Браво, момичета! Ансамбълът ни със сребро от Баку

Грациите ни се представиха шеметно във финала на 5 топки
22 сеп 2019 15:00, Красимир Ангелов
14
Браво, момичета! Ансамбълът ни със сребро от Баку
Снимка: БФХГ

Българският ансамбъл по художествена гимнастика грабна сребърния медал във финала на 5 топки на Световното първенство в Баку (Азербайджан).

Момичетата на Весела Димитрова бяха още по-категорични от вчера, но отново не успяха да се преборят за златното отличие. Нашите грации получиха оценка от 29,350 т. (20.700 т. за трудност и 8.750 т. за изпълнение).

Те обаче бяха изпреварени от тима на Япония и в днешната надпревара, както се случи и вчера в многобоя. Азиатките получиха оценка от 29,550 т., като за трудност имаха повече точки - 20.900 т. от националките ни, а за изпълнение отстъпиха с малко - 8.650 т.

Трети остана тимът на Русия. Те допуснаха доста грешки, една от които по-голяма, но въпреки това на съдиите им отне тройно повече време, за да решат какъв резултат да им присъдят. В крайна сметка с 28,150 т. те останаха с бронз.

Още за триумфа на момичетата ни четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
6
 
4
 
! Отговори
северозапад преди 4 години
кОЛКО ЛИ СТРУВАТ НА БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ КРАСИВО ВДИГНАТИТЕ КРАКА ?
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Zasto sa gi izhvarlili ot omanskite, iranskite i pekinskite igri?
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само руснака от Дагестан Хабиб Нурмагомедов, бре!Кралят се завърна след 6 месеца и удуши настоящият световен шампион Дъстин Пориер.Направо му разказа играта!Оня американец се мислеше за най- добрият в момента, но браво че прегърна Хабиб и го призна за абсолютният доминант (Крал) в UFC.
7
0
 
1
 
! Отговори
Финнал след финал преди 4 години
До Финал на 5 ... топкиТи от харема на шейха ли пишеш?
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1)))))))) Браво, Момичета, за никого не е лесно . Знаете как да си изковавате медалите!До финал на пет ..топкиПърво пробвай с три и тогава говори....Тв'а не са ти футболери...дискотечно да се сниматЗеми се у ръце.
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я по- добре дайте статия как Пулев се дърви на Уайлдър и Джошуа.Тия киборги ще го пратят при свети Петър още в първия рунд!
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ра
3
9
 
8
 
! Отговори
Финал на 5 ... топки преди 4 години
а аз до сега се чудех защо винаги ги водят да се кълчат все по разни места като Съхуми, Батуми, Абу-Даби ... види се правоверните ходят на тези "състезания" да си популват харемите и майсторките на съчетания с топки най-се ценят ...ала се питам защо 5 топки ... мигар единия е бил само с една или е имало някой с 3 топки ... то от тези Американски бомби с обеднен уран .....
2
4
 
18
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Браво български лъвици!
1
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво !Руснаците уважават само когато ги биеш !