15 в ареста след спецакцията в Пловдивско

На място са главният прокурор и главсекът на МВР
26 фев 2020 12:24,
20
15 в ареста след спецакцията в Пловдивско
Снимка: БГНЕС, архив

15 души от 7 села са задържани при акцията на МВР срещу битовата престъпност в Пловдивско. Арестувани са за нелегално производство на алкохол, стоки без бандерол, незаконен добив на дървен материал, заяви шефът на полицията в Пловдив Йордан Рогачев.

Още по темата

В момента той, главният прокурор Иван Гешев и главният секретар на МВР Ивайло Иванов са в Перущица.

"Много български град. Обстановката тук е спокойна, но може да е и още по-спокойна", каза Гешев, цитиран от "24 часа". Той се запозна с историята на града и главно със събитията от Априлското въстание, описани в поемата "Кочо" от Иван Вазов.

Главният прокурор детайлно разгледа снимките на въстаниците и в момента разговаря с представители на ръководството на общината. Преди това той размени приказки и с хората от Перущица. Те го приветстваха за активността на прокуратурата да пребори битовата престъпност.

Гешев ще посети и Перущенската църква, която в момента се ремонтира и цялата е със скелета, а покривът е открит.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Получил приветствие за активността на прокуратурата да пребори битовата престъпност. А дано стигнеш и до северозапада и да не задържаш дребните кокошкари, въоръжени с гедоре, бормашина и резачка, ми да пипнеш местното ОПГ дето по цял ден седи в кафето и крои планове.
12
3
 
3
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Перущица - много български град, ама в миналото. Сега там, в църквата се проповядва, че "братята" с абъдещето на България;))) Гешев си пада явно романтик, който често губи връзката с реалността;))))
11
4
 
4
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
До ДачоТова твоето е Робство, мой човек;))) Дори воловете и магаретата не са работили толкова много през средновековието. Да видим колко време ще издържи семейството ти така;)))
10
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След 24 часа ще ги пуснат и пак същата работа. Без ефективни присъди си е чисто харчене на държавни средства и евтин ПР
9
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълно е с платени коментари и *** плюещи действията в момента.Преди кой вдигаше мътилка...Никой.Хората реваха - не може така, не трябва така, до гуша ни дойде. Сега когато поне видно ( а дали наистина се прави нещо реално тепърва ще се разбере ) се прави нещо за самата престъпност, Почнаха и да излизат коментари на платени манипулации. Логично е че има хора и сили които се противопоставят на това да има борба със самата престъпност. и да не ни се иска - това е реалният свят.
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Страхотен избор на снимка не мога да отрека!Показателна извадка на активни предприемачи.
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лъскави белезнички на черни ръчички. Каква хубава гледка!
6
7
 
5
 
! Отговори
.!. преди 4 години
Значи когато един фекалий е фекалий то той си остава такъв до живот! Е същия е и случая с Иван Гешев! Няма какво повече да се каже!
5
5
 
13
 
! Отговори
Дачо преди 4 години
Бедността не е оправдание!Аз работа на две места + странични допълнителни доходи(легални).Жената също работи.След работа пак се занимава с попупко-продажба на неща от интернет.Като сложиш чертата се получава достатъчно добра сума за живеене в България!Има ли желание има и начин!Не бъркайте бедността с мързела!
4
5
 
6
 
! Отговори
Без значение преди 4 години
Главен прокурор , нямам думи , егати държавата
3
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименНе виждам никой да изнемогва дори в най-забутаното село. На който му се работи и иска да си изкарва честно прехраната има начини навсякъде. А и това са представители на сините венци които обикновено не защитавате а сега защо така?
2
7
 
10
 
! Отговори
ВСИЧКОТО Ц. ЗА ГЕРБ преди 4 години
пък ГЕШЕФТУРАТА ги арестува. Що така бе ГЕШЕФФ, идат избори. Нещо да се командироваш за БАРЦЕЛОНА до една мнооого известна къщищка....
1
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако има нормални заплати няма да е така, хората вече изнемогват и трябва по някакъв начин да си плащат сметките, да не говорим че трябва и да се храним.Държавата ни докарат до това положение.