Слави Ангелов след побоя: Един ден ще знам кой е организаторът

Журналистът разказва какво се е случило във вечерта на 17-ти март
3 апр 2020 09:40, Нели Христова
20
Слави Ангелов след побоя: Един ден ще знам кой е организаторът
Снимка: БГНЕС

На 17-ти март маскирани мъже жестоко пребиха журналиста Слави Ангелов. Спасяват го няколко души, които случайно се оказват на мястото на пресъплението. Днес той вече се възстановява от ударите у дома.

Още по темата

"Нямам отговор на въпроса кой и защо е организатор на нападението срещу мен. Независимо дали МВР и прокуратурата ще достигнат до тях, аз знам, че един ден ще знам тези отговори", заяви Слави Ангелов пред Нова тв.

"Прибрах се към 21 часа вечерта и паркирах. Видях млад мъж, спортно облечен и с маска, но в тази ситуация реших, че е заради коронавируса. Той много рязко зави към мен и последва удар. Аз носих в едната си ръка чантата с лаптопа, а в другата носих покупки. Така че аз паднах на земята, ударил съм си главата и съм изгубил съм съзнание. Споменът ми е, че един от тях ме снимаше с телефон. Този, който ме е ударил пръв, той ме е блъскал по лицето. Защото е било поръчка и е казано: трябва да му счупите един какво си. Останалите са ме удряли със железни пръти по краката. Единият ми крак е счупен, оставали са 2-3 удара да счупят и другия ми крак. Спасило ме е, че мой съсед, който е много едър мъж е излязъл и е започнал да вика по тях. Другото, което ме спаси е едно много смело семейство, което е минавало с колата си и е излязло от нея. Следващия ми спомен е, как жената е седнала на земята и е взела в ръце главата ми. Това са моите ангели, които са се появили тази нощ точно там", разказа Ангелов за нощта на побоя.

"Дълги години съм бил криминален репортер и съм влизал в тежки ситуации, но винаги моята цел е била да търся срещи с хората и да разрешавам проблемите. Най-тежкото е това, което се случи с моите близки. Дори тези изроди не са такива гадове, каквито се оказаха коеги журналисти. Има два фейк сайта, които са написали, че аз трябва да бъда убит. Това са неща, които аз няма как да простя. Нито на тези хора, нито на тези колеги. Много е важно това нападение да се разкрие. Не заради мен, а защото има много неразкрити такива случаи. И второто е, че тези групи могат да организират и убийства“, каза още журналистът.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
1
 
! Отговори
Dano si praw преди 4 години
До Анонимен Ако е така - поне ще ги ликвидира. Нали се сещаш, че възможностите му са по-големи от некво гербаджийско ***.
13
4
 
2
 
! Отговори
Видов преди 4 години
Отговорните се знаят - Боце и Гешев
12
2
 
2
 
! Отговори
МТЕЛ преди 4 години
До Митко Павлов А и да го е изключил - пак се знае кой е
11
2
 
0
 
! Отговори
Куршумът преди 4 години
До 4epaТака е - боят се заплаща с куршум - еането с Пирогов. Виждал съм много и от едните и от другите...
10
3
 
4
 
! Отговори
4epa преди 4 години
БОИ И Е- НЕ НЕ СЕ ВРЪЩА !!!!!!!!!!!!!!!!
9
2
 
13
 
! Отговори
Митко Павлов преди 4 години
Ако наистина е снимал с телефон единия, едва ли се е сетил да го изключи. Вече знаят кой е бил.
8
4
 
6
 
! Отговори
111 преди 4 години
Още десетина места надолу.В Словакия за двама убити журналисти имаше масови протести и оставки.
7
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До сигурноНе е един. И не са близо до управляващите. Дай един материал на този журналист срещу управляващите. Та леко с внушенията. Нищо, че си сигурен. "Фрог"за кой писа когато го пребиха по същия начин? От бТв защо изхвърлиха дългокосия журналист? За сина на кой бе писал? Антончо си позволи закана в Нова и веднага бе изхвърлен от парламента. Цолова защо избяга от бТв, а после изчезна от екрана? Отвличанията при кои управляващи бяха? Да не са сега опозиция?
6
18
 
5
 
! Отговори
Saki преди 4 години
Тоз пък какво ни занимава с неговите драми
5
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който се занимава с престъпници не е по-различен от тях.
4
3
 
16
 
! Отговори
айде преди 4 години
айде дано разбере и дано си го получат ! - в интерес е на цялото общество от немутри непоръчители на побоища дори и сеирджиите имат интерес да се разкрие всичко и да се накажат биячите . не се знае днес злорадстваме утре може да сме ние - не е добре дето все още се уреждат с тежък побой над журналисти нещата. Има журналисти които са за бой с лицемерните си глупотии дето разнасят ама тоя пък точно
3
9
 
3
 
! Отговори
И кво ? преди 4 години
Освен да го погледнеш лошо и то тайничко, няма какво друго да направиш.
2
3
 
1
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
...... готов за бой...........
1
11
 
20
 
! Отговори
сигурно преди 4 години
Организатора е сред управляващите на територията !!