Пиян с 3.19 промила се заби в мантинела край Габрово

Шофьорът загубил контрол и се ударил в мантинелата
18 ное 2019 11:30,
6
Пиян с 3.19 промила се заби в мантинела край Габрово
Снимка: архив Булфото

Шофьор, карал с 3,19 промила алкохол катастрофира и се заби в крайпътна мантинела, съобщи МВР - Габрово.

На 17 ноември, около 17:40 часа е получен сигнал за пътнотранспортно произшествие с лек автомобил, настъпило на път Трявна - село Вонеща вода.

По първоначални данни, на ляв завой, при движение в посока към село Вонеща вода, водачът на автомобила - 40-годишен жител на Трявна, губи контрол над управляваното от него моторно превозно средство, и се удря в крайпътната мантинела.

При извършена проверка за употреба на алкохол с техническо средство, е отчетена концентрация 3,19 промила алкохол в издишания от водача въздух.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
5
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
В територия,каквато е България ,ниво достигнато от 10 годишното разрушително и откровено мафиотско управление на ГЕРБ,такива явления са нещо съвсем нормално.В територия ,в която няма функциониращи контролни органи и всичко е оставено на самоуправление,то разпада на обществото е видим и вече трудно обратим.Имаше една мантра от първите години на безкрайният преход,а именно ,по-малко държава,гражданските организации ще поемат техните функции,е поеха ги и сега берем горчивите плодове
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При Тиквата народа пиянства че да не вижда мизерията до която го докара таз Тиква!
2
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересно е че червените неудачници все още не са обвинили Бойко Борисов и Фандъкова
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя как изобщо се е качил на авомобила. 3,19 промила се равнява на кило канче и бурканче. Вах тоя сеяндур добре че нее изтрепал навалицата. Да му вземат книжката автомобила и да го качат на магаре до края на пиянският му живот.