Освободиха нападателите, съблекли момче в автобус

Трима от тях ще посещават детска педагогическа стая
26 фев 2020 20:18, Красимир Ангелов
45

Съдът освободи от ареста един от четиримата нападателите, съблекли 14-годишно момче в градския транспорт.

На другите трима е наложена мярка надзор в детска педагогическа стая. Защитата поиска те да бъдат освободени, за да продължат образованието си, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Според обвинението обществената опасност е висока, защото става дума за нападение на публично място от 4 лица над по-малък от тях човек. Касаело се за деяние по хулигански подбуди, посочиха от защитата.

Решението на съда не е окончателно.

Грозната случка се разигра в петък вечерта в рейс по линия 404. Четирима младежи започнали да удрят 14-годишното момче и го принудили да си свали спортния екип, на който пишело ЦСКА.

Записите от превозното средство бяха предадени на полицията и на тях лицата на нападателите се виждали ясно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А видяхте ли майката на единия ...., питат я срамувате ли се от действията на сина си , а тя - Естествено, че не! Какво очаквате , родителите като са ... , няма как детето им да е по-различно.
34
0
 
2
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Покажете им лицата на тия,народа сам ще се погрижи за тях!
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 34 искам затвор и за тебе
32
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както винаги в България се чака някой нападател да убие човек и след това да има строго наказание. Трябваше да ги накажат строго. Това с детската педагогическа стая е отбиване на номера.
31
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде стига сте раздухвали тази дребна простотия, за да давате храна на форумните мишки, които искат затвор за непълнолетни. Как може медии да се занимават това толкова време. Хванете джебчиите и крадците на накити от пенсионери в градския. За разлика от мишките във фейсбук и тук тези момчета вероятно биха се намесили в такава ситуация, за да помогнат.
30
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гадни наркомани ще си намерят майстора
29
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно са наркомани сигурно и татуирани само наркоман нападат без причина
28
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да променят и този закон.Лица над 13 год възраст трябва да носят пълната отговорност за действията си.Особено за тежки престъпления.Трябва да се изтеглят кредити от ЕС и да се построят едни хубави огромни затвори.С единични малки килии без забавления труд нищо.. Просто самота и 300 грама храна на ден.И вода на корем.Няма да помпат мускули,няма да стават гангстери..Ще стоят сами изолирани и вечно гладни.Пък като ги пуснат измършавели и гледащи в една точка нека пробват пак.
27
3
 
16
 
! Отговори
Американ преди 4 години
Както бях казал преди няколко дена, "децата" са пратени обратно на родителите им, да им издърпат ушенцето и да им кацат, че така не се прави.Браво, ерогейски ценности, приети в Бг.
26
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При първо такова провинение е норамлно да ги пуснат. Но при второ присъдата трябва да е много тежка.
25
2
 
13
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 4 години
Когато няма действащ закон, идва законът на Лийнч.Той е изключително ефективен.
24
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ееех, само ако бяхме нормална държавасамо месец-два в Бойчиновци да изкаратама къде ти
23
4
 
13
 
! Отговори
David преди 4 години
Един нормален ден в ***...Съблечения трябва да плати неустойка че е разигравал всички. Момчетата биячи да герои и доказали се в обществото. Всички да им се възхищават а момите да благовеят с влажни очи
22
2
 
24
 
! Отговори
Сержант преди 4 години
Че как няма да си развяват байрак. То след такива решения на съда от какво да им пука. Един маркуч и докато гърба стане като корема мек. Само това ги лекува такива п.а.р.а.з.и.т.и.
21
2
 
24
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Да живее Великият Независим Български Съд. Е, заради такива случаи ви бият черните печати щатите, добре са ви намазали пръстите.
20
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-хубавото е, че развивайки чувство на безнаказаност един ден ей такива попадат на по-яки и по-безогледни от тях и света става по-добро място с един биологичен апендикс по-малко.
19
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако беше при соца, със сигурност щяха да ги изключат от училище, без право да продължат и поведението им щеше да е намалено на "лошо " - най -тежкото наказание. Тогава нямаше закони за насилие в училище и казус "дом. насилие ", но имаше други много добре действащи мерки
18
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалки чакали са тия четиримата.
17
1
 
15
 
! Отговори
Смешно преди 4 години
Само в *** престъпленията са все още безнаказани.
16
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Откога хулигснските подбуди са смекчаващо вината обстоятелство??? От хулигански подбуди са извършени и много убийства! Но явно в България, при липса на смъртен случай, всичко останало се счита безобидно. Като слушам в новините, нещо драстично трябва да стане, за да се заговори за наслието в училище, насилието в семейството и т.н и нещата се правят "на парче ", по социалистически модел, докато в нормалните страни дискусиите по тези теми се водят нон стоп и у хората има нетърпимост към насилието