Полицията откри марихуана за 300 000 лв. в Айтоско

Задържан е мъж на 38 години, който вече е осъждан
15 ное 2019 23:44, Анисия Иванова
8
Полицията откри марихуана за 300 000 лв. в Айтоско
Снимка: Булфото

Марихуана за 300 хиляди лева е открита при полицейска операция в айтоското село Чукарка, съобщиха на брифинг днес бургаският окръжен прокурор Георги Чинев и директорът на ОД на МВР-Бургас старши комисар Радослав Сотиров.

Откритото в двуетажна къща количество е 6,5 килограма, разпределено в 22 хиляди дози. Дрогата била приготвена за продажба на дребно.

Задържан е мъж на 38 години, който вече е осъждан. Повдигнати са му обвинения за държане с цел разпространение на високорискови вещества, добави комисар Сотиров. Арестът му е до 72 часа. Предстои да бъде внесено искане до съда за налагане на постоянна мярка за неотклонение.

В къщата е открито и друго количество суха тревна маса, което вероятно също ще се окаже необработена марихуана. Открити са везни и ножици за обработка на растението - дрога, както и въздушна пушка, която е преправена на бойна, плюс бойни патрони. По случая се работи, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
27
 
! Отговори
Бай преди 4 години
В магазина на 2 преки от вкъщи има марихуана за много пъти повече от $300К, която е с контролирано качество и количество, облагана с данъци и тези данъци се ползват за инфраструктура, здравеопазване и т.н. Все неща от които децата ми ще имат облаги докато аз си пуша луличката. Жалко че бедна страна като България страда от толкова много промити мозъци които вместо да насочат енергията си към търсене на обществена изгода от марихуана та я криминализират за да облагодетелстват единици.
5
1
 
20
 
! Отговори
Sasho преди 4 години
46 лв. грама ли бе... вие го изкарахте че кокаин сте хванали И какви са тея 22 000 "дози" по 0.29 :D Пълен смях
4
5
 
24
 
! Отговори
Иво преди 4 години
Аз си имам пък 100 грама у нас и си пафкам по веднъж на 2 месеца. Не трепя хора по улиците карайки пиян, не надувам чалга да тормозя хората, нека някой ми каже, че марихуаната не върви с приятна компания и една бира...
3
1
 
26
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ЛЪЖАТ ВИ И ТО МНОГО!!КОЙТО СЕ ХВАНЕ ХВАНЕ!!!6 КИЛА КАНАБИС СТРУВАТ 60 ХИЛЯДИ ЛЕВА!!! ТОВА ГО ПИШЕ В НЕТА!ПАК СИ ПРИДАВАТ ФАЛШИВА ВАЖНОСТ
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пиша ви 6.
1
0
 
15
 
! Отговори
Дарвин философ преди 4 години
6500гр:22 000дози=0,29гр