Намериха пушка и пистолет в офиса на Васил Божков

Открита е и бланка за криминалистическа регистрация
Обновена: 19 фев 2020 15:35 | 19 фев 2020 15:34, Нели Христова
45
Намериха пушка и пистолет в офиса на Васил Божков
Снимки: БГНЕС

В офиса на васил Божков на ул. "Московска“ 43 бе открито огнестрелно оръжие, съобщава БГНЕС.

В заключена каса бе намерена и иззета оригинална регистрационна бланка за криминалистическа регистрация – образец №5 на лицето В.Б.

На бланката са нанесени криминална регистрация, както и две присъди – от 1979 г. за извършването на незаконна към онзи момент хазартна дейност и от 1982 г. за нанасяне на средна телесна повреда. Наличен е и мастилен дактилоскопски отпечатък на лицето върху предвиденото за това място на бланката, съобщиха от прокуратурата.

Във връзка с иззетата от офисните помещения на обвиняемия оригинална бланка, Специализираната прокуратура е изискала от главния секретар на МВР да назначи проверка по случая, която да установи регистриран ли е бил криминалистически В.Б. в поделения на МВР, кога и къде се намират бланките от криминалистическите и съдебните му регистрации; съхраняват ли се бланките образец №5 по съответния законов ред и къде, в чии правомощия и компетентности попада контролът по съхранението им; има ли данни в системите на МВР, че въпросната бланка е била връчена в оригинал на лицето В.Б., ако има – кога и на какво правно основание е извършено това.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
като го няма само него немогат да намерят там където го няма
41
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още един дисидент от социализма. Станаха трима.
40
4
 
4
 
! Отговори
Луд преди 4 години
Никой не би държал компрометиращи материали в касата си. Всеки би унищожил документи, ако го уличават. За някои от управляващите май същи има такива картончета. Дано излязат е тези картончета. Едно време размахваха картончета от ДС, сега други.
39
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След няколко дни ще открият и кашони наркотици .....
38
2
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
та:-Просто е невъзможно ТОВА да е оръжието,с което отстреляха Кенеди!..Твърдението ти е смехотворно!..като гледам снимката,това ще да е некакъв уникат,нищо повече..Божковия явно си е падал по уникатите...
37
2
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Баба Гицкабабо Гицке,дай да сме по-сериозни!-Първо:-Стрелецът НЕ беше хванат на местопрестъплението С ПУШКА В РЪКА!-Второ:-Самата история е толкова заплетена,че ЯВНО извършителя НЕ е Ли Харви.Осуалд е бил просто НАРОЧЕН за такъв.-Трето:-За това и позволиха на Дж. Раби да застреля Осуалд пред очите на целия полицейски ескорт като за майтап полицаите,държащи Осуалд за ръце докато го извеждаха,ПРОСТО СЕ ОТДРЪПНАХА от него,когато Раби стреля...Та:-Просто е ..НЕВЪЗМОЖНО в ръцете на Божков да
36
2
 
6
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Бандюгите по времето на социализъма се оказаха милиардери при демокрацията! Какво порастване! Затова определени прослойки от населението ревяха за демокрацията, защото при нея могат да натрупат пачки без да работят. И сега, кой обществен строй е пио-състоятелен, този, който е осъдил Божков или този, който е позволил на така осъденият да стане милиардер?;))) Големо ровене в архивите на МВР ще падне;)))
35
2
 
6
 
! Отговори
Баба Гицка преди 4 години
Евала ... толькова тьпаци в тоя сайт....да Ви эбать селяните от Зетюву )))а вас всех ща ва спаси бат Гешов
34
2
 
10
 
! Отговори
Кога преди 4 години
Май има картон образец 5 и на хора от властта. Да ги извадят и тях
33
2
 
9
 
! Отговори
а..ха преди 4 години
Проверихте мазето, за някоя изнасилена плачеща девица
32
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
интересно, в касата на ББ каква бланка ще намерят?
31
3
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Баба Гицкабабо Гицке,може и да си милиционер,а може и да не си,но май се поизлагваш малко..Кенеди беше застрелян от разстояние,което няма как да стане без ОПТИЧЕСКИ МЕРНИК и сила на куршума НАД "традиционната"!..Макар че има известни конспирации,че е бил застрелян съвсем от близо,вероятно от некой от екскорта му,но в такъв случай просто е било невъзможно да развее такава пушка за целта.
30
5
 
10
 
! Отговори
Простак преди 4 години
Така този гражданин ще осъди БГ че ще ние бедна фантазията.
29
2
 
14
 
! Отговори
И аз имам пушка... преди 4 години
Виси на стената. Тия продължават да се излагат или се шегуват... ама мат'ряла ше се върже...
28
2
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Баба Гицкаами да!..И точно с тая убиха и Мъртво море..Ама немат доказателства "разследващите",за това за сега нема да повдигат обвинение за "убийство на природен феномен"..Но ще поживеем,ще видим..Може пък некой "анонимен свидетел" да "пропее"..Важното е,че "Коледните надбавки на пенционерето " са гарантирани /според Държанката/ за "Десет години напред",като земат на Божков парите....айде хаирлия да е!..Пенциите да почерпат!
27
2
 
12
 
! Отговори
Баба Гицка преди 4 години
С тая пушка в 1969 Бат Кеннеди убиха ва ...да ва *** простаците
26
8
 
23
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Подхвърлили са оръжието така както подхвърлиха 70 000 ? на Иванчева ! Стари ченгесарски трикове...
25
6
 
12
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
1979 и 1982 бяхме под комунистическо робство и Божков се е борил против комунизма ! За разлика от един ,който биеше турците по време на Възродителния процес!!!
24
14
 
7
 
! Отговори
Ха! преди 4 години
До *** - И кво стана сега - големият благодетел се оказа най-обикновен бандюга.Има хора ,които никога не са имали друго мнение за този тип!
23
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Очаквам сега държавата да "омеже" бизнеса му... То едно е да го взвемеш, друго е да го работиш. Дайте го на Ангелкова. Тя ще го "омаже" най-бързо!