Промоутърът на Джошуа призна: Ще преговаряме с Пулев

Родната звезда в бокса може да си уреди мач със световния шампион
Обновена: 9 дек 2019 09:33 | 9 дек 2019 09:21, Красимир Ангелов
23
Промоутърът на Джошуа призна: Ще преговаряме с Пулев
Снимка: Reuters

Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн призна, че в най-скоро време ще започнат преговори с Кубрат Пулев и Александър Усик, за да бъде определен следващият съперник на британеца, който си върна световните титли на WBA, WBO, IBF и IBO с победа в реванша с Анди Руис.

Още по темата
Пулев е задължителен претендент за титлата на IBF, докато Усик пък е претендент за титлата на WBO. Българинът настоява, че е пръв на опашката и за подобно нещо намекна и Хърн.

"Първи задължителен претендент стана Кубрат Пулев. Той се оттегли и тогава Антъни се би с Карлос Такам. Задължителен претендент на WBO бе Александър Поветкин. Тогава никой не искаше да се бие с него, но Антъни излезе и го победи. Сега Пулев е претендентът на IBF, а Усик е този на WBO. Ще имаме разговори с двете организации, за да се разберем кой ще е първи съперник на Джошуа. След това по Коледа започваме да работим за следващия мач на Антъни", сподели Еди Хърн.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонимеН 18К;ви сто бона те гонят. за 2-4 милиона мин. става въпрос
21
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Признали са срама... може да се наложи да се бие и с Пулев........................Признали са срама, че приказваха без да мислят дълго време, като отхвърляха възможността, да им се наложи да играят срещу Кубрат.
20
2
 
15
 
! Отговори
бмп преди 4 години
В бойните спортове, особено при тежки бойци много трудно може да се даде точна прогноза. Eдин удар при засрещане на подходящо място и може да реши мача!
19
6
 
7
 
! Отговори
Мамоу преди 4 години
Усик ще го сгъне като походно легло
18
8
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ПУЛЕВ И ЗА 100 БОНА В ДОЛАРИ ЩЕ СЕ СЪГЛАСИ ДА ИЗИГРАЯТ ЕДНО НАГЛАСЕНО ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО КАТО С КЛИЧКО, ВАЖНОТО Е ДА ИМА ПРЕДСТАВЛЕНИЕ ЗА БАЛАМИТЕ!
17
9
 
9
 
! Отговори
нормален преди 4 години
Смяхте му се на Кубрат, като каза: "Продължаваме напред!". Но то е защото сте жалки. Показват фактите днес.
16
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разбира се видяхме Пулев колко носи на бой,че Кличко с един удар и оня не може да се изправи вече!чист нокаут си беше..Хах
15
6
 
15
 
! Отговори
Разбирач преди 4 години
Едно от големите плюсове на Пулев е че носи на бой. Срещу Джошуа просто трябва да настъпва леко напред, да се пази много и да го накара да спре да тича като кокошка. След това ако успее да го разклати веднъж може и да спечели. Видя се че Джошуа е страхлив и има лабилна психика. Има шанс!
14
1
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Какво е "промоутър"? Нова дума за любовник или...?
13
5
 
8
 
! Отговори
ганьо преди 4 години
Кобрата щеше да е по-успешен срещу Анди.
12
2
 
15
 
! Отговори
Успех преди 4 години
Успех на нашето момче !
11
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По някога се случва Да направи нокаут без да иска Това е най доброто което може да се случи на нашия
10
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Срещу Кобрата има шанс, но срещу Усик никакъв.
9
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като се сещам Кличко като му наби камбаната къв реф беше ,майко мила Скимтя 5 месеца по медиите от сутрин до вечер ,че били мафия ,че ринга му пречил ,ръкавиците му еди кви били ,настилката на ринга дори му пречеше ..прожекторите му светели Ако загуби от Джошуа ше има втора част Новия български филм Скимтене 2 в главната роля ***
8
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе те говореха, че и Уайлдър е машина, но дори в САЩ, Фюри го "насапуниса". Уайлдър защо се бие само в САЩ? Защото е маркетингов продукт, около който се въртят много пари. Джошуа има смелостта да играе и извън UK.
7
3
 
6
 
! Отговори
Кубрат Пулев преди 4 години
Продължаваме напред!
6
5
 
9
 
! Отговори
gio преди 4 години
видя се, че Джошуа не е нищо особенно и е един Пи Ар. Вече никой няма д аима страх от него въпреки победата/танцуването около Руиз в събота, а психологията играе важна роля в бокса.Към момента реално Уайлдер, Фюри и Ортиз са най-добрите. От тези дето идват Еге Аджагба и Усик, но тепърва трябва да се види на какво е способен при най-тежките последния.Иначе на нашия успех и дано този път няма контузии и да се състой мача. С правилна тактика за мача и най-вече защита има шанс да си уреди живота.
5
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Просто ако Джошуа се бие със силен партньор от типа на Уайлдер, може да загуби, може да загуби и от Фюри и от Руис. Ако загуби, край с кариерата му. Затова мач с нашия е идеален - нашият е беззъба игла, хем ще остане в играта, а Кобрата ще може спокойно да се пенсионира с няколко милиона, каквото и да стане... От нашия никой не се страхува. Поне от големите. Нямам нищо против нашия да победи, разбира се, ама... кой знае.
4
11
 
10
 
! Отговори
Паскал преди 4 години
След тази новина Кобрьо сигурно взе да го боли пак ръката.
3
3
 
11
 
! Отговори
Saki преди 4 години
Със Пулев ще има тежък нокаут.