Верона.

Навремето те узнали, че синът им студент е хомосексуалист и живее заедно с приятеля си и с други двама съквартиранти в общ апартамент. И решението е взето - да разтрогнат връзката и да бъде пратен за "лечение" в България.

Заедно със семеен приятел сърбин решили да го отвлекат насила от апартамента му и да го транспортират у нас при роднини в черноморко селище.

Според вестника едва сега прокурорът по делото Серджо Дини е приключил разследването и то ще се разглежда в съда. Обвиненията към майката и бащата са за отвличане на човек, домашно насилие и многократни наранявания.

"Матино ди Падова" пише, че синът на българите се запознал с бъдещия си "годеник" в апартамента, в който живеел с други студенти. Любовната връзка между двамата се разгоряла веднага.

Първоначално родителите на българския студент се правели, че не забелязват нищо. По-късно обаче, след като разбрали, че не могат да приемат ситуацията, решили да реагират.

На 16 май преди 4 г. двамата родители и приятелят им звъннали на апартамента, където живеел синът. Той им отворил, без да подозира какво го очаква. Приятелят Н. бил прикован насила в един ъгъл. Когато се опитал да се притече на помощ на българския си приятел, бил заплашен със смърт и юмрук в лицето.

Синът пък бил обездвижен насила, след което бил влачен по стълбището и натоварен в една кола, която отпрашила с бясна скорост. Оттогава от българския студент нямало повече никакви вести.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
12
 
5
 
! Отговори
Пепи преди 4 години
Не виждам нищо ненормално в това, че родителите не одобряват връзката на сина им. Защо, трябваше да я одобрят ли? Може начинът да не е бил правилен, с може да не е имало друг начин.Това е толкова гадно, тези вид секс.отношения, хора вие побъркахте ли се, че одобрявате тези гей-връзки?
87
1
 
4
 
! Отговори
Недоумяващ преди 4 години
Много неразбираемо написано и нищо съществено !
86
0
 
7
 
! Отговори
Един преди 4 години
До "привет от Германия "Един учител по български навремето така казвал: "и като думаше нищо не каза".Та и ти така.
85
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Виждам, че Сорос е развързал кесията за слугите си. Цял ден работят под статията.
84
8
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
СТАТИЯТА Е НЕПЪЛНА!!НАЙ-ВАЖНОТО ТУК Е ДА КАЖАТ СЛЕД КАТО СА ГО ОТВЛЕКЛИ КАК СА ГО ЛЕКУВАЛИ И ДАЛИ Е ДАЛО РЕЗУЛТАТ!!1ЩОТО НА ТОЗИ ПАРАД БЯХА НЯКОЛКО ХИЛЯДИ А ПОСЛЕ МОЖЕ ДА СА И 100 ХИЛЯДИ НА ПАРАДА , ЗАРАЗАТА СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА А ЛЕК НЯМА!
83
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това ,че те сърби отзад...От което веднага си проличава представата на коментиращия за човешките отношения като цяло. За хетеросексуалните не по-малко.
82
6
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
До привет от ГерманияМАЛО-УМНИКТИ СИ С МОЗЪЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ!----------ГЕЙСТВОТО МОЖЕ ДА Е ПРИДОБИТО И ВРОДЕНО!!!ЧОВЕК КОЙТО ХАРЕСВА ЖЕНИ НЕ МОЖ ГО НАКАРА ДА ЛЕГНЕ С МЪЖ И ОБРАТНОТО!!!АКО ГЕЙСТВОТО Е МОЗЪЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ ТО И ХЕТЕРОСЕКСУАЛНОСТТА Е МОЗЪЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ СЪЩО! ГЛАВАТА ТИ Е ПРАЗНА КАТО ПУСТИНЯТА ГОБИ!
81
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нека гейовете и лесбийките прочетат този коментар и вместо да го трият по-добре е да си помислят каква мъка причиняват на родителите си...От новината (и по принцип) следва родителите на гейовете и лесбийките да се замислят, каква мъка им причиняват, а не обратното. Никой не причинява на друг мъка, защото има зелени очи или не може да се влюби в някого насила.
80
21
 
8
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
Гейството е мозъчно заболяване , няма нищо общо с хормоните , ДНК и прочие ! Това просто е патология на мисленето и от там идва и изкривената представа за секса и естествено и неправилната сексуална ориентация ! Това ,че те сърби отзад ,означава ли ,че трябва да се наведеш пред някой за да ти начеше крастата ?! И този сърбеш както казах не идва от самосебе си ,не идва спонтанно ! Този сърбеж е вследствие на извратеното мислене , това извратено мислете поражда сърбежа отзад !
79
22
 
7
 
! Отговори
привет от Германия преди 4 години
Пази Боже от такива деца ! Още когато се роди ако знаеш ,че ще стане гей или лесбийка сигурно ще го оставиш малко на студено да се разболее и да умре , хем ще се отървеш от порока ,хем никой няма да разбере ,че умишлено си простудил детето ! Пази Боже синът ти да ти довете зет ,а дъщеря ти да ти доведе снаха ! Това за един родител е най-голямото наказание ! Нека гейовете и лесбийките прочетат този коментар и вместо да го трият ,по-добре е да си помислят каква мъка причиняват на родителите си
78
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имам същия съученик отиде да учи в Германия за да върти хомосексуализъм с други гейове .. далече от родители и роднини..
77
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фактът, че под новина за отвличане с насилие, неизвестност от години, заплаха за убийство и не дай си боже, последвало такова, се води дискусия за това дали май;мун;ите правят секс за удоволствие, е страшен като самата новина.
76
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След като от отвлеченото лице няма никакви вести от 4 години (!), а отвлеклите го и въпросното черноморско селище са известни, защо няма издирване??? За такъв период в неизвестност, без човекът да е избягал и да е потърсил помощ, е много вероятно да става въпрос и за убийство.
75
1
 
4
 
! Отговори
дддд преди 4 години
До КовратаГледал съм по Анимпланет,няколко маймунски вида,които правят секс за удоволствие.Че и били и хомо сексуални!
74
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 76Може да са го пратили в психиатрия или в Китай.
73
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
какво значи няма никакви вести? закопали ли са го?
72
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Е, няма угода за някои балкански субекти и това е."Искат внуци бе, НПО-седимент. Загряваш ли, че някак съществуването се обезсмисля, ако след теб нищо не остава. А любимите ти йелоустоуни поколение не остават.
71
7
 
8
 
! Отговори
Гей Люсак преди 4 години
Хомобалканикус отишъл във бяла държава а се държи все едно си е в ***.
70
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
.....са извършили престъпление.......Абе, я са извършили, я не са. Ако досега няма вести от момчето, то не е и разпитвано при разследването. Може пък да се появи и да каже, че се е уговорил с родителите, за пред приятеля си. Е, освен ако не иска да набута мама и тате в затвора.
69
8
 
19
 
! Отговори
DO Не рабирам преди 4 години
Родителите са Мъж и Жена , от техния секс се е родило Дете .Какво не разбираш ? Какви *балкански субекти * , или и ти си от дъгата и мислиш че през ануса може да се зароди Живот , няма още начин .