МВР откри: Кметство, мандра и частен дом - крадци на ток

По трите случая са образувани досъдебни производства
18 сеп 2019 16:15, Анисия Иванова
8
МВР откри: Кметство, мандра и частен дом - крадци на ток
Снимка: архив Reuters

При проверки на полицията и инспектори на електроразпределителна компания в община Вършец са установени кметство, мандра и частен дом, които крадат ток посредством мост преди електромера, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Проверката в мазето на кметството в село Спанчевци установила, че преди електромер за трифазен ток е поставен мост, който свързва направо с главните шини на електрическото табло и така потребената енергия не се отчита.

Подобно нещо било открито и в мандра в покрайнините на Вършец и в частна вила в местността "Водопада" в планината над Вършец.

По трите случая са образувани досъдебни производства, уточниха от ОД на МВР в Монтана.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То да бяха само тези места, няма да ви казвак колко масово се краде ток а за Столюпиново там електромери не са и чували. Зимата ми се наложи да мина от там и гледам на улицата опънали една метална рамка за легло с пружина, закачили на пружините ток и се греят гадните хллебарки.
7
2
 
3
 
! Отговори
За там? преди 4 години
До За там?Да, модерно е да се пишат антиромски постове, плюсовете са гарантирани. И аз нямам нито един приятел ром. За един имам съмнение, че е джоревец.Проблемът е, че икономиката ни ще зависи от тях, а с подходящ подход те могат да решат липсата на кадри в производствата и сферата на услугите, които не изискват сериозно образование и квалификация. Например туризма. На вас ви прави впечатление, че роми ви чистят стаята в петзвездния хотел? На чужденците - не! При тях вече 1/2 са ***.
6
2
 
5
 
! Отговори
За там? преди 4 години
До То 1За там безплатни учебници, ранички и т.н. Щото след 5 години половината длъжности, които могат да се заемат с основно/средно образование ще бъдат заети от роми.Виетнамци, марсианци... Това са несериозни работи. Свиквайте с братята роми - някои от тях ходиха по Европа, попревъзпитаха се. В България НЯМАМЕ друг резерв за работна ръка. Учете култура им, езика им, за да ви работят. Те нашата и нашия го знаят.Няма да ви хареса, но чисто "технологично" бейбибумът ще има ефект след 15 г.
5
1
 
3
 
! Отговори
Ааа, тая ли е? преди 4 години
До АнонименДето има магазин на ул. Черковна в София?Няма, бе. Ще си платят тока за период назад(забравих колко беше), присъдата ще е условна, собственикът няма да е осъждан и ще я заменят с глоба до 5000 лв.Аз се чудех защо са им толкова сладки продуктите, а то - защото били крадени. Усеща се кефа на майстора в производството им, като знае, че освен, че него всички институции го таковат и той веднъж е претаковал някого...;)
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имаше една горе-долу читава мандра, сега и нея ще затрият...
3
0
 
17
 
! Отговори
На кметството преди 4 години
защо не му е изнесено таблото с електромера на улицата, както е по закон. Какво прави в мазата?И каква е логиката кметство да краде ток? Нали сметките ги плаща общината? Освен ако няма някое заведение в сградата на кметството или не копат криптовалута няма никаква логика?
2
0
 
9
 
! Отговори
ел преди 4 години
Те , хората решили да не претоварват електромера с голям ток(колко хуманно) сега ще ги заподирчат. УжасТ!
1
3
 
45
 
! Отговори
То преди 4 години
има цели махали дето крадат ток, ама нещо за там?