Шестима загинаха след горещата вълна в САЩ

В Ню Йорк бяха отворени 500 центъра за разхлаждане
22 юли 2019 10:21,
14
Шестима загинаха след горещата вълна в САЩ
Снимка: pixaBay

Рекордни температури бяха измерени в няколко американски щата по време на горещата вълна, обхванала територии от Средния запад до атлантическото крайбрежие.

Още по темата
Засегнати от горещините бяха общо 150 000 милиона души.

Рекорди бяха отчетени в седем метеорологични станции, сред които на летище Кенеди в Ню Йорк и в Атлантик сити в Ню Джърси.

Според местни медии най-малко 6 души са починали в резултат на горещините. Четири от жертвите са в щата Мериленд.

500 центъра за разхлаждане бяха отворени в Ню Йорк заради горещата вълна, а триатлонът, в който трябваше да участват 4000 души, както и фестивал в Сентръл парк и надбягване на хиподрума Саратога, бяха анулирани.

От днес се очаква да настъпи захлаждане.

В разгара на горещата вълна десетки хиляди потребители се оказаха без ток в Ню Йорк. Беше възстановено електроподаването на 13 000 от тях в Бруклин, но още 40 000 из различни части на града все още нямат електричество, предаде БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Дано след горещата вълна ги удари и едно 10 по рихтер! !!!!!!
13
0
 
0
 
! Отговори
Обезопасете земята преди 4 години
Облъчени от екрани и камери в ясно и слънчево време имат видими зачервявания на лицата и откритите части на телата .. Попаднали в обема увреждан от рекламните екрани получават прогаряне на Аурата и ожоги..Да се исключат екраните в градовете.Има нетърпимост към хората заради тежки увреждания вкл на земята.На протестите в HONG KONG терористи ползват отработени пси активни методи за искарване на милиони на улиците .. Земята под града обаче реагира със страшна злоба към хората
12
0
 
0
 
! Отговори
JJIvanov geolog преди 4 години
Провеждам тестове за климата . Да предупредя всички в градовете има тежки пробиви в бисоферата от рекламни екрани. Облъчваната от екраните зона е опасна за пешеходци велосипедисти и автомобилисти. Жертвите попадат в зона облъчвана с проникваща микролептонна и друга радиация.Да се забрнаи псукането на рекламни екрани вкл големи..Особенно тежки увреждания в големите градове. В HONG KONG има ясна нетърпимост към хората заради носени от тях тежко вредни спец терористични екрани и камери/смартфони
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Засегнати от горещините бяха общо 150 000 милиона души.?????????????????????????????????????
10
2
 
2
 
! Отговори
Пустиняк преди 4 години
А онзи блондин с перчема и лъжливата голяма уста с профанската си самоувереност туитваше през зимата, молеше глобалното затопляне да дойде. Наистина дори и бай Тиквун има малко по-развито чувство за самоконтрол, да не си разкрива напълно простащината. Но не и бай Доналд, любимецът на кратуняците. Наш Тиквун може да му подари слогана, с който спечели бг кратуните,за следващите избори! Аз съм *** и вие сте проЗДи! Затова се разбираме! Ахахах
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не са загинали, а са починали!
8
1
 
12
 
! Отговори
anon преди 4 години
Пишман журналисти, защо не пишете каква е била температурата като е рекордна? Да не се окаже че било 33 градуса и някой затлъстял не издържал.
7
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Носете си джобни бири и се охлаждайте тайно това е истината.
6
1
 
8
 
! Отговори
.. преди 4 години
Добре де, колко души са умряли от град в Африка за същия този преиод?Тях що не ги споменавате?
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И защо това трябва да е новина?Няколко души починали от жегите, други паднали с малък самолет някъде в дивия запад на Канада ...Новина е е това - днес дългът нараства с още 200 милиона лева заради изтребителите!
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 2 и слуша яката дупара на Гери-Никол нали? Това на шега.По-възрастния брат от братя мутри Тръмпутин си гледа кефа по острови и слънчаци и то частни и хич не ми дреме за никой.Вие нали не му повярвахте на путриотичните простотии, не забравяйте че го качи военно-промишления комплекс за който патриотизъм е дума за реклама на продажби на оръжие и милитаристичните диктатури Израел и Саудитска Арабия.От там дойдоха и хакерските атаки в негова полза.Помощта от Русия беше минимална.
3
2
 
1
 
! Отговори
Dj преди 4 години
Само 3ма? Може още, хайде Путин, пускай топлото
2
1
 
8
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Ние за това в столицата си имаме квартал Хладилника...
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тръмпела да обЯсни пак как нямало глобално затопляне. Богатия на бедния не вярва. Сигурно си пече дупарата на някой частен остров и хич не му пука за милиардите хора, които не могат да избягат от жегите