Конър Макгрегър се завърна с бърз нокаут срещу Доналд Серони

Битката продължи 40 секунди
19 яну 2020 10:08,
25
Конър Макгрегър се завърна с бърз нокаут срещу Доналд Серони
Снимка: БГНЕС

ММА суперзвездата Конър Макгрегър се завърна с победа. Той срази с технически нокаут Доналд Серони в главната битка на събитието UFC 246 още в първия рунд, пише boec.bg

Ирландецът се завърна в клетката и намери първата си победа от 2016 г. насам. За последно той стъпи в октагона през 2018 г. когато загуби от Хабиб Нурмагомедов със събмишън в четвъртия рунд.

Конър откри битката с бърз и силен ляв прав, но „Каубоя“ се гмурна и се вкопчи в клинч. В клинча Макгрегър нанесе четири нестандартни удара с раменете си, а когато двамата бойци освободиха захвата, Доналд пробва хай кик, но бе париран. Макгрегър отвърна с хай кик от своя страна и разклати Доналд. Последва лавина от удари, която доведе до намесата на главният рефер Хърб Дийн.

„Написах история.Поставих рекорд.Победа с нокаути в три различни дивизии“, каза Макгрегър след края на битката.

Още спортни новини четете в boec.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хабиб Нурмагамедов му разказа играта на тоя ***. Сега си търси слаби противници в опит да си върне самочувствието
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
от 12 до 8 *** и я кажи как Джордж Форман, който е най-възрастният човек ставал световен шампиопн в тежка категория ( на 46 години го прави), сега още е жив и здрав след толкова много брутални мачове и удари в главата му през годините и е на 71 години, палячооо?
11
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
do 8 Виталий Кличко се боксираше до 42 години, и как така стана след това кмет на Киев, ако е с деменция и в инвалидна количка и си гледа 3-те деца, както е на на 49 години още? ***, скрий се, бе!
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще с е извърти до реванш с онова ислямистче, ще се вземат едни луди пари, па квото ще да стане и след 2-3 години, Конърчети пак ше се сбие с някой боксьор за 10-20 милиона преди окончателно са се пенсионира.
9
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къв е тоя бе? Какво ни интересува тоя бе хора???
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 6А и още нещо - Федерер му е лесно, да си гледа децата. Все пак, на 38 татко не страда от деменция и не е в инвалидна количка ...
7
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 6Ти си зле! След час на тенис корта си взимаш един студен душ, пиеш една вода и след 4 часа си като нов. След 10 минути на ринга си пребит, ама в буквалния смисъл на думата, имаш множество непоправими травми, аркади, сътресения, вътрешни кръвоизливи и прочие. Той и Мохамед Али се биеше за слава, ама последните си 30 години ги изкара по-ужасен начин, благодарение на славните си моменти.Хабиба е същия ненормалник. Дани покрай него има човек, да го откаже, преди да е станало прекалено късно
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 6 Много си зле...Самият Хабиб каза, че не се бие отдавна за пари, защото през годините е натрупал толкова много, че да има за няколко живота без да работи повече...негови думи. Прави го заради любовта към спорта и отличията. Както примерно Федерер го прави. Дядо Роджър има половин милиард евро в банката, защо мислиш още играе тенис и се раздава на 38 години, а не си гледа децата? Няма да му стигнат ли 500 милиона евро за да ги изхрани?Играя тенис, защото тази игра ме кара да съм наистина жив
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЕлемагБе че нещо, ама 99.999 процента от дагадтанското и от българското население, ако излезе на ринга с Конър, ще изкара 30 секунди и то ако са имало солидна подготовка. Хабиб е уникален боец, ама спри да се причисляваш към неговия род, все едно роднински връзки отпреди 1500 години значат нещо.
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 3Пич - дагастанец се пише с малка буква. Може и да загуби срещу него, но Конър все пак е много добър бира и е в пъти по-атрактивен, така че изобщо не се изненадвам. Вероятно Дейна му е предлагаш 7 цифрени суми, само за да се срещнат на преговори. Хабиб от своя страна е добро момче, но е прекалено глупаво да си монетизира успеха правилно. Бие се за чест и достойнство на арена, която е само за пари и слава. Единнотт на 10 години, такъв ще направи сензация, но до там.
3
13
 
8
 
! Отговори
Елемаг преди 4 години
*** много е ербап на безименници.Но като се появи прекия потомък на Аспаруховите българи,населявали и Кавказ,нещо му са свиват сърмите.Великите биткаджии се загледайте генетично,живи българи.Само като видите физиономията на братята Кличко и ви става ясно,че са наши по геном!!!
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Взе парата от Мейуедър и му доскуча явно ...Кви са тея ... де факто пенсионер на 28 още стана.
1
4
 
19
 
! Отговори
Тато преди 4 години
ЖОрналята, това не е Конър на снимката, която сте пльоснали. Но ние знаем, че вашия сайт е пародия и няма една статия без правописни грешки, та не ни прави впечатление, че и това сте объркали. Явно умишлено се правите на паляци, но и сте си такива до голяма степен.