Охранител почина, а друг е пострадал след сбиване в Пловдив

Двама клиенти са се скарали с двама частни охранители
7 дек 2019 13:26, Елка Василева
41
Охранител почина, а друг е пострадал след сбиване в Пловдив
Снимка: архив, Булфото

Охранител почина, а друг е с телесни повреди след сбиване в Капана в Пловдив, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.

Към 3.10 ч. е получен сигнал на 112 за конфликт пред заведение в Капана. Патрул на 4 РПУ установил, че двама клиенти са се скарали с двама частни охранители.

Единият от клиентите ударил един от охранителите. През това време на другия служител на охранителната фирма му прилошало и бил извикан екип на ЦСМП.

В линейката 42-годишният мъж починал. Извършен е преглед от съдебен лекар, който установил, че смъртта е настъпила в резултат на инфаркт.

По случая са образувани две досъдебни производства - за настъпила смърт без данни за насилие и за причинена телесна повреда по хулигански подбуди. Задържан е 22-годишен участник в спречкването.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
3
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
"двама частни охранители" A имали държавни охранители? Eлкееееее да ти имам мозъка.
30
1
 
10
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
По селата е нещо страшно, дива Индия при управлението на махараджите. Селяните яко се избиват взаимно.
29
1
 
4
 
! Отговори
DDD преди 4 години
Да, Анди Руис е пъргав. И е 130 кила. Да. Признавам. И колко са такива като него? А дали нашето момче от Пловдив, мир на праха му, е бил също толкова пъргав?... Едва ли... Та това не доказва нищо. Има огромна разлика между частен охранител в България и професионален боксьор навън... Но благодаря за репликата. Отново ме накарахте да се усмихна... Приятна вечер!
28
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 28 DDD Ами Анди Руис е страшно пъргав...дааааа тоя дето нокаутира Джошуа. Днес пак ще се бият, а е 130 кила и само 183 см висок...лоената топка изненадва всички спецове по бокс.
27
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
от 30....на една пресконференция където Уайлдър разбра, че Джошуа за мач между тях иска 70 на 30 % парите да са за него и Уайлдър каза на журналистите:" Значи той е шампиона, а аз съм никой за да иска 70 на 30?"Разсмя се, стана от стола и си тръгна.
26
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 29 Още отсега мога да ти кажа, че ако спечели Джошуа ...ще се бие с Уайлдър догодина, защото там са големите пари, докато ако това кюфте пак направи изненада и бие Джошуа ще се бие с Кубрат, защото не го интересуват парите. Днес Руис както е световен шампион и отнел титлите на Джошуа преди 6 месеца ще се бие за 9 милиона долара само, за разлика от алчното Джошуа, който ще се бие за 85 милиона долара , макар да е претендент за световната титла. Смях в залата....Той и Уайлдър му го каза....
25
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кубрат замесен ли е, че той вече само за дискотечни битки става завалията???Нацапа гащите и даже не отиде да гледа Джошуа - Руис днес, които догодина един от двамата ще го бият като шкембе у дувар.
24
2
 
10
 
! Отговори
DDD преди 4 години
Благодаря ви, момчета, отново успяхте да ме разсмеете с коментарите си... Да почива в мир човека! Само не мога да разбера наивността на част от коментарите ви... Какво от това, че човека бил огромен на размери? Значи може да бъде удрян на повече места. И не е пъргав. Човек с огромна маса никога не е страшно пъргав. И какво точно е търсил навън?... Неговата работа е да осигурява реда ВЪТРЕ в заведението. За отвън си има полиция... И т.н., и т.н. Ха със здраве!...
23
3
 
37
 
! Отговори
CC преди 4 години
Чета коментари и съм потресен сред каква гнусна *** живея. Ванката беше икона за редовните посетители на Капана и неговите заведения. Изключително умерен и добър човек, винаги се стараеше да разрешава проблемите с всичко друго, но не и насилие. Беше приятел с всеки, дори и да прави глупости в заведението отиваше и го помолваше да излезе сам. Разбира се на човек с неговите габарити малко отказваха. Ванката беше огромен човек както на ръст, така и по душа. Почивай в мир, Ванка.
22
11
 
7
 
! Отговори
пецата преди 4 години
буквалното значение -да умреш от страх
21
5
 
5
 
! Отговори
Бахуро преди 4 години
Да не го е цъкнала стромбата?
20
3
 
7
 
! Отговори
DivockХампарцомян преди 4 години
Познавайки някои охранители мога да вляза в положението на задържаните.
19
5
 
18
 
! Отговори
Анабел преди 4 години
До 21 АнонименЯ виж в един пловдивски сайт дали е слаб физически този човек. Огромен е на ръст и работи тази работа от 15 години. Поне аз от тогава го виждам там като охрана.Почувства ли се много умен седейки си на вмирисания *** пред компютъра правейки тези колосални изводи при тотална липса на информация за човека и случката?
18
1
 
28
 
! Отговори
Цецо Мен преди 4 години
Лично мнение: според мен, СКО е умрял от инфаркт на 42 може да е от злоупотреба с енергийните напитки. Много хора от този бранш ги ползват, защото през деня имат и друга работа.
17
30
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
42 г. ОХРАНИТЕЛ, не сам и не изправил се срещу числено превъзхождащ го противник, умрял от инфаркт от уплаха от това, което трябва да му е основното задължение - конфликтите. Помислете. Този човек как е стигнал до тази работа? Медицински и психотестове? Въобще как е избран (вероятно е бил доста слаб физически, че да се уплаши така)? Как самият той е решил да работи нещо, за което вероятно е осъзнавал, че е негоден и при това е опасно за него и т.н. Едва ли някой ще пита работодателя му, нали?
16
1
 
10
 
! Отговори
... преди 4 години
Двама клиенти - украинци.
15
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой май е удрял с пачкив зелено. Кога почина човекакога направиха аутопсия и установиха причината?
14
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Винаги е имало сeляндyри и израза "я излез навън да се разберем" и тогава беше на почит. Обаче заплахата от смъртно наказание ограничаваше мащабите на щетите................................."я излез навън да се разберем", означава точно това - че в заведенията, "вътре", нямаше нужда от охранители. Щото, ако се сбиеш "вътре", после ще имаш работа с народната милиция, пък тя "човешки права" на престъпници и нарушители много не признаваше.
13
27
 
16
 
! Отговори
... преди 4 години
Ми то нямаше и заведения по бай Тошево...
12
7
 
60
 
! Отговори
отегчен преди 4 години
По бай Тошово нямаше нужда от охранители, по заведенията. Щото страхът от народната милиция беше голям. Такива "мутри" като сегашните нямаше - бяха или изтъкнати спортисти и ядяха бой от треньорите си редовно, или се радваха на ватенка топла за зимния ден на някой голям строителен обект, каквито тогава имаше много. Най-упоритите ги пращаха за "превъзпитание" по лагерите.