Полицията на Острова не може да открие как е починал българин

Тялото на Валентин Качанов бе открито на 7 май 2019 г.
Обновена: 22 яну 2020 19:44 | 22 яну 2020 19:30, Нели Христова
8
Полицията на Острова не може да открие как е починал българин

Разследващите органи във Великобритания не могат да установят как е починал 27-годишен българин, чието тяло бе намерено в река Темза на 7 май миналата година, съобщава BBC, цитиран от Dir.bg

Валентин Качанов изчезнал три месеца по-рано - на 8 февруари 2019 година. В същия ден той позванил на майка си, която живее в България, а след това напуснал дома си в Западен Търок. От тогава семейството му изгубило контакт с него. Последно бил забелязан в местен търговски център.

През това време българинът не е използвал телефона си, а никой, който е познавал, не е бил в района по време на изчезването му.

Седмица преди тялото на 27-годишния Валентин да бъде открито, по подозрение в убийство бе задържан 22-годишен мъж. По-късно обаче той бе освободен, след като следствието го изключи от разследването.

Аутопсията не успяла да покаже причина за смъртта на българина, но според разследващите няма признаци за насилие или наранявания при отбрана.

Възможно Качанов да се станал жертва на непознати, но няма доказателства в подкрепа на тази хипотеза, нито признаци да е посегнал на живота си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
3
 
! Отговори
българин преди 4 години
Запознати казват,че игилизите (МИ-6) бъркат бъркочи и с "Новичок" правят експерименти.
3
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бог да го прости. Млад. Бойко ни направи просяци, емигранти. Бог да го накаже.
2
2
 
11
 
! Отговори
Англия преди 4 години
Дреме им на полицията в Англия , те са по зле и от българската. Даваш им запис как крадът и номера на колата се вижда и отговора им нямаме доказателства.
1
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Успял е да намери район без българи и се е успокоил,но чувството му е било измамно и са го изненадали.Затова учете фарси,китайски или унгарски.Като чуеш българска реч наблизо,автоматично превключваш на друг неразбираем език.Това спасява живота понякога,и винаги спасява от ,,доброжелателни'' сънародници.Хората пребивавали в чужбина някоя и друга година,като се завърнат в БГ-то са по ниски и от тревата,страхът набран от българите зад граница държи с години.