МВР задържа 61-годишен мъж, убил млада жена в Ямбол

Тяло на 35-годишна е открито в дома й със следи от насилие
14 ное 2019 13:25, Анисия Иванова
8
МВР задържа 61-годишен мъж, убил млада жена в Ямбол
Снимка: МВР

Полицаи от Ямбол са задържали 61-годишен мъж за убийство на млада жена, съобщиха от МВР.

Разследването е започнало в нощта срещу 11 ноември след постъпил сигнал в полицията, че в къща в областния град е намерено тяло на 35-годишна жена със следи от насилие.

На адреса са изпратени криминалисти и Бърза помощ. Сформиран е разследващ екип за изясняване на всички факти и обстоятелства около случая.

На местопроизшествието са извършени процесуално-следствени действия, образувано е досъдебно производство. Предприети са оперативно-издирвателни действия за разкриване на извършителя.

В резултат на извършената за кратко време голям обем работа е установена съпричастността към деянието на 61-годишен мъж от града. Той е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа.

На 11 ноември в хода на досъдебното производство мъжът е привлечен в качеството му на обвиняем за извършено престъпление по НК и с прокурорско постановление е задържан за срок от 72 часа. Процесуално-следствените действия продължават под ръководството на Окръжна прокуратура - Ямбол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На няколко пъти обитателите влизали в остри спорове, чували се крясъци и псувни, но в нощта на убийството нямало нищо подозрително. На този етап задържаният Сотиров, който бил заварен в състояние на алкохолно опиянение отказва да дава показания, сигналът е бил подаден на телефон 112 от сестра му, която открила окървавената и вече мъртва Николинка в използваната от нея стая на жилището.
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В хода на обиска минути след получаването на сигнала криминалистите са открили в къща, недалеч от центъра на града мъртвото тяло на 35-годишната Николинка Василева, която от години се скитала по улиците и често злоупотребявала с алкохола. Смъртта според съдебните медици е настъпила час по-рано в резултат на няколко удара с брадва по главата. Според съседи Николинка от няколко седмици живеела в една от стаите на къщата, собственост на безработният Димитър Сотиров и сестра му. На няколко пъти обитателите влизали в остри спорове, чували се крясъци и псувни, но в нощта на убийството нямало нищо по
4
2
 
2
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Ооо,оо ,о ромалеее
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що ни занимавате с турските обичаи и привички. Нито името на мъжа нито на жената се споменават от съображение за етническа толерантност. Ако бяха българи и трите им имена щяха да са изписани.
2
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Старата мутра с пари я видял да изневерява с младия слаб безработен любовник когато младия слаб безработен любовник слагал твърдия предмет и побеснял
1
5
 
23
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 4 години
Понякога номерата от един да точиш пари, а с друг да правиш секс не минават.