Берое остана без треньор след загубата от Славия

Томаш и помощниците му хвърлиха оставки
Обновена: 22 окт 2019 11:52 | 22 окт 2019 10:53, Веселина Йорданова
4
Берое остана без треньор след загубата от Славия
Снимка: БТА

Спортно-техническият щаб на Берое подаде оставка, съобщи официалната страница на клуба. Причината е втората поредна загуба на отбора - 1:2 от Славия в Стара Загора.

Още по темата
"Часове след загубата на нашия любим отбор от Славия, спортно-техническият екип на Берое в лицето на директора Валентин Грудев, старши треньора Александър Томаш и неговите помощници Константин Мирчев и Тодор Кючуков депозираха своите оставки пред ръководството на клуба. Решението е продиктувано предвид незадоволителните резултати напоследък и по повод създалото се напрежение във футболната общественост в Стара Загора", гласи съобщението на клуба.

Gol.bg припомня, че това беше първо поражение за Берое от Славия в последните девет мача помежду им. Преди това заралии бяха записали по четири победи и равенства срещу "белите".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия си мислят, че като се махне треньора нещата ще се оправят. Колко треньора смениха - все тая. А управителният съвет кога ще си подаде оставката? Как може отбор-средняк в България да има 96 човека на щат?!
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-сетне разкрит! Посредствен футболист и откровено слаб треньор с голямо самочувствие,който е най-известен като приятел на Барби. Помощниците му- същите...
2
12
 
2
 
! Отговори
? преди 4 години
Кво беше това Берое, че нещо не се сещам
1
1
 
5
 
! Отговори
Черно тото,а преди 4 години
Коко изгониха от Локуту за черно тото? Проблема не е в треньора-проблема е в тотаджията...