Радева във Facebook: Държавната измяна дебне отвсякъде

С песен на Toto тя коментира разследването на прокуратурата срещу президента
29 яну 2020 10:58, Нели Христова
126
Радева във Facebook: Държавната измяна дебне отвсякъде
Снимка: БГНЕС

Пореден политически скандал разтърси страната ни - главният прокурор Иван Гешев ще разследва Румен Радев заради престъпление, което президентът е извършил като шеф на ВВС.

Още по темата

През 2016 година той назначава Десислава Радева за пиар на ВВС, а прокуратурата установява, че са укривани документи. Със СРС-та тя разкрива и разговор между президента Радев и командира на Военновъздушните сили - генерал-майор Цанко Стойков, в който двамата мъже се опитват да прикрият Радева.

От своя страна първата дама коментира обвинението лаконично във Facebook. Тя публикува песента на Toto - Hold The Line и написа "Приятелка звъни от близо два часа. Няма да вдигна! Държавната измяна дебне отвсякъде..."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев да извърши още едно престъпление по служба и да принуди НСО да му озапти жената.
100
0
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Точно това казва и Гешев...
99
3
 
4
 
! Отговори
жаго преди 4 години
Сега се сетих че отнякъде я знам тая кифла. Сервираше кафета, после се издигна в сервиране на алкохол в 34 блок в Студентски град. Беше 1990-92 година. Плоска като дъска за гладене , ходеше с неква фанелка да й се виждат зърната да й стърчат.... мале кой избра това селянче
98
5
 
6
 
! Отговори
Уравнение преди 4 години
Ако бяха две като нея във Фейсбук ,щеше да е първата *** с регистрация
97
3
 
18
 
! Отговори
Ох,кака преди 4 години
пак се наа...ка?!?Направих си труда да изчета записа от СРС.Ами какво да Ви кажа Дами и Господа???Какъвто ни е генералитета,такъва му е и манталитета,независимо кой кара самолета?!?
96
0
 
0
 
! Отговори
12345 преди 4 години
До Анонимен 84Няма такъв...
95
1
 
14
 
! Отговори
Така мисля преди 4 години
Депутатът Свиленски от бсп ли е бившия мъж на г-жа Радева? Ех, колко уважение и симпатии щеше да има към Румен Радев от всички, ако беше станал президент в семейство с бившата си жена и дечица, не с тази своенравна и егоцентрична жена,.
94
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
нахална,проста,че и грозна..
93
3
 
17
 
! Отговори
Как Сийка преди 4 години
Ми тая какво си мисли,бе?! Че като е жена на президенто може акъл да раздава ?! Де,хо лан,аман от тая първа дама и кое й е първото?! Тя май се вживява в ролята на прези -дент?! Излишно е !Но грешката си е на Нинова !
92
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изключително неприятна и нахална жена.
91
5
 
11
 
! Отговори
/// преди 4 години
До емигрантоМинус, че си споменал "козяци", а русофилите си ги пропуснал
90
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До емигрантоМинуса от мен ти е за "като главнокомандващ въоръжените сили да обяви извънредно военно положение, да свика сбор, да се приберем и да отстреляме мафията белким се оправи държавата, че съсипаха родината!Той пърата втора "дама" не може да озапти щял да свиква нещо си хахаааа
89
10
 
10
 
! Отговори
емигранто преди 4 години
А тези с минусите да се разследват и те, че видно защитават мафията ')Ей не им харесва, а ясно съм написал безпристрастен разстрел за всички от 1989 заемали държавни постове и опоскали държавата....
88
15
 
27
 
! Отговори
емигранто преди 4 години
Првзидента, като главнокомандващ въоръжените сили да обяви извънредно военно положение, да свика сбор, да се приберем и да отстреляме мафията белким се оправи държавата, че съсипаха родината!Няма да е много фирата около има.няма.1500 човека ведно с МС и Парламента, но с условието всички червени, сини, оранжеви под ножа + Козяците! ')
87
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не Прокурора, а тази ще окачи Радев на въжето !
86
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 86"Работата на Главния Прокурор е да разследва престъпниците".....Тогава защо не си върши работата!Зер, заплата получава за това!И още по няколко заплати за послушание!
85
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ФУРАЖКАТА СИ Е ДОБРЕ. ЧЕТЕ И ОБЯСНЯВА А КОЙ НЕ ГО РАЗБИРА СИ Е ЗА НЕГО. НЕ СЛУШАЙ КАКВО ГОВОРЯ А КАКВО ПРАВЯ ... ДАЛАВЕРА
84
21
 
12
 
! Отговори
Радев преди 4 години
Значи като се срещаме с Решетников, правим стратегии и се борим със зъби и нокти за Грипен, няма държавна измяна. Когато обаче ни проверят за дребен битов скандал - любoвницата станала PR и после съпруга на шефа - има. Време е президента да с върши работата и да работи за промяна на конституцията, борба с корупцията и безкрайните простотии на ГЕРБ по сериозен начин.
83
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да се клепа някой защото всички останали са наши хора....а Радев е лесна мишена. Тук някои са толкова възбудени от казуса, че стихотворения пишат :-) Игра на ***!
82
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
таз и тя се е взела много на сериозно