Двама пазачи с обвинения за смъртта на Епстийн

Те са проявили небрежност към задачите си
19 ное 2019 23:30, Красимир Ангелов
11
Двама пазачи с обвинения за смъртта на Епстийн
Снимка: Reuters

Двама пазачи в затвора, в който умря американският финансист Джефри Епстийн, са подведени под отговорност за небрежност при изпълнение на служебните си задължение и за подправяне на документи, съобщи Асошиейтед прес.

Още по темата
Според обвинението Това Ноел и Майкъл Томас е трябвало да проверяват затворника на всеки 30 минути, но вместо това са спали и са сърфирали в интернет, оставяйки го без надзор в продължение на близо осем часа.

Освен това те са подправили официалните формуляри, за да прикрият нарушенията си.

Епстийн бе намерен мъртъв на 10 август в затвор в Манхатън, където чакаше дело по обвинение в трафик на непълнолетни с цел сексуална експлоатация. Съдебен лекар установи, че Епстийн се е самоубил, припомни БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Официалната теория е че се е обесил с тоалетна хартия от ръба на леглото.
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Съдебен лекар установи, че Епстийн се е самоубил"Фалшива новина. Съдебния лекар каза че травмите му повече съвпадат с убийство отколкото самоубийство.
7
1
 
8
 
! Отговори
Инч-Хай преди 4 години
На пазачите както винаги са им дали по едно ,,ободряващо'' кафе преди наряда и после яко спанак.
6
1
 
14
 
! Отговори
Килъри Хлинтън преди 4 години
- Ало, горещата линия за самоубийци ли е ?- Да.- Чудесно. Искам да поръчам самоубийство.
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ето кой бил виновен за самоубийството. А аз живеех в заблуда, че е кабал от педофили, населяващи елитните кръгове на краварското общество, срещу които тоя се съгласи да свидетелства в замяна на занижена присъда. Вече мога да спя спокойно...
4
1
 
5
 
! Отговори
Фото Мексико преди 4 години
Щерю.И аз чувам писъци от съседния апартамент.Мъжки и женски.2 пъту седмично около 11 вечерта и някакво скърцане се чува.Човек направо ме накара да се замисля с написаното от тебе.Чудя се да викам ли полицията.Комшията ми е сериен убиец.оле в какво се забърйлмфдиоллюмггллкмофхкгдвукммнгдуикнбн
3
4
 
2
 
! Отговори
Nerazbiram преди 4 години
За такива няма прошка.. Всичко е по маловажно наказуемо, но трафик на деца с цел проституция.. Дори и самия трафикант не е издържал на болното си състояние и просто се споминал ..
2
1
 
5
 
! Отговори
До щерю преди 4 години
А бе то ако не е кака ти Мара то и котарака ми няма да скочи ама......
1
3
 
23
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
- А защо от килията на Епстайн са се чували писъци и крещене? Обикновено, самоубийците действат безшумно. Фактите навяват на мисълта за насилственото му убийство и за нагласено съдебно-медицинско заключение. А пазачите няма как да са спели близо 8 часа. Сигурно и камерите в затвора не са работели...