Заловиха двама крадци на автомобили в столицата

Укривали две коли в хале в кв. "Драгалевци"
20 яну 2020 20:50,
11
Заловиха двама крадци на автомобили в столицата
Снимка: Pixabay

Столични полицаи са разкрили извършители на противозаконно отнемане на лек автомобил. В хода на разследването е открит и втори автомобил, обявен за издирване. Задържани са двама мъже, на които е повдигнато обвинение, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Още по темата

Разследването на случая започнало след получен сигнал за противозаконно отнет на 14 януари лек автомобил „Нисан – Джук“. Незабавно е планирана специализирана полицейска операция с цел установяване на инкриминирания автомобил и задържане на извършителите.

В хода на полицейските действия отнетата кола е открита в хале в кв. „Драгалевци“. На място са задържани двама мъже, на 44 и 45 години. Първият е криминално проявен и осъждан за престъпления, свързани с МПС.

При последвалите издирвателни действия, предприети от служители на СДВР, на адреса на 45-годишият мъж е установен укрит друг лек автомобил - „Рено“ , обявен за национално и международно издирване. Униформените иззели мобилни телефони, СИМ карти, лекия автомобил „Нисан – Джук“, регистрационни табели, ключ за „Нисан“-а и инструменти за разкомплектоване на автомобили.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Веселин преди 4 години
Нисан жук и рено. А нищо по скъпо ли не крадат. Ами няма да си купя жук. Смешни и.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сигурно са му казали, пера, ела да те арестуваме малко, че много се разсмърдя с обира на митницата. Да поимитираме дейност докато отшуми гафа. Колеги сме, ние света няма да го оправим, поне да си помагаме.
8
0
 
4
 
! Отговори
334 преди 4 години
Ауу! Браво! Наградете полицаите! А какво става с обира на митницата?
7
1
 
2
 
! Отговори
Кой е тоя затвор? преди 4 години
До HOLLANDECA
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1Нама такъв съдия на Територията
5
0
 
6
 
! Отговори
Ехааа... преди 4 години
Като гледам снимката, на жука са му сложи джанти от GTR!
4
1
 
4
 
! Отговори
HOLLANDECA преди 4 години
DIREKTNO V centralniq ZATVORRR
3
3
 
14
 
! Отговори
Попа преди 4 години
Тези хубавци трябва да ги съдят и за това, че са ***. Лой нормален човек ще открадне Рено или Нисан Джук? Срамота, и крадците ни за нищо не стават.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама драгалевският мънгожери и с автомобили ли започна да върти далавера. Не стига че унищожи цялата държава заводите текезесетата ами сега започна и банди да организира за крадене на автомобили. Ами то друго не остана за крадене тя държавата е ошушкана сега остава да се краде от тези дето 30 години краднаха от народа. Давай мънгожери па се сети да подфърлиш нещо и на нас ограбените не ла, пай само ти.
1
1
 
8
 
! Отговори
Жорката преди 4 години
В затвора дано ги вкарат