Крадец открадна 5000 лева, 5000 паунда и злато от апартамент

Полицията в Хасково го издирва
18 фев 2020 22:10,
5
Крадец открадна 5000 лева, 5000 паунда и злато от апартамент
Снимка: БГНЕС

Откраднаха голяма сума пари от апартамент в Хасково, съобщиха от пресцентъра на полицията в града.

Още по темата
Чрез използване на подбран или подправен ключ, е проникнато в апартамент на улица "Акация", откъдето са задигнати златни накити, 5000 лева и 5000 английски паунда.

По случая е образувано досъдебно производство, полицията издирва извършителя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
Мдааам преди 4 години
И друго ..... Ти като вземеш целия мед от кошера богаташче гадно и се гордееш с това пчелите не са като хората и хората не са като пчелите. Някой неща роякът не може да прости! За някой неща роякът убива!
3
2
 
13
 
! Отговори
м даааа преди 4 години
Пак ще ви го кажа, ако нямаше предпоставка за престъпление, нямаше да четем за него. Какво е това да държиш една торба пари в долапа и после - "Обраха ме!!!" . Аз парите съм ги закопал в двора, ако влязат обирджии ще са от етноса, а те като ги знам колко са работни....
2
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един в нас така бяха крали. И се разбрах с адвоката какво да кажа - полови доходи за 5 години назад описах като кражба. Застраховяателя покри около 25% от това. После хванаха крадеца и - ох на дядааа! Само искам да кажа, добре че е българин - сега не миже да си гледа децата от обезщетения дето изплаща. Отмъкна един лаптоп за 1500 лева, ама го нахендирхме да връща 55000 лева -(потърква ръчички сладко сладко)
1
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гешефт, искам коментар от теб. Това е 9-то престъпление за днес и то за което са писали медийте. Сигурно има и още.Как върви показната ти борба с битовата престъпност. Гешоооо, кажи ми нещо, излъжи ме че всичко е ток