Кобрата отвърна на Фюри: Ще дойде и неговият ред!

Прави си реклама на мой гръб, заяви Кубрат Пулев
Обновена: 20 авг 2019 13:25 | 20 авг 2019 13:24, Александър Попов
36
Кобрата отвърна на Фюри: Ще дойде и неговият ред!
Кобрата вече победи Хюи Фюри. Снимка: Булфото, архив

Тайсън Фюри се опита да си направи реклама с Кубрат Пулев и отговорът на нашия боксьор не закъсня.

Часове след интервюто на Тайсън Фюри, в което британецът твърди, че е получил отказ от Кобрата за двубой помежду им, българският боксьор сподели и своето мнение по темата, съобщава Boec.bg.

"Фюри използва мен и някои други боксьори, за които знае, че в момента не са достъпни поради различни причини, само за да може да получи някакъв PR. Преди няколко години той отказа да се бие с мен и то не защото беше ангажиран, както аз съм сега. Той беше на разположение, но просто се уплаши!", коментира Кубрат.

Кубрат Пулев е претендент номер 1 за титлата в тежката категория на Международната боксова федерация (IBF). Той стигна до тази възможност след успех над братовчеда на Тайсън – Хюи Фюри, в София през октомври миналата година.

"Първата ми цел е да стана световен шампион. А не да се бия само с произволни неизвестни противници, каквото прави Тайсън Фюри! Спечелването на този колан в момента е основният ми акцент. Ще дойде редът на Фюри и когато стане, ще го направя също толкова безсилен, колкото братовчед му, който също много говореше", закани се българинът.

Тайсън Фюри ще се бие срещу не особено известният швед Ото Валин на 14 септември. Кубрат Пулев все още няма яснота за следващия си двубой, но той настоява да е през ноември или мач за титлата срещу победителя в реванша Анди Руиз – Антъни Джошуа. Кобрата изяви готовност да се срещне с Фюри веднага след това.

Още новини от света на бокса четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
4
 
! Отговори
Боксьора преди 4 години
И ще продължаваме напред
31
0
 
4
 
! Отговори
Уфолог Сикишлиев преди 4 години
Пришалецът срещу Пулев в галактическа битка, добре. Но, това в близкото бъдеще. Първо, Пулев трябва да се справи с Руис, Джошуа, Фюри, Wilder, Ortis, и чак тогава да помисли за битки срещу други цивилизации.
30
1
 
3
 
! Отговори
Elephant1987 преди 4 години
Кога ще се бият да гледаме как се плези и пада като дърво Кобрата !?
29
4
 
3
 
! Отговори
Андрей преди 4 години
Този го видях наживо в хотела ,където бях отседнал разказваше за депресията си един час,купих сувенир малки боксови ръкавици от щанда на тийма им за 10 паунда и след изповеданията му около час на излизане човек от екипа му ми каза на нагло-лудо,че дължа 10 паунда за сувенира,койта платих преди час ,но те не дават касови бележки,не ми се спореше и му ги подарих, ето това са.Та,Кобра,мачкай!
28
1
 
4
 
! Отговори
Андрей преди 4 години
Този го видях наживо в хотела ,където бях отседнал разказваше за депресията си два часа,купих сувенир малки боксови ръкавици от щанда на тийма им за 10 паунда и след изповеданията му около час на излизане човек от екипа му ми каза на нагло-лудо,че дължа 10 паунда за сувенира,койта платих преди час ,но те не дават касови бележки,не ми се спореше и му ги подарих, ето това са.Та,Кобра,мачкай!
27
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прав е Пулев-той е официален претендент за титлата и може само да загуби от мач с Фюри.След като мине мачът за титлата ще се бие с него .Защо да рискува сега?
26
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 3"Фюри - ирландсият ром по бял от Пулев - българина."Фюри не е ром. А ***. Джипси. Чист ирландец е. Просто от род, който е водил номадски начин на живот, след като са загубили земята си преди няколко столетия.
25
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Навън никой не е и чувал дори за "великия боксьор" Кубрат Пулев.Именно поради това се опита да си направи малко медийна реклама, с оная Сушито в Калифориня, но нещо пак не му се получи.Само дето стана отново за смях - този път и извън ринга.Да си намери и наеме по-кадърни ПР-и.
24
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оня ден гледах интервю на Дионтей Уайлдър и той казва: В момента 3- *** сме големите- Аз, Фюри и Луис Ортис. Наистина ако погледнем реално Уайлдър и Фюри нямат загуба в кариерата си, а Ортис беше на косъм да победи Уайлдър , но му свърши въздуха в 10- я рунд след зловеща битка с него. На 7- ми ноември ще е реванша Уайлдър- Ортис...но Ортис остаря- вече е на 40 години, но да видим!
23
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В статията се говори за Тайсън Фюри, не за тоя *** - братовчед му на снимката, който е с 3 класи под него, смешницииии!
22
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фюри естествено е да се бие с неизвестен швед,след като Поветкин и Пулев отказаха да се бият с него!Пулев бил зает !!!Хайде да видим през септември или октомври с кой ще се бие!Да не пак някой световно неизвестен с който Кобрата да увеличи победите си в профибокса.
21
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 10 К'во да подкрепям тоя нашия Пулев, като наричаше един велик шампион като Владимир Кличко- малко момиченце?И нашия се престраши да се бие с него и като разбра как бъхтят световните шампиони и напълни гащите от страх за Джошуа и му отказа.Да не мислиш че не е с напълнени *** и срещу Тайсън Фюри?Само на приказки вече го докарва, щото му държи влага от нокаута от Кличко и никога повече няма да иска да се бие със световен шампион за титлата...било то Уайлдър, Фюри, Руис или Джошуа.
20
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тайсън Фюри си е самобитен боксьор, но не е агресивен и поради тази причина ще пребие нашия в 3-4 рунда максимум. Уайлдър ще нокаутира нашия ако реши още в първия рунд. Същото се отнася и за Джошуа срещу нашия. Това са реалностите.
19
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тайсън Фюри изобщо дали е чувал за Кубрат Пулев?
18
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пульо е анонимник в световния бокс. Точка.
17
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оф майкооооо...правел си реклама Фюри с Кубрат???Аахахахахахаха...Кубрате, та Фюри вече има уреден втори мач с Уайлдър , бе за началото на другата година. С теб ли да си прави реклама дето никой от Уайлдър, Джошуа и Фюри не те броят за жив, бе *** дискотечен?
16
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 15Хвани единия и помети другия! Двама не така с интелект се млатят до последно за да убият и малкото число мозъчни клетки дарени от Бог!
15
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 7 Фюри има основание на какво да се прави на артист- голям боксьор е, а нашия само ***.
14
2
 
18
 
! Отговори
Кулев преди 4 години
Пулев е добър, но не може да се мери с Фюри. За Тайсън Фюри говоря, естествено, не за оня *** Хюи.
13
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ! 10.....на кой му стиска да се изправи на ринга!.........Отговорът е от ясен по-ясен - ПЛИТКОУМНИЯ! Ако човешката еволюция опираше само до ринга..........