Боб Аръм: Кобрата не иска да се бие във Великобритания

Договорка за мача още няма
Обновена: 28 фев 2020 13:40 | 28 фев 2020 13:38, Нели Христова
15
 Боб Аръм: Кобрата не иска да се бие във Великобритания
Снимки: БГНЕС

След като Еди Хърн категорично потвърди двубоя между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа, мястото на мача все още остава неопределено. Според представителя на Кобрата Боб Аръм, договорка за мач във Великобритания още няма, а българинът не иска битката да е там.

Двата лагера водят продължителни преговори най-вече за мястото на двубоя, а през последните седмици се наложи мнението, че двубоят все пак ще се проведе в Лондон. Аръм обаче опроверга това и прогнозира, че най-вероятно ще се стигне до търга на 3 март, който ще реши датата и мястото.

"Всеки, който говори за мач между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри избързва сериозно. Джошуа трябва да се бие с Пулев и имаме много голям проблем с мястото, на което Хърн иска да се проведе мачът. Освен това Британският борд не ни помага особено в преговорите. Пулев е готов да се стигне до търг за правата за организиране на мача, защото не иска да се бие във Великобритания. Няма да е равностойно“, каза 88-годишният Аръм.

Ако българските представители спечелят в наддаването по време на търга след по-малко от седмица, мачът най-вероятно ще се проведе в Съединените щати. Международната боксова федерация вече обяви кога ще е търгът, като измести датата за трети март, след като двете страни имаха повече от месец, за да изгладят различията помежду си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
PV преди 4 години
Стратегията на Пулев е да се опита да искара пълни 12 рунда и да бие по точки. За това не иска мача да е в Англия защото по правилник тримата съдии ще са трима англичани. Иначе много говори как иска да има много Българи в публиката , след България , мястото на което би имали най-много българи е именно Лондон .
13
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До селчоградски легенди са това, ако не вярваш отваряш google и се убеждаваш сам
12
1
 
3
 
! Отговори
Тато преди 4 години
Браво! Това е една от малкото разумни постъпки на Пульо. Надявам се да тренира сериозно и да обнови изцяло стила си, защото е плачевен. Трябва му повече агресия, експлозия, стабилен гард, подвижност и да е по-настъпателен. Не на последно място - да работи по завършващите удари. Да може да нокаутира...Въобщее коренно преосмисляме на цялостната композиция.
11
4
 
4
 
! Отговори
K.Bara преди 4 години
Пулев да деби Антончо по ъглите. После един прав в носа и Антончо вместо да тича ще пълзи по ринга. Пулев може първо да го уплаши. Щото Антончо всяка нощ го преследват стотици Анди-Руизовци и е целия в съмнения и догатки. Пулев че го бие бързо. 5 рунда максимум.
10
1
 
1
 
! Отговори
шулев преди 4 години
хаха тоя е толкова боксьор колкото аз съм физик
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом ВМРО му връчиха пагоните ясна работата.Не става.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А за парите разбраха ли се? Шото ако му дадат исканите 7 милки според мен и в хола на Джошуа ще е готов да се бие.
7
1
 
2
 
! Отговори
селчо преди 4 години
Може ли някой софиянец да каже Пулеви роми ли са ? Ако са от наше село всички ги знам, ама софиянци не...
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И целия този цирк за половин рунд. Където и да се играе мача, единственото, което може да постигне Пулев е да подобри рекорда на Стефка Костадинова 209 см. фоусбъри....Ако Джошуа позволи мача да продължи по-дълго, то ще е под натиска на рекламодателите...
5
2
 
13
 
! Отговори
miko преди 4 години
Нали уж *** щеше да го пребива пред собствената му публика?!Сега не искал да е във Великобритания.Тей да му се невиди, голем страх.
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
do 1 Ти не разбра ли че на Пулев мозъка след пребиването от Кличко е трайно увреден и не знае какво говори през ден. То не бяха Сушита, то не беше белмекен, то не беше американска виза, то не беше това че нямало значение къде ще се бие за него....Просто Кличко го направи мозъчен инвалид за съжаление.
3
12
 
14
 
! Отговори
Митко Павлов преди 4 години
Пулев и екипът му имат абсолютно право на претенции мачът да се състои извън ВБ, все пак и керемидите бият в чуждо село. ...а всеки достоен Българин, дори и да не харесва бокса, като спорт и по специално Пулев, да не му е на сърце е редно да го подкрепи или поне да замълчи, заради стремежа, хъса и всеотдайността му към Българския флаг. Половината го плюят, но когато спечели, първи тичат на терминала да го посрещнат. Много се измятаме като народ, ама много. Успех!
2
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той въобще не иска да се бие, защото е чисто и просто един Страхливец. Предния път се оправда с травма в рамото, сега с мястото.....
1
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали му беше все тая на нашия къде ще се бият , сега пък имал претенции ????