Военен разузнавач бил информатор на бизнесмен в чужбина

Иван Гешев съобщи, че се разследват и харчовете във военното разузнаване
Обновена: 16 юли 2019 19:59 | 16 юли 2019 19:41,
17

Служител на отдел "Военна информация" от Министерството на отбраната е превозвал български бизнесмен в чужбина, като го е информирал за проблеми, свързани с неговите бизнес интереси. Това съобщи заместник-главният прокурор Иван Гешев.
Още по темата


Миналата седмица от държавното обвинение съобщиха, че са привлечени като обвиняеми бившият и настоящият директор на службата заради изтичане на информация.

Днес заместник-главният прокурор допълни, че се разследват и как се харчат бюджетни и извънбюджетни постъпления във военното разузнаване.

Гешев определи като целенасочена лъжа твърдението, че разследването на прокуратурата е насочено срещу оперативната работа в службата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
така става преди 4 години
Той Радев този апартамент как го е купил за тези пари?
13
2
 
4
 
! Отговори
Покасо преди 4 години
Гешев!!!не си длъжен на медйите да им се обесняваш върши си работата.....
12
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хо-хо-хо..............че у нас било останало някакво "разузнаване"??? Ха-ха-ха..........всякакви по-д-ло-ги и доносници на краварските служби!!! Пффуууу...не ви е срам!!! Гади ми се само като си помисля, че ние сме на страната на тия из-ро-ди от отан и еуропката! ОТВРАТ!!!!! Но.........махалото вече тръгва в обратна посока..........ИНТЕРЕСНО КАКВИ ЩЕ ГИ ПЛЕЩИТЕ, КОГАТО ВСИЧКО СЕ ПРОМЕНИ!!! Как ще се пребоядисате набързо!!!
11
0
 
4
 
! Отговори
гого преди 4 години
до Bg izmetмного точно име си си избрал
10
4
 
1
 
! Отговори
Bg izmet преди 4 години
Наще военни са най елитни.те не крадат.. само в случаи когато сумата е по голема и трябва да се купи едно розово БМВ за министерството на бг ***.
9
4
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Кой бяга от едни пари?
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
браво, неща от кухнята на разузнаването нормално ли е да се афишират по медиите от друга държавна структура....щом прехвърчат искри в тия структури, не е на добре, ей това е хибридна война, разделяй и владей, създавай разкол, нищо чудно добре маскирана руска атака и в службите и във информ системи
7
7
 
7
 
! Отговори
Бай х преди 4 години
Гешев главен прокурор.Не, че съм за, ама най-много пасва на цялата картинка.
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
товариш министъра на Мо то що мълчи, щото го е страх , държат го и него с някой компромат и не смее да си защити служителите....
5
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
прокуратурата маша в ръцете на някои, да дискридитация на най трудно манипулируемата ,единствената читава спец служба на тая държава....
4
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гешев, такива като теб ,компрометиращи разузнавачите ни са за съд, далеч си от тънкистите на тоз занаят за да им търсиш кусури. За агентура, под прикритие, на прикритие, внедряване в бизнес среди общества..що за деболщина става в таз държава
3
5
 
15
 
! Отговори
:):) преди 4 години
що сте толкова наивни пpoфани бе, че в цял свят военното разузнаване е под прикритие на търговдки представители към посолствата или организации. Нормално е да афишира контакти с бизнеса, с кой с военмите от другата държава ли да се вози и разговаря, тогава пък двоен агент ще го изкарст. Тоз Гешев много се вживя във фамилията си.....
2
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прокуратурата да каже името и да предостави снимка на този служител на отдел "Военна информация" от Министерството на отбраната.Всички българи трябва да го видят.
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В нормални държави за такова престъпление дават доживотна, в БГ кога го пускат? Чух че се оплаквал от бъбреци, или беше кръвно ...Държавата цирк отвсякъде.