"Сън" твърди: Джошуа и Пулев се срещат през март на стадион

Домакин на събитието ще бъде съоръжението на Тотнъм
24
"Сън" твърди: Джошуа и Пулев се срещат през март на стадион
Снимка: Reuters

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, явно е преосмислил позицията си относно двубой между клиента му и топ боксьора ни Кубрат Пулев.

Мениджърът няма да преследва мач на Джошуа в Саудитска Арабия, а ще започне да отмята задължителните защити на трите световни титли на британеца - в IBF, WBA и WBO, пише вестник "Сън".

Това означава, че следващият мач на британския боксьор ще е срещу задължителния претендент във версия IBF Кубрат Пулев. Хърн дори вече е избрал локация за тази среща - новия 60-хиляден стадион на Тотнъм в Лондон. А има и огромна яснота за датата - в последните дни на март 2020 г. Тези планове бяха разкрити от Джошуа и Хърн в ексклузивно интервю за британския всекидневник.

"Цяла година се бия извън родината и вече ме е налегнала носталгията. Искам да зарадвам феновете си в Лондон, видя се, че те много ми помагат и ми е по-трудно без подкрепата им. Да защитя трофеите си пред моята публика ще е мегаизживяване. Най-прекрасното би било да го сторя срещу друг британец, но няма как да стане.

Вървим по реда на задължителните защити и следващият ми опонент се знае (бел. ред. - Кубрат Пулев). Веднага започвам работа, защото в края на март трябва да се проведе този мач", заяви Джошуа, а Хърн потвърди плановете.

"Стадионът на Тотнъм е една прекрасна локация за боксов мач и трябва да я обсъдим. Хора ми звънят от цялата страна и ме молят да заведа Антъни там и там. Говорихме с хората от Тотнъм да проведем мача с Руис на стадиона им, но той беше зает. Сега отново говорим с тях и може би ще стигнем до споразумение за края на март", заяви Хърн.

По тези думи на промоутъра и Антъни Джошуа, по всичко изглежда, че евентуален мач с Кубрат Пулев би се провел между 23 и 31 март, когато е прекъсването в програмата на Висшата лига заради баражите на националните отбори в Лигата на Нациите, а англичаните ще имат контроли.

Още за плановете на Антъни Джошуа четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да го смачкаш, Кобра !!! Успех ,боецо !!!!
18
1
 
4
 
! Отговори
Соросоид преди 4 години
Много е вероятно да има мач, в противен случай Пулев ще се бори за титлата в тоя пояс с втория в тази асоциация. Така, че нещо като преходен мач, на Уембли или някъде на острова, където Джошуа ще вземе лесни пари и лесна победа.Шансовете на Пулев да спечели са минимални, но да ми говорите, че щели да го убият са фантасмагории - той може да носи на бой, въпреки това има дървен и еднообразен стил, нещо елементарно за екипа на Джошуа да напери правилната тактика.
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В блиц има страхотна статия за кУбратъ
16
4
 
4
 
! Отговори
Футболист преди 4 години
В бокса всичко е вече театър- само в този сайт още не са го разбрали
15
5
 
3
 
! Отговори
Shady преди 4 години
Мдаа, ако това се окаже вярно Кобрата го чака край на кариерата март догодина. Дано да е само край на кариерата.
14
2
 
2
 
! Отговори
нормален преди 4 години
Жътият ,до кафяво вестник ,,Сън" е като сайта на нашият Бабикян ,,Информиран нет"-като ти каже,, Добър ден" трябва да гледаш дали грее слънцето.
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да цитираш Сън е все едно да цитираш Блиц или Афера.
12
6
 
9
 
! Отговори
Серто преди 4 години
Кобрата ще смачка мишката Джошуа. Освен ако гризача не се научи да бяга още по-бързо по ринга. С Руиз го видяхме как тича.
11
7
 
4
 
! Отговори
Коврат О'Пулев преди 4 години
Дали ще си докара гайдари и играчи на народни хорА да ошашави цивилизования свят?
10
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По непотвърдени данни, Кобрата вече усилено тренира (ежедневно и двуразово) своето ненадминато плезене се език и стоене на един крак, с които успя да уплаши Кличко.
9
1
 
6
 
! Отговори
Stan преди 4 години
Ходих до Кардиф миналата година да ги гледам и нашия се контузи седмица преди двубоя.. супер разочароващо. Хайде дано се подготви успешно тоя път, видя се че AJ не е непобедим макар да си е машина все още. Ще идем и до Лондон да надвикаме британците пак, нищо че нашия изобщо не е фаворит да спечели.
8
2
 
5
 
! Отговори
Попай преди 4 години
Мачкай Кибра !
7
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз не се притеснявам за Пулев,той държи на бой,Кличко се озори 3 нокдауна, докато Пулев не можа да отлепи от пода.Освен това вярвам и в английското здравеопазване ,ще бъде транспортиран по най-бързият начин до най-близката болница!
6
6
 
16
 
! Отговори
Берач на души преди 4 години
Тея двамата братя освен да бият пиянките в дискотеките за друго не стават.....
5
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано до март се сдобием с медицински хеликоптер ,та да има с какво да си върнем Пулев или това което е останало от него!
4
3
 
5
 
! Отговори
Тони преди 4 години
хахахаха Гришата ще се *** още във втория рунд , слабак ! Нищо продължаваме напред
3
1
 
8
 
! Отговори
Терсенето преди 4 години
Феликс Савон би могъл да смаже циркаджиите, със вързана дясна ръка:)))
2
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
През февруари Пулев ще хване грип който ще го държи до лятото или поне докато Джошуа си намери друг противник!
1
9
 
10
 
! Отговори
Анализатор преди 4 години
Джибрата да си запази парцел в Орландовци - 1 на 2 метра, и да си ангажира метач след срещата с Антъни - да го събере с метла и лопатка, или това което е останало от него.....