Самоубилият се в ДАНС – член на БНС "на хартия"

Той се отдръпнал от организацията преди 8 години
Обновена: 28 яну 2020 07:12 | 28 яну 2020 07:12, Александър Попов
22
Самоубилият се в ДАНС – член на БНС "на хартия"
Снимка: БГНЕС
Българският национален съюз излезе с изявление по повод самоубийството на техен член в сградата на ДАНС вчера.
 
"От медиите научихме шокиращата новина, че бившият член на Българския Национален Съюз Емил Крумов се е самоубил в сградата на ДАНС. За няколко години Емил бе член на Организацията, но преди около 8 години се отдръпна от дейността й, макар на хартия да остана член", заявяват от БНС.
 
Той започнал да се изолира от околния свят след смъртта на майка му.
Още по темата
"За съжаление не откликваше и на нашите опити да влезем в контакт с него. Въпреки това днешната новина бе абсолютно изненадваща за нас и нямаме обяснение за това. Можем единствено да спекулираме за мотивите за една толкова крайна постъпка. Но бе факт, че Емил живееше в тежко социално положение и трудно преживяваше като дългогодишен служител на БДЖ. Дълбоко съжаляваме, че е решил да отнеме живота си и въпреки всичко, ще го запомним като добросърдечен човек, точен и коректен във взаимоотношенията си с околните и искрено обичащ България.
 
Не сме сигурни, защо се е наложило Емил да бъде привикан на разпит, макар от години да не е активен като член на БНС. Как той го е приел и какво комуникация е водил със служители на ДАНС, той не е споделял с нас. Призоваваме всики отговорни институции да извършат обстойно разследване, което да установи причините и мотивите, довели до тази трагедия. Резултатите трябва да са публично известни, за да бъдат избегнати всички спекулации и съмнения, които неминуемо се пораждат при такова стечение на обстоятелствата. Ще следим с внимание развитието на разследването.
 
Ние не приемаме самоубийството нито като изход от трудна житейска ситуация, още по-малко като израз на политическа позиция. Надяваме се този трагичен случай да не бъде използван недобросъвестно от разследващите органи, извършващи прокурорската проверка срещу Български Национален Съюз", завършват от организацията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
3
 
! Отговори
До охрана преди 4 години
Явно не си в час.Самоубил се е ПРЕД СКЕНЕРИТЕ ЗА ПРОВЕРКА като е извадил пистолет вместо документ от джоба си .Паднал е между самите скенери/вижда се на снимките/.А до ДАНС има още доста разстояние.
15
2
 
2
 
! Отговори
До кух профил преди 4 години
За кух профил не знам ,но кух мозък, явно имат някои !!
14
6
 
3
 
! Отговори
Мисъл?Разум? преди 4 години
Ако ще го убиват,така демонстративно ли ще го направят на входа бе юнаци? Я помислете поне малко!
13
1
 
6
 
! Отговори
Кух профил преди 4 години
Май има правописна грешка в заглавието... "СамоубиЛият" или "СамоубиТият"?
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гнила работа, мирише от всякъде. Който не е удобен ...
11
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези от БНС не бяха ли с факленото шоу!!!
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко е "пунта Мара" както казва ....
9
1
 
15
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 4 години
ДАНС единствено се занимава само с "поръчки" на определени "индивиди" и почти никога със "националния" "интерес",за което е "призвана"!!!!!В България нищо не ме учудва!!!!Всичко е възможно!!!!Най-важното е,че не населявам тази "ТЕРИТОРИЯ"!!!!!
8
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Опааа,а записите от камерите къде са?Само не казвайте,че в ДАНС няма камери,иили,че предният ден са се повредили! Много шпионско ми звучи " химикалка със съчма".За чадъра и съчмата с рецин ,с който комунистите убиха Георги Марков знаем.
7
4
 
29
 
! Отговори
охрана преди 4 години
До АнонименИнтересно е как е влязъл в ДАНС с оръжие? Ако има устройства на входа на сградата за проверка на оръжие, нещо не е наред! Въпроси колкото щеш. Отговори няма и да има!
6
2
 
27
 
! Отговори
Журналист преди 4 години
Какво означава ДАНС ? Щом и там почнаха да се стрелят, такава ни е националната сигурност в страната. Държавна ли е, агенция ли е, или бюджетна организация, на която не и достигат парите ? Управляващите България не могат себе си да управляват, но се мислят за незаменими. Това просто не е така, толкова правителства и министър председатели се смениха, че никой вече не си спомня кой беше Бойко Борисов.
5
3
 
37
 
! Отговори
niki преди 4 години
Това звучи просто нелепо. Почнаха да ги 'самоубиват' и в ДАНС
4
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, то е ясно, че не е от ГЕРБ.
3
3
 
39
 
! Отговори
Асана преди 4 години
Еми то по принцип в БГ всичко е ''на хартия''
2
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига сте пущали пушикалка за отклоняване на вниманието от некадърността в ДАНС, ако не се беше гръмнал, а беше ги подкарал тях щяхте да пеете друга песничка.
1
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На пергамент ли да е член? Щом е на хартия, значи е законно.