Заподозрeният за камиона с 39 жертви – 25-годишният Мо Робинсън

Той е родом от с. Лорълвейл, Северна Ирландия
Обновена: 24 окт 2019 09:21 | 23 окт 2019 22:35, Нели Христова
54
Заподозрeният за камиона с 39 жертви – 25-годишният Мо Робинсън
Снимка: Facebook

Шофьорът на камионa, в който бяха открити 39 трупа, е родом от с. Лорълвейл, Северна Ирландия. Неговото име е Мо Робинсън, съобщават от BBC.

Още по темата
По-думите на семейството на 25-годишният шофьор, скоро не са чували нищо за него и не знаят какво се случва.

По последна информация камионът е пристигнал от белгийското пристанище Зеебрюге в английското Пърфлийт по долното течение на р. Темза в 2:30 часа тази сутрин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Естествено го изкарват ангелче. Ако беше българин зад волана щяха да го представят като Сатаната.
35
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този е страхотно готин. На бас , че е невинен.
34
1
 
0
 
! Отговори
Дидка преди 4 години
Ето сега, ще стане ясно кой в България има пръст в трафика на хора и по какъв критерий се определят помощниците им.. 25годишния е вероятно зависим, странствал.. неизбежно подведен и завлечен, не е успял да остави хората в другата държава и понеже няма къде да ги скрие или нахрани, са вече мъртви..
33
0
 
3
 
! Отговори
до #41 преди 4 години
Каде минава камиона на технически преглед в пералнятя за пари наречена " ДАЙ"
32
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цяла Англия била в шок...Тц, тц, тц, коя цяла Англия, бе мишок?Тези прегледи на камиона не ги ли прави собственика или филанкишията?Откъде ви намират такива нeгpaмoтоници бе...
31
1
 
3
 
! Отговори
Бойко лъжата преди 4 години
Техническия преглед е задалжителен за всички превозни средства. Закона в България е една измишльотина на нашите прости депутати . ПС: Цяла Англия е в шок защото този камион е минал технически преглед 2019 в България. Има си документи , та нали това е доказателство за движение по пътищата . А корупцията в ДАЙ е на лице !!!
30
0
 
3
 
! Отговори
до 38 преди 4 години
О, то вие ислямците сте много стока...Когато престанете да се взривявате по площади, да живеете в пещери и да таковате кози, може и да се цивилизовате, но досегашният опит сочи обратното.Стойте си там в пещерите и пясъците, на никого не липсвате.
29
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интерсно къде са правени годишните технически прегледи на камиона, след като от 2017 г. не е влизал в България? МТ какво казва по въпроса?
28
1
 
6
 
! Отговори
Waffen преди 4 години
Може да се каже,че пак сме в играта,пак сме свързани с някакво престъпление,пак сме в новините по целият свят.Е няма как да се отрече,което можем,можем го.Нещо ми подсказва,че този инцидент ще наклони везните против отпадането на мониторинга над България.А различните политико-икономически персони,вече потриваха радостно ръче,че след отпадането на мониторинга ,такова крадене на евросредства щеше да наста,какво света не е виждал.Ама,ето проблем и то не малък.След издънка,пак издънка
27
2
 
3
 
! Отговори
до 39 преди 4 години
По същия начин и желанието за по-добър живот не е извинение за нахлуването в хладилен камион.
26
2
 
3
 
! Отговори
до 39 преди 4 години
Кой може да каже дали мигрантите не са се качили в движение, след като шофьорът е потеглил? Освен това, той какви шансове има да се справи с 39 души, ако е сам и наоколо дори няма хора? Ако има камера за наблюдение, не е нужно да спира и да се разправя - само трябва да уведоми полицията, която ще го спре и ще изкара мигрантите като *** на светло.
25
1
 
8
 
! Отговори
промяна на закона преди 4 години
Законите трябва да се променят. За нахлуване в превозно средство, за незаконно влизане в чужда държяава, за незаконни дзействия мигрантите - за тяхна собствена безопасност! - да бъдат съдени, достъп отказан и върнати там, откъдето са дошли. Да бъдат обявяани за престъпници, нежелани в ЕС. При неподчинение - стрелба както по всеки друг престъпник! Когато има ред, няма никой да смее да влиза в хладилен камион и да се промъква в чужда държава.
24
2
 
1
 
! Отговори
Вес преди 4 години
Незнанието не е извинение. Трябвало е да провери какво кара преди да се качи в камиона. Наивност и глупост типични за 25 годишен младеж.
23
0
 
2
 
! Отговори
контрол преди 4 години
През където и да минава един камион с голям товар, винаги да има контрол и наблюдение - един път от шофьора и втори път от фирмата - собственик на камиона. А трети път - от всяка местна полиция. При ей такава ситуация полицията ще проверява по-лесно и по-подробно, и то по целия маршрут.
22
1
 
4
 
! Отговори
защита преди 4 години
Вместо глупостите на Макрон, камионите да се връщат да нощуват по родните си държави, задължете фирмите да преоборудват камионите си и да строят общежития от затворен тип за шофьорите от ЕС. Всеки камион да има камера за наблюдение в хладилното отделетние, топлинни датчици, датчици за движение, паник бутон при шофьора. Товарният отсек да се наблюдава независимо от шофьора. Филмата, за която работи, да прави наблюдението и да алармира, ако има нахлуване или незаконен товар.
21
1
 
11
 
! Отговори
очевидно преди 4 години
Мигрантите са виновни, че са мъртви. Никой не ги е викал в Европа, нито ги е качвал насила в камиона. Често пъти мигравнти дебнат шофьорите и се намъкват в тировете. Не мисля, че шофьорът ги е убил. Да не е луд да оставя трупове в камиона си, за да обяснява после? Ако ги беше убил, нямаше да остави да бъдат открити в камиона. Той просто не е знаел, че вози мигранти-***.
20
0
 
11
 
! Отговори
защо преди 4 години
То е най-лесно вината да се стовари върху шофьора. Обаче кой е вкарал насила чифтокопитните в камиона? Престъпление има, обаче престъпниците са мъртвил Те са нахлули в камионар незаконно са влезли в Британия, отвсякъде са виновни. Аз ако вляза без документи и тайно в кралството им, мен ще ме пуснат ли, понеже искам по-добър живот? Защо аз тежа на социалното им осигуряване, а бежанци и мигранти - не?
19
0
 
11
 
! Отговори
нищо ново преди 4 години
Нищо ново под Слънцето. Едновремешните търговци на роби възраждат стария си занаят с новите технологии. Но пак си остават по душа и сърце търговци на роби. В кръвта им е.
18
8
 
13
 
! Отговори
Waffen преди 4 години
Няма как да се отрече,че държавите от Европа имат доста негативното виждане за българите,които са налазили техните държави.Винаги където има някакъв инцидент на битово ниво,винаги има набъркан български гражданин.Включително и аз,когато съм бил в командировка,също съм се натъквал на такива случаи.Това не е първият случай с трупове на емигранти в камион.Имаше и такъв случай с български камион и български шофьори и 71 трупа в Унгария,където водачите получиха доживотни присъди.Което го можем,можем
17
1
 
18
 
! Отговори
postradal pasi преди 4 години
До Анонимен това че камиона е с българска регистрация не значи че този на снимката не е убиец и само нещо българско да открият и се разпищяват а за хубавите работи от България мълчат а за златото което се крадеотдавна и се краде сега и издържаме англосаксите от 3 държави , канада, англия и австралия и Европа а за израел те са си на яслата откак измислиха библията