Двама афганистанци изнасилиха непълнолетна в София

Мигрантите са от общежитието във "Военна рампа"
Обновена: 21 окт 2019 11:39 | 21 окт 2019 11:38, Елка Василева
123
Двама афганистанци изнасилиха непълнолетна в София
Снимка: архив, Булфото

Двама мигранти от Афганистан са арестувани заради изнасилване на непълнолетно момиче в София. От МВР са потвърдили пред БНР за случая.

Задържаните са били от общежитието в район "Военна рампа". Инцидентът е станал малко след полунощ на 15 октомври.

Двамата непълнолетни бежанци нападнали момичето, което е от дом за сираци и го завлекли в изоставена сграда,. Там го заплашили с нож и започнали да се гаврят с него, пише "Телеграф". След като изнасилили детето, избягали.

По случая има образувано досъдебно производство.

Задържаните чужди граждани са кандидати за бежански статут и убежище.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още по темата: изнасилванемигранти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
1
 
8
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Комитета от Хелзинки, "умните и красивите" с бирата и марихуаната пред "Кристал" и "ДаЙ България "да не чакат- да ги номинират за хора на годината ;) !!!
90
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лозан панов ще ги ожали и тези, както и убиеца полфриймън. Направо тези двамата да получат наградата за човек на годината и лозан панов да ги уреди, заедно с полфриймън да живеят в хилтън и да убиват и изнасилват, който им падне.Така да научат необразованият и *** български народ, какво е правова държава.
89
4
 
7
 
! Отговори
179 преди 4 години
Западното общество във което се намираме и ние не може да се справи със бежанците. Интересно но за тия 5 години във Турция не стана и 1 посегателство на туркиня. Във Израел живеят какви ли не бежанци но пак не съм чул за изнасилени еврейки. Тия работи може да се случат само във Сащ Цяла Източна и Западна Европа. Как става тая работа ? Може би сме разиденини оплашени ... някой хора и особени жени не знаят как да се пазят..
88
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бъдете толерантни. Съчувствайте, бъдете съпричастни. И не ги наричайте обидно.
87
0
 
9
 
! Отговори
Вълчонелегалнототахи преди 4 години
Ишала нашито брат от хафганиста е добра човек. As лично ште го поканвам на мойто трето сфатба в столюпиново и ще го настаниавам отстрани на нелегаоното ми тахи. А онази педарас чарз от бълхингам да ми яде ***.57022
86
0
 
24
 
! Отговори
0 преди 4 години
ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН!ТЕЗИ НЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ ПРАВО ДА ИЗЛИЗАТ СЛЕД 17.00Ч.С ТОВА ЖИВОТИНСКО ПОВЕДЕНИЕ!
85
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
У ЗАТВОРА ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА
84
0
 
23
 
! Отговори
,.,.,., преди 4 години
Веднага да бъдат предадени в афганистанското посолство,те да си транспортират по най-бързия начин в Афганистан.Защо посолствата на страните от които нахлуват"бежанците" у нас мълчат като 'утки под нова кушуля а не взимат отношенение да връщат нарушителите на границата ни.Или те усърдно сътрудничат на незаконното им влизане в България-май натам бият нещата.
83
0
 
20
 
! Отговори
afgi преди 4 години
Тези *** са се объркали - след анонимно обаждане по телефона е станало ясно, че *** са търсили дъщерята на Кънев от БХК. е, другият път ще я намерят, ако не тези то други афги.
82
3
 
21
 
! Отговори
13 преди 4 години
Това е резултат от продължаващи 80г фалшификации и ганьовизация, закономерно скоро ще ги настанят тук и лесно ще си направят шерият. Дори полицията ще ги пази. Манталитета е погрешен и *** сам се е победил, преди да го победят имигрантите. Китай също се управлява от мафия, но всеки мюсулманин го вкарват в концлагер и му взимат детето да го правят китаец. ООН са безсилни пред Китай. Мафията в Територията и *** искат шериат, това е тънката разлика. Всеки ще си получи заслуженото.
81
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Магистратите освободиха двамата мигранти от Афганистан, изнасилили непълнолетно момиче в София. Чужденците са непълнолетни и това е причината да не бъдат оставени в ареста. Тяхната мярка за неотклонение е "Надзор от инспектор от детска педагогическа стая". Младежите пребивават законно в България.Те посегнали на момичето на 15 октомври. По-рано бе съобщено,че задържаните мигранти са кандидати за бежански статут и убежище.Те са били от общежитието в район"Военна рампа",което е от отворен тип.
80
4
 
28
 
! Отговори
Лиженер преди 4 години
Единия е бил инженер, а другия лекар. Лично баба меркел ги препоръчала на Винету докато с трепереща ръка го е галела по ***! Сега платени медии и руски хакери разпространяват пропаганда с цел очерняне на братята афганистански инженери и лекари! Да живее Бойко!
79
0
 
34
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
На самолет и с парашут да се пуснат на талибаните! А може и без парашут!
78
1
 
22
 
! Отговори
Гери преди 4 години
До АнонименИ какво като не е българче?
77
2
 
16
 
! Отговори
A преди 4 години
Браво бойко!
76
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ех тези бъдещи лекари и достойни хора за статут ... БГ се превръща в Сомалия.
75
30
 
9
 
! Отговори
народа преди 4 години
не приятна новина но нека се съсредоточим на положителното, сега не е нужно да се клати правителството! Виждате градят се нови заводи и детски градини. Ще гласуваме за Герб!
74
1
 
34
 
! Отговори
Соня преди 4 години
Първо в Бг затвор и после в Афганистан, да видят лесно ли се живее там като гей!
73
4
 
10
 
! Отговори
провинция преди 4 години
Драскащи ***, не са мигранти а, емигранти.Защо не са и трикольори драсканици.Необразовани драскачи.
72
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обратно в Афганистан или по-добре в бъгарски затвор.Там ще ги оправят.