Футболните национали били сковани от негативизъм

В последните мачове тимът игра с притеснение, заяви Дерменджиев
13 ное 2019 21:55, Красимир Ангелов
12
Футболните национали били сковани от негативизъм
Снимка: Булфото

Новият селекционер на националния отбор на България по футбол Георги Дерменджиев заяви, че нападателят Кирил Десподов и вратарят Пламен Илиев ще могат да играят в предстоящия приятелски мач с Парагвай.

Двубоят е в четвъртък от 19:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

"Запознах се вече с играчите. Имаше какво да ми кажат и какво аз да им кажа. Кирил Десподов е добре. Пламен Илиев също ще бъде на линия за мача с Парагвай", заяви Дерменджиев.

"Добре знаете какъв отбор е Парагвай, на какво ниво е, с какви футболисти разполага и как е организиран. Това е един силен отбор, с който съм доволен, че ще можем да играем. Говорихме с играчите за загубите в последната година и сме оставили всичко зад гърба ни. Гледаме напред", каза Дерменджиев, който ще се опита да постигне първа победа с националия отбор от повече от година.

Селекционерът посочи и причините за това играчите да са изглеждали толкова "сковани", както сам ги определи, в последните мачове:

"Лошите резултати и негативизмът, който бе насочен към тях, са причина за това играчите да бяха толкова сковани. Не е добре, когато губиш, но не е добре и когато постоянно те хокат. Надявам се, че футболистите ще могат да преодолеят тази ситуация, която не е лека", посочибившият треньор на Лудогорец и Левски.

"Всеки отбор може да допусне тежка загуба. Проблемът е, че има сериозно психическо натоварване у играчите. Надявам се да се отърсим от него. В последните мачове тимът игра с притеснение. Мисля обаче, че потенциалът на отбора е много по-голям. Искам да видя играчите да бъдат по-спокойни и да играят по-освободено. Публиката и подкрепата винаги са важни за играчите на терена. Надявам се, че с играта си ще можем да върнем публиката на стадиона", каза още Дерменджиев.

Какво още каза националният селекционер четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като тези бичмета са сковани, ами отковиги бе.
8
0
 
2
 
! Отговори
прогноза преди 4 години
Винаги преди мач потенцияла им е много голям го вадят но след мача все им е отзад.
7
0
 
5
 
! Отговори
Цецо преди 4 години
Щом са сковани от негативизъм да се насочат към друга професия, футболът е игра, която носи радост и позитивизъм! Според мен на повечето наши, така наречени футболисти, им липсва най-важното - акъл! А тази игра не може да се играе без него, както знаем всички, които я обичаме...
6
0
 
4
 
! Отговори
Г.Т. преди 4 години
До 5 Анонимен"Брей освен некадърници ненаситни ми пък и депресирани горките." - Нали за това имат две психиатърки да ги гледат там да не изпедепцат тотално, ама НиЛо се заяде с тях и те може да са напуснали! Горките трикольори, дано не са останали и без тях!И да не забравяме - "Оня горе" е българин!Смях без ***!
5
0
 
4
 
! Отговори
Българин 1 преди 4 години
Абе това чудо национален отбор по футбол още ли го има ???Чудя се какви са тези дето им ходят на мачовете,освен да им плащат за това!!!
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Брей освен некадърници ненаситни ми пък и депресирани горките.
3
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако им даваха минимална заплата 560 бруто или ги викат без да им дават заплата може и да играят но като цяло не става с татуирани *** вземете инжинери ,програмисти,физици,химици и тнт които не са татуирани и са с образование 20 30 човека тренирайте ги и ги направете професионални футболист ако събера един отбор от пенсионери ще бият сегашните дискотекаджий тия са само дисотекаджий но не и друго и пенсионери ще ги бият такива като Десподов само като видиш как си е купил един Джип е ясен
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя иска да изкара 5 6 мача да вземе парите и ще го махат а ,че всичките мачове ще паднат с по 3 6 и нагоре голове е ясно докато се викат ритнитопковци татуирани а не се викне някой безработен инжинер или програмист и не се тренира няколко години да стане професионален футболист така ако се съберат 25 човека може да бъдем в топ 4/ отбори в света с ритнитопкоците татуирани няма да стане тоя Десподов пак ще лъсне както винаги лъсва даже се прави един мач няма от 1 година и пак го викат сам не иска
1
2
 
4
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Което е развалено по един начин никога не се оправя по същият начин.*** пример.Трябва реглаж клапаните на москвича = 0.15 .Двата ги правиш с лекота .Но другите като почнеш да завиваш и развиваш все излизат повече или по-малко.Просто си влязъл в омагьосан кръг на повторения. В това пространство и време обстоятелствата са като кукичка и се моташ там до побъркване. Развиваш до край=затваряш футболният съюз .Каквото било -било и всеки по пътя си. После пиеш бира ...И,А! Клапаните и съюза са ОК