Ситуацията се нормализира: Китай отваря забележителностите

Служители все пак ще мерят температурата на посетителите
27 фев 2020 13:26, Нели Христова
13
Ситуацията се нормализира: Китай отваря забележителностите
Снимки: БГНЕС

Ситуацията в Китай след избухването на епидемията от коронавирус започва да се стабилизира. Част от забележителностите, които трябваше да затворят като предпазна мярка, отново ще отворят врати, съобщават от радио "Китай".

Ситуацията в много райони се нормализира, но в същото време ръководството на забележителностите не забравя за предпазните мерки.

Езерото Циендао в Южен Китай е подготвило екип от 100 служители по сигурността, които са оборудвани със предпазни комплекти с термометри и маски. Служители дезинфектират обществените площи и мерят температурата на посетителите.

Туристите, които желаят да посетят древното градче Тунли, също в Южен Китай, трябва да направят резервация поне един час по-рано. На всеки час там пускат само по 30 туристи, които разполагат с не повече от час, за да разгледат мястото.

Прочутият пекински парк "Сяншан" затвори пет от от паркингите и някои от забележителностите, за да ограничи струпването на хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
гл шеф преди 4 години
до. цял свят от гл. шеф на тайно разузнаване. всички проследяваме за коронавирус. спрете вируса.
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората си навредиха повече на самите себе си с простотията си отколкото този вирус. Пусни им мухата в главите и сами ще се избият.
9
0
 
8
 
! Отговори
Вие сериозно ли ? преди 4 години
Хорица не се спряхте с тази глупост - висока температура, кашлица и недостиг на въздух, цял таб направихте по случая в търсене на "шокиращата новина". Папи, ходжи и шамани ще викаме. Сериозно ли ? Мерките са си стандартни, просто нищо сериозно и се вдигна олелия до небето.
8
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво ревете,че маските в България са 100 лв.,тук Германия от преди седмица са 70 евро!
7
1
 
5
 
! Отговори
колекти преди 4 години
До ЗАЩОТО...При жълтите колективното начало е номер едно. У нас е само егол Никой не може да надвие егото си в името на колектива. Всеки гледа да прецака другия. Никъде го няма. За това сме на последно място във всички класации.
6
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така се прави като в Китай желязна карантина на мястото на възникването,цяла провиниця с млн хора под карантина,но останалата част на страната вече е ок и работи. След месец-два и Хубей ще излезе от каранитната. В ЕС ще се влачи с месеци,няма да има и маски,и дезинфектанти,ще крият истината за жертвите и така...
5
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората в Китай се оправиха, защото не жалят нито пари, нито труд. В Италия плъзна и се разпространи из света.
4
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не купувайте маски по 10-20лв, струват 0,10ст и скоро ще има навсякъде
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Видяхте ли - всичко е наред. Вирус няма !!!...
2
17
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
БРАВО ОЩЕ ХУБАВИ НОВИНИ СЕГА ВИРУСА ЩЕ ПЛАМНЕ ОЩЕ ПО СИЛНО!! :DКИТАЙ ЦЯЛА СЕДМИЦА ЛЪЖЕ, ЧЕ НЯМАЛО НОВОЗАРАЗЕНИ :D СЕГА САМО ЗАРАДИ ИКОНОМИКАТА НА СТРАНАТА ОБЯВИХА, ЧЕ ВСИЧКО Е НАРЕД ВЕЧЕ :D
1
10
 
33
 
! Отговори
ОСТАВКА !!! преди 4 години
В Китай ще се възстанови. В Тикволандия никога.