Тръгва делото срещу пияния и дрогиран шофьор Явор Бахаров

Първото заседание по него ще се състои на 28 февруари
81
Тръгва делото срещу пияния и дрогиран шофьор Явор Бахаров
Снимка: БГНЕС

В Районен съд – Разлог тръгва делото срещу актьора Явор Бахаров.

Първото заседание по него ще се състои на 28 февруари, съобщи Нова тв.

Още по темата


По-рано днес прокуратурата в града внесе и обвинителния акт срещу Бахаров. По данни на държавното обвинение той е осъждан с влезли в сила съдебни актове за престъпления от общ характер.

Освен това е бил санкциониран с влезли в сила наказателни постановления и фишове за нарушения на Закона за движението по пътищата.

Припомняме, че на 8 февруари актьорът беше заловен да шофира личния си автомобил след употреба на алкохол и наркотици в Банско. Алкохолната му проба установи, че той има 1,30 промила в издишания въздух. А пробата за наркотици даде положителна проба за кокаин и канабис.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още по темата: делопиянЯвор Бахаров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Има нужда от кадри като Бафаров за строителството на ноните магистрали. За да влезе в роля нека 5 г. е общак и с киркага да *** камъни . За добро е. Нака ще е жив, а и полезен за обществото .
40
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен - А нещо за разследването срещу "перача" Бойко Меетодиев в Испания, М ?????Защо си тъй изнервен, че пускаш не по темата? Ти ли подаде статията на испанската преса?
39
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако имахме държава като хората, тоя *** немаше да е "звиздъ" а да блъска с камъни с кирката, да проправя пътища, да полага жп линии, или нещо друго, което е полезно на обществото.
38
0
 
13
 
! Отговори
фен преди 4 години
БТВ сега гордо ще ни показва в прайтайма новият български сериял с главното действащо лице за пример - наркоман и алкохолик. Да не говорим, че този сериалпросто трябва да го спрат - секс, разврат, алкохол, Слънчев бряг - това ли трябва да гледат децата ни и да смятат че това е "супер готино"
37
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е и причината майката на актьорите да говори перфектно турски. Захари и Явор обаче предпочитат да държат произхода й в тайна, тъй като се боят това да не се отрази на обичта на феновете към тях.Към днешна дата майка им живее в малък апартамент в квартал Овча купел. Докато били деца, тя и братята живеели в къща, но тя била съборена, за да се издигне на нейното място жилищна кооперация.
36
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При пристигането си у нас той се установил в Бургас и се оженил на българка, научиха от hotarena.net. Въпреки, че до края на живота си така и не се върнал в родината, прадядото на братята не забравил произхода си и държал да говори с наследниците си само на турски.
35
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-вероятно поради тази причина двамата избягват да говорят за нея и разкриват единствено, че тя е журналист по професия. Дядото на Мюжгян прадядото на двамата братя, избягал преди години у нас, за да не му се наложи да служи в армията.
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Захари и Явор Бахарови крият истинския си произход! Братята, които за нула време станаха любимци на публиката с ролите си в хитови родни сериали, не са чисти българи. Оказа се, че Явор и Захари крият, че майка им е туркиня на име Мюжгян.
33
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 40от турски произход са ,не че има разлика АМА факт!
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аре бе кво го коментирате-некъф *** наркоман.Имах такъв съсед.Дали е надрусан или пиян не знам но редовно се събличаше гол по слипове и боксерки взема ножа или някаква цепеница понякога сатър и се прави на много луд.Накрая умря от много пиене.
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аве чуек, какво все опяваш, че баща му бил българин като дори майка му не помни кой му е бащата. щото когато са го правили е била пияна и дрогирана. Но като му гледам муцунката ще да е бил някой нагъл евреин.
30
0
 
4
 
! Отговори
кире преди 4 години
Шансът за ефективна присъда е 1%Жалко , че няма къде да се залага - все пак може да излезе залога:)
29
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А нещо за разследването срещу "перача" Бойко Меетодиев в Испания, М ?????Или ще мълчите като комунист на разпит?????????
28
2
 
8
 
! Отговори
Додо преди 4 години
За голямо наше съжаление, пак ще му се размине на това рядко изпрaжнeниe!
27
2
 
2
 
! Отговори
Киро Х преди 4 години
Стига дее, пуснете момчето, вижте каква лъскава кола кара в новия филм на Нова, даже и регистрационния му номер е телефона му! Пълен с мангизи, затова си прави квот'си иска! ;)
26
0
 
5
 
! Отговори
Иванов преди 4 години
Животът му е напълно провален. Единственият начин да изкупи вината си и да изчисти името си е като извърши сепуку.
25
1
 
7
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
всеки може да сгреши но тук е друг проблема - ТОВА МОМЧЕ ПРОСТО НЕ Е ЧИТАВО. Тва да сложиш скиорска маска да караш пиян и дрогиран да крещиш , като изоглавен - ТОВА ПОКАЗВА АБСОЛЮТНО ВСЯКАКВА ЛИПСА НА УВАЖЕНИЕ КЪМ ОКОЛНИТЕ И ЗАКОНА! Не, че Жана не се блъсна надрусана, но тя поне не е толкова нагла и арогантна бе. Може би щото е жена, една по скоро има болка у нея, не знам... Тоя е абсолютен провал. Така и не успя да прости на брат си, че е по-талатнлив.
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз се чудех как така хубаво си играе ролята на турчин в Под Прикритие и говори така хубаво на турски Явор, а то майчиния му език се оказа. Как няма го знае.
23
0
 
8
 
! Отговори
Тръба преди 4 години
Братът на господин Андонов. Поклон!
22
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Евреи били Бахарови?И като ви гледам как скачате и ги набеждавате за евреи си припомних приказката..." Кажат ли веднъж, че сестра ти е кууурва, върви доказвай , че нямаш сестра!"Много сте жалки и повърхностни, бе!И не оправдвам наркомана Явор, ако това си мислите- аз искам да го тикнат в затвора , но едва ли.