Крадци свиха злато от Капалъчаршъ, изпуснаха плячката

Обирджиите се възползвали, че популярния пазар е затворен
30 мар 2020 22:40, Красимир Ангелов
18
Крадци свиха злато от Капалъчаршъ, изпуснаха плячката
Снимка: БГНЕС

Крадци отмъкнаха торби със злато от затворения заради коронавируса исторически пазар Капалъчаршъ в Истанбул, съобщава турския "Дейли сабах".

Обирджиите се промъкнали през нощта през покрива на пазара и нахлули в бижутериен магазин. Те са го обрали, като напускайки го, те изпуснали две торби със злато, но успели да избягат.

Полицията пристигнала на мястото, след като минувач съобщил за обира.

Полицаите се опитват да установят кои са крадците, както и размера на откраднатото. Не е известно дали те са успели да измъкнат и нещо друго от разбития магазин, освен двете торби, които изпуснали, докато бягали.

Капалъчаршъ, който продължи да работи дълго време, въпреки че повечето магазини в страната вече бяха затворени заради коронавируса, в крайна сметка също преустанови работа миналата седмица. Историческият пазар е една от атракциите на Истанбул и за чуждестранните туристи в града, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
От бореца преди 4 години
Кирчооо - Кирльо, всички сте роби на собствената си посредственост .!.
9
1
 
0
 
! Отговори
Цар Кирчо преди 4 години
До От борецаВиж сега борчето, в Турция ги има милиони. Та обаче не смеят! Там нашите момчета живеят в робство (дано някога се освободят). Представи си, ако откраднат, държавата им отнема откраднатото и ги праща в затвора. Ако прегазят някой турчин, нямат право да кажат "помислих, че е куче", защото тогава влизат в затвора за много по-дълго. Пък като влязат в турските затвори, много ги заболява изотзаде.Тука в България ние живеем в рая!
8
0
 
4
 
! Отговори
От бореца преди 4 години
Кирчооо - Кирчо, вашите момчета никъде не са отишли, те са си там и са МИЛИОНИ .!.
7
2
 
1
 
! Отговори
Цар Кирчо преди 4 години
Аз мислех, че границата с Турция е затворена, ама ето - нашите момчета са отишли и са се изявили.
6
4
 
3
 
! Отговори
1 преди 4 години
Със турци, араби, иранци и сирийци- Ислямсити трябва да сте толкова ТОЛЕРАНТНИ както те са били спрямо хората живели в ВИзантия( християните) и Персия( вярвали в зороастризъм).. Ислямските змии са изяли и изтребили всички други там и затова сега в Иран и Турция има САМО Ислямски змии..
5
2
 
2
 
! Отговори
2 преди 4 години
Затуй и ние трябва да правим с тях както е правил Влашкия цар- Дракула. Оня набучвал на колове Ислямистите. Кола влизал през гъъза и излизал през устата на Ислямската змия.. Така когато за ВТОРИ пореден път слямистите нападат Влашко( Румъния през 15 век), Ислямистите видяли цяла гора от набучени на колове Ислямски змии и избягали обратно.Араби и турци 500 години КЛАХА българи и КРАДЯХА. Тъй че взимай каквото има от тях БЕЗ да плащаш. Така поне може да си ВЪРНЕМ час от ОТКРАДНАТОТО.
4
9
 
8
 
! Отговори
Мис Тигрова преди 4 години
На мен в Турция ми харесва повече от България.
3
5
 
10
 
! Отговори
мхм преди 4 години
само балъци пазаруват там. абсурдни завишени цени за евтини стоки, които може да вземете на 10 метра разстояние от пазара.
2
2
 
6
 
! Отговори
Чайшукарие... преди 4 години
Това на снимката ми мяза на Шекер Маала...
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Pнорджийството е голям спорт. зИска си обучение, но пък и нараснал е броят нафакирите по рождение. Всяка епоха ражда своите герои.