Мъжът, убил човек във видински бар, се предаде в полицията

Убийството е станало след скандал и изстрел с газов пистолет
21 яну 2020 20:30,
5
Мъжът, убил човек във видински бар, се предаде в полицията
Снимка: БГНЕС

Мъжът, който бе издирван за убийството извършено в нощен клуб във Видин, се е предал в полицията. Това съобщи окръжният прокурор на Видин, пише агенция „Фокус“.

Още по темата


Мъжът е на 47 години и няма криминално досие, предал се е в полицията в понеделник, придружаван от своя адвокат. Отказал е да даде показания. На мъжа е наложена мярка за неотклонение в рамките на 72 часа. Предстои да бъдат установени мотивите за престъплението.

Убийството, което потресе Видин, стана в сутрешните часове на 19 януари. В нощен клуб в града е имало компания от 5 души, която е стигнала до саморазправа. В суматохата е произведен изстрел от газов пистолет, което довело до тежкото раняване на 31-годишен мъж. На път за болницата той почива в линейката.

При разследването е установено, че в заведението видеокамерите не работят, няма и охрана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Намерили са правилният човек, готов да лежи в затвора за една прилична сума пари. Този филм го гледахме преди много години в Катуница.
3
0
 
12
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Защо убиецът е мъжът, а жертвата човек?
2
1
 
19
 
! Отговори
илитерат преди 4 години
Шефа на полицията да не се снишава, а да си взема заплатките, /които не заслужава/ и да си отива у дома. Как е разрешено удължено работно време, при постоянните сигнали от съседи? Кой е правил охранително обследване /не е правил/? Изобщо може ли да има нощно заведение под жилищна сграда? Има ли смисъл от повече въпроси? Оставки, некадърници!
1
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От "нашите" ребята е!Няма имена, инициали даже...