Кобрата се готви за война - първо Джошуа, после Фюри

Кубрат срещу Великобритания, харесва ми, обяви Ивайло Гоцев
16 май 2020 19:25, Красимир Ангелов
47
Кобрата се готви за война - първо Джошуа, после Фюри
Снимка: БГНЕС

Кубрат Пулев се подготвя за "война" за световната титла в тежка категория срещу Антъни Джошуа и след това "всички пътища водят" към Тайсън Фюри, разкри мениджърът на българина Ивайло Гоцев.

Задължителният претендент за пояса на IBF е следващият съперник на AJ, като сред обсъжданите места за провеждане на сблъсъка попадат Великобритания, Близкия Изток, Китай и Хърватия. Изцяло британска битка между Джошуа и Фюри също продължава да стои на дневен ред, като промоутърът Еди Хърн се надява да подпише сделка за два мача между двамата, но Гоцев е уверен, че Пулев ще реализира собствените си амбициозни планове.

Още по темата
"Имаме история тук с Кубрат и британските боксьори в тежка категория. Той нокаутира вече някои от тях. Кобрата затвори устата на Дерек Чисора, защото говореше прекалено много. Това беше чудесно, след това надигра друг Фюри – победата над малкия братовчед също беше страхотна. Това бе двубоят, който го направи основен претендент за двубой с Джошуа – още един британски шампион, така че има връзка", започна той за Sky Sports.

"Кубрат срещу Великобритания, харесва ми. Това ще го издигне на нов пиедестал. Ще се справим първо с Джошуа. Нека по-добрият победи и след това ще видим какви са опциите ни за мач с Тайсън Фюри. Каквото и да стане, всички пътища водят до Фюри. Мога да кажа това, защото той вече показа, че е един от най-доминантните при най-тежките, ако не и най-доминантният. Той е човекът. Ще бъде удоволствие да се изправим срещу британските шампиони един след друг, нали?“, попита Гоцев.

Промоутърът Еди Хърн потвърди, че Пулев ще се бие веднъж за титлата с Джошуа до края на годината, въпреки че на този етап остава несигурно дали 30-годишният шампион ще се бие пред собствена публика.

Пулев има една-единствена загуба на професионалния ринг, дошла в Хамбург през 2014 година, когато нашият боксьор отстъпи на Владимир Кличко в първия си сблъсък за световната титла след нокаут на украинеца в петия рунд.

Кобрата имаше възможност да се бие с Джошуа още през октомври 2017 в Кардиф, но получи разкъсване на раменен мускул, което провали планувания сблъсък.

Какво още каза Ивайло Гоцев четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
3
 
! Отговори
читател преди 3 години
Ако този първия мач изобщо се състои някога, дано Кубрат се задържи достатъчно дълго на ринга. Да не слагаме тигана за пържене, че още няма риба
36
5
 
1
 
! Отговори
Непознат преди 3 години
Нищо не се знае боя кантар няма дано има шанс да победи чернилката, той показа слабост с/у бургера всички го видяхме
35
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тоя ще яде такъв бой, че ще се откаже от бокса
34
0
 
11
 
! Отговори
Иванов преди 3 години
При мача с Кличко, Пулев беше загубил психически предварително. По поведението му си личеше, че смята украинеца за по-добрия. Така не можеш да победиш и да станеш шампион.
33
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 38 Ти ако си българин, първо се научи да пишеш на български, бе ***!
32
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До мача с Джошуа нашия вече ще е на 40 години, а Джошуа 31 годишен в разцвета на силите си. Как яс мятате тази работа да победи тоя робот? Разбирам че сте патриотично настроени и искате Кубрат да стане световен шампион, но едно са желанията друго реалностите, а реалностите в момента са че Джошуа просто ще си направи една тренировка с нашия и ще го приспи най- късно до средата на рундовете.
31
7
 
11
 
! Отговори
Вероника преди 3 години
"Кубрат Пулев се подготвя за "война" за световната титла в тежка категория срещу Антъни Джошуа и след това "всички пътища водят" към Тайсън Фюри, разкри мениджърът на българина Ивайло Гоцев."И след това всички пътища водят към Орландовци и 2 квадрата тишина!
30
6
 
6
 
! Отговори
Ако с този хъс преди 3 години
който се вижда от снимката излиза да се бие, доста черни глави ше строши. Давай Кобра, това е най добрият ти шанс, времето не чака!
29
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Яденето на чесън преди всеки мач му дава безценни 5 секунди преднина.
28
5
 
16
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
То не бе готвене, не бяха чалъми. Приказки и приказки. Като се сетя как го ошамари пенсионера Кличко ... Айде нема нужда
27
9
 
7
 
! Отговори
българина преди 3 години
Крайно време е да покажем българите,че не всички сме като ББ, сиреч *** ки! Давай Кубрат, мачкай тия селяци западняци нещастни!
26
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да си купи диван, телевизор и пуканки да гледа двубоя на Джошуа с Фюри.
25
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо хейтите човека той е родолюбив българин и не е слаб боксьор.Много ясно човека си промотира мача като всички.Обеща да дари голяма сума от мача си за борба с вируса в българия.Дали ще падне и колко бързо не знам.Кой друг българин ще има възможност да се изправи срещу тези боксьори като основен претендент в мач за пояс а?
24
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дай боже да стигне до Фюри, ама той е наистина корав.
23
4
 
2
 
! Отговори
Barba Ganios преди 3 години
До Barba Ganios.80 %-incite .
22
3
 
3
 
! Отговори
Barba Ganios преди 3 години
...kato cheta napisanoto ...pri balgarskia kazan niama nujda ot diavoli deto da natiskat greshnicite v kazana !!! Te sami se darpat v nego edin drug !!! Iskrenni sachuvstavm na Kubrat s takiva "patriotichno " nastroeni poddarjnici !!! Jalka kartina na edni ostataci ot narod !!!Dori ne stave vapros samo za Kubrat a za pochti vsichki balgarski sportisti zad granitsa !!!Obiknovenno takova e otnoshenieto kam tiah ot 805-nicite v Balgaria !!!
21
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АКО ИВАН ГЕШЕВ Е РЕФЕР, КУБРАТ МОЖЕ ДА СТИГНЕ ДО РАВЕН МАЧ.
20
2
 
16
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Лично Аз се моля Кубрат да "яде' по малко бой и всичко да приключи- Той няма никакъв шанс срещу Джошуа и Фюри- Единственият който сега би ги пребил и ТРИМАТА и ТО В ПЪРВИ РУНД,,,--- ЕЕЕЕ!!!--- ВЕЛИКИЯТ ЕЕЕ !!!--ТОЙ ---ЕЕЕ Е !!!!???- МАЙК ТАЙСЪН!!!!!!! -ЖАЛКО ЧЕ ВЕЧЕ Е СТАР !!!!
19
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След мача Кубрат ще може да продължи кариерата си като бек вокал на жена си в чалгата.
18
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кубрат Пулев ще яде бой докато почне да лази и да реве по ринга. Както стана с при мача с Кличко.