Антимафиоти в офисите на фирмата, където работи Кристиян

Какви са целите на акцията, която провежда ГДБОП?
Обновена: 23 юли 2019 16:54 | 23 юли 2019 16:42, Веселина Йорданова
29

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Антимафиоти влязоха в офисите на фирма TAD Group, в която работи обвиняемият за кибератаката срещу НАП компютърен специалист Кристиян Бойков.
Още по темата
Към момента не са ясни целите на акцията, съобщи bTV.

По-рано днес от прокуратурата съобщиха, че в един от иззетите от Бойков компютри е открита информация, според която той е разполагал с масив от данни от НАП, по-голям от този, изпратен на медиите.

Според държавното обвинение няма съмнение, че той е извършил кибератаката, но освен това е възможно и други лица да бъдат обвинени.

От фирмата вече заявиха, че застават зад своя служител и не смятат да дават достъп до компютрите си.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
6
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Туй пиш-леме доста неприятности навлече на работодателите си.
26
3
 
3
 
! Отговори
Плашко преди 4 години
Тази тату на лявата ръка кръст ли е? или шев от рана от бандитстки куршум? Или е за прикритието? срамна работа ..
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно време ходеха да рекетират с бухалките, днес ходят с флашките.
24
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не разбирам, повечето коментиращи или са *** или си нямат на идея какво говорят. Големи филмари, също като Кристиянчо, който се мисли за NEO от матрицата и зализания му шеф, който се мисли за Kevin Mitnick.
23
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вижте сега, прецакани са....да съдействат....и да има два основни видове криптиране: транспарантно и на цял дял. уйндолсчето по подразбиране използва шзпол8ва транспарантно, а при него имената на папките и файловете не се криптират, а само съдържание.......което може да е достатъчно да те уличат.
22
5
 
8
 
! Отговори
Za nas преди 4 години
Много *** коментари
21
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Държавната бухалка в действие. Няма ме държава, а мафиотска клика, за това няма да има инвеститори, за това VW предпочита дс отиде при Ердоган, там демокрацията е по-добра от нашата явно...
20
7
 
20
 
! Отговори
НСБОП Матрицата 2003 преди 4 години
2003та НСБОП се използваше за рекет, силов маркетинг и уреждане на търговски спорове между частни фирми2019та нещата са същите. ГДБОП се използва за рекет и убиване на конкуренцията среще ТАД Груп, фирмата работодател на Кристиян Бойков!Бойков е никой, за това ще бъде и изкупителна жертва. ГДБОП ще открадне компютрите, ще заграби технологични разработки и ще ги продаде на конкуренцията!Клептокрация 2019, Гласувайте пак за Главния Секретар Бойко Борисов
19
1
 
10
 
! Отговори
Това е ЕСТЕ-то преди 4 години
Каква ирония. Да си хакнеш комшията...Българска работа.
18
3
 
7
 
! Отговори
? преди 4 години
Червената Армия ся ще идва ли да я посрещами или без нея ще връщаме Комунизъма.
17
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гешев каза, че бил убеден че Кристианчо е хакера. Какво значи тука някакво правосъдие, щом кандидата за главен прокурор бил убеден. Утре може да е убеден за други неща, каквото му спуснат господарите. Да ни е честито царство Тикволандия!
16
3
 
13
 
! Отговори
НСБОП Матрицата 2003 преди 4 години
Г-н Петканов, ден след като "антимафиотите" от НСБОП нападнаха клубовете на Матрицата, във вестник "24 часа" бе публикувано съобщение (18.04.2003 г., стр. 6), че главният секретар на МВР ще се среща на 21.04. т.г. с представители на "Майкрософт", с които щял "да договаря нови компютри за регионалните дирекции". Използването на НСБОП има ли нещо общо с тази среща или това са други компютри?Кой беше главен секретар на МВР през 2003та?БОЙКО БОРИСОВ2019та същата работа 1х1
15
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сигурно за някой от вас не ще е изненада мнението на много граждани, дори и на служители на МВР, че НСБОП е поръчкова организацияМинистър Петканов, ще публикувате ли официален ценоразпис на услугите, предлагани от НСБОП или те не са за обикновените данъкоплатци?
14
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може и Американска да е,лошото че когато България после бъде осъдена, ние ще плащаме дяволъка на ГДБОП,Главен Прокурор,Бойко и всьо асталная ***!
13
5
 
21
 
! Отговори
НСБОП Матрицата 2003 преди 4 години
Спомнете си 2003та, когато НСБОП иззе незаконно машините на веригата компютърни клубове Матрицата в Софияпотърсете НСБОП са рекетьорска организация, обвинява шефът на клубове "Матрицата"из статията:Знаят ли ръководителите на държавата и министър Петканов, че отделът за нарушения на интелектуалната собственост на НСБОП де факто се използва за рекет, силов маркетинг и уреждане на търговски спорове между частни фирми?Да не се окаже, че нещата през 2019та не са много по-различни
12
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като не могат да декриптират лаптопа, отиват да намерят ключа в офиса... баси аматиорите
11
3
 
6
 
! Отговори
Loyko преди 4 години
Много бързате...всичко ще стане ясно.Трябва време за да се докаже има ли хакер атака или няма.Да не изпреварваме събитията. Справедливо е всеки да си получи заслуженото....
10
2
 
12
 
! Отговори
Американците преди 4 години
са като дечица от детската градина пред нашия Гешеф. Те си мислят че тука е като в Америка - правосъдие, съд, журналистически разследвания, ама са се объркали нещо и има да хленчат в "тъмната стаичка". Те такива неща не са виждали и по филмите дето тука се случват на живо.
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Офисите са на затваряне
8
5
 
17
 
! Отговори
избирател преди 4 години
А някой сеща ли се защо от тая фирма са толкова смели в позицията си,заставайки зад Кристиян. Аз се сетих,че е американска фирма/според един репортаж/.Та викам си,когато ЦРУ изскърца със зъби,нашите/така наречени/антимафиоти,какво ще правят?!Те бели,бели ама колко да са бели тия хакери с американско финансиране?!