САЩ и Русия обсъдиха националните си политики в Женева

Целта е да няма неразбирателство по редица важни въпроси
18 юли 2019 07:43,
7
САЩ и Русия обсъдиха националните си политики в Женева
Снимка: Pixabay

Делегации на САЩ и Русия са обсъдили на консултации в Женева националните си стратегически политики с цел да предотвратят неразбирателства по редица важни въпроси. Това се казва в разпространено в сряда от пресслужбата на Държавния департамент заявление след края на пълноформатните руско-американски консултации за стратегическата стабилност, предава ТАСС.

„Делегациите са обсъдили националната стратегическа политика (на двете страни) като средство за намаляване на неразбирателствата и неправилното разбиране по редица ключови въпроси на сигурността“, се отбелязва в документа, пише Агенция „Фокус“.

Както подчертава дипломатическото ведомство на САЩ, американската страна е обсъдила с руската своите военни доктрини, които се касаят конкретно за ядреното оръжие и противоракетната отбрана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По Украйна, Сирия, Венецуела какво не е ясно, че да е нужно преживяне?И в трите случая руската концепция отбеляза категорична победа.
3
2
 
3
 
! Отговори
Однако преди 4 години
Знаете ли кой е Марк Еспер признат през две поредни години (15-та и 16-та) за най-добър корпоративен лобист? Знаете ли, че на слушане в Сената за заемане на длъжността шеф на пентагона, той роди и озвучи идеята за установяване на пълен пиндостански контрол над руския ядрен арсенал в най-близко време? Питам във връзка с обсъждането от делегации на РФ и пиндостан на националните си политики с цел да предотвратят неразбирателства по важни въпроси. Неразбирателства означава пълно подчинение ли?
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
САЩ и Русия ще решат за Украйна, Сирия, Венецуела.
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вижте простотиите на писалия руски *** 1,2 и 3 и си правете изводи.