Борисов поиска оставка, Михайлов се дърпа - не я дава

Президентът на БФС ще говори пред журналисти в петък
15 окт 2019 13:52, Красимир Ангелов
114
Борисов поиска оставка, Михайлов се дърпа - не я дава
Снимка: Булфото

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов заяви, че няма да подава оставка, съобщава БНР.

Още по темата
Както е известно, оставката на боса на родния футбол беше поискана тази сутрин от премиера на страната Бойко Борисов.

На базата в Бояна медийният директор на съюза Христо Запрянов разясни, че в петък от 14:00 часа има заседание на Изпълкома на БФС и след него, от 15:00 часа, Михайлов ще отговори на всички въпроси на медиите.

Всичко за кризата в българския футбол след загубата от Англия четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още по темата: бфсБорислав Михайлов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Радослав 97Умеен, ами дай първо да впрегнем коня след каруцата - да сер...м върху хората половин век, да ги върнем в каменната ера и после да речем - ама това, социализмът беше недоносче.И след съсипани три поколения - оцелели благодарение на мимикрия (по-нисък от тревата, по-тих от водата), страх (преклонена главица сабя не сече), мизерия (всички сме равни) и изпрани мозъци - партийците са най-равни от всички, някои все пак оцеляха и останаха тук; такива като теб съсипват малкото останали.
97
2
 
4
 
! Отговори
той преди 4 години
Кой ще се опъне на Бойко?Като каже 'оставка' ,това значи оставка. Поредния правилен ,но закъснял ход на премиера.И субсидийте намали на един лев.Сега ,ако и ДДС на храните,лекарствата,горивото и книгите намали,ще гласувам за него.
96
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радослав критикувайте го за това което си написал , но за БФС някой пише ,че не му е подчинен и няма правомощия за смяна на Михайлов.И без да го защитавам ,кой друг поиска танка категорично оставката на Б. Михайлов?Подаде ли оставка Боби?
95
3
 
2
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
До анти ДПС/БСП"Народът" е Тълпа, а Тълпата винаги стоиз ад тоя дето дава парите. Зад Бойо стои Тълпата. Но, Тълпата вчера я ударихме много лошо. Превзехме ое един редут около и без това изтънелият обръч на отбраната на Главната Щаб-Квартира на Пожарният Генерал. Тенгриянската Конница мачка наред прогнилите Тикви в техните редути! Тиква, предай си сабята!
94
3
 
8
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
До 95Защото и сега реакцията му е като във всичко - като стане катастрофа някъде се почват проверки, като изгърми банка се почват одити, като влезе орда мигранти се почва ограда, като се ограбят пенсионери се почва проверка от МВР и общо взето всичко е чак след като каруцата се е обърнала и почваме да гледаме защо се е обърнала каруцата, а не когато е започнало да скърца колелото да слезем и да погледнем дали, то няма да се откъсне! Всичко е чак когато вече хората са умрели или парите ги няма!
93
3
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
До 95Критикуваме Баш Бай Тиквондур защото той лично е начело на тая държава 10 години вече и всичко което се случва е резултат от "мъдрото" му управление и на другарите му от БКП преди него! Затова го критикуваме и защото първо трябва да стане тотална излагация и целия народ да нададе вой до небесата, че той да се стресне и да си размърда туловището за да симулира дейност!Ето там е основния проблем, че нищо не се прави превантивно при първия знак, че нещо не е както трябва!А всичко постфактум!
92
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво критикувате Бойко,вие не искате ли оставката на Б. Михайлов?
91
1
 
9
 
! Отговори
Радо преди 4 години
Каквато ни е държавата, такъв ни е и футбола, понеже тези които ги ръководят са един дол дренки-лош човешки материал.Но винаги е забавно когато двама некадърници си омешат шапките, поне може да се посмеем на глупости
90
1
 
6
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Боби обича да танцува и да ваканцува. Каква оставка бе алюууу. БФС не е демокрация че да я подава. Докато има футбол и живи футболисти Боби ще ги води.
89
0
 
9
 
! Отговори
Поли преди 4 години
Винаги когато двама некадърници си омешат шапките - излагацията е налице. Боко, вече дотам се е помислил, че е Краля слънце, че си позволява да иска оставка на някого на когото няма право по закон да иска такава, защото Б.М. не му е подчинен, а пък за последния пияндурник не знам дали има смисъл да го коментираме.Каквато ни е държавата начело с единия, такъв ни е и футбола с другия.Лош човешки материал, това е за съжаление
88
0
 
9
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
А Димитър Пенев беше отстранен след европейското 1996 защото останахме трети в групата с Франция, Испания и Румъния и не можахме да се класираме на 1/4 финал. Голем провал!!
87
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Перучко освен, че е вреден за бфс и като цяло за страната показва, че е и доста нагъл и алчен.
86
4
 
8
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
И като му вземе оставката какво ще се промени? Ще сменят калинка 1 с калинка 2 и ще си продължават по същия начин! Ако проблема е в расистите, тогава Разбойко да поиска оставката на министъра на вътрешните работи защото МВР не си е свършило работата и да се замисли защо българите ставаме все по големи расисти, къде точно е причината и да се вземат нужните мерки! Тая оставка е безполезна защото е нужна кардинална промяна! Целия футбол в България трябва да се заличи и да се почне наново от кота 0!
85
0
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Помните ли: "Този фантастичен, този невероятен Боби Михайлов, отново постави мексиканците на колене" Ама този път Боко ще му бие дузпата :)))))))))))))))))))))))))))))
84
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цацата да ги хване и двамата, та да се разберат, а държавата и футболът а ги поемат други!
83
13
 
9
 
! Отговори
анти ДПС/БСП преди 4 години
До Анти ГЕРБНе забравяй че зад бате ти Бойко стои освен всичко друго и българският народ!!
82
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей на това вече му се казва хляб и зрелище.
81
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разбира се,че ще се иска оставка!Разгромът е малката болка,скандала от трибуните ще рефлектира в политически план, а това Борисов няма как да понесе, без да има виновни.Като изпълнителна власт, е длъжен да вземе мерки,най-вече спрямо хулиганските изяви,и по-малко по спортнотехническите!А Михайлов вече е пътник!
80
4
 
31
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 4 години
Перуката бил много ***. По-*** отколкото изглежда. Вместо да тича с оставката в ръка, той се инати. Мисли си, че номера ще мине както срещу Любослав Пенев. Зад Боко т.иквата стои министерски съвет, всички държавни институции, парламент, платени журналисти, платени медии и т. н. С други думи нема мърдане.
79
3
 
22
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Хаахахахахаааа, Перуци нямало да подава оставка. А след 1 седмица като му почука на вратата Гешев с неговата свита, какво ще чини тогава? :)))))))))))))))))))))))))Тоя сигурно още не е отрезнял от снощи и си мисли, че е бъзик цялата работа. Боко с този ход спечели изборите ей :))))))))))))))))))))))))))))