Ценово още под блокада след нападението над възрастна жена

Издирва се извършителят на тежкото престъпление
Обновена: 22 май 2020 15:07 | 22 май 2020 15:07, Петя Славова
27
Ценово още под блокада след нападението над възрастна жена
Снимка: Bulgaria ON AIR

Русенското село Ценово остава под полицейска блокада, след като 75-годишна жена беше пребита и изнасилена.

Жандармерия е затворила всички пътища от и към селото. Издирва се извършител на тежко престъпление. Той е заподозрян за побой, грабеж и изнасилване.

Още по темата


"Баба Доча е много приветлива жена. Такова нещо не е ставало в нашия квартал и аз съм много разтревожен", сподели съсед пред Bulgaria ON AIR.

Възрастната жена била принудена да даде и последните си 100 лв. на извършителя на престъплението. Тя е настанена в болница, в тежко състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
5
 
! Отговори
до 24 прав си ! преди 3 години
Знам стотици села които етнически се промениха , дори да не е на 100% на този етап в къщите на новодомците има млада кръв, а на автохтонното население паяжини и разруха кражбите са всеки ден по три пъти ,докато не бъде оплячкосано взичко ,а тежките презтъпления през ден.....дано главния да има 100живота минимум и възможност по цял ден да обикаля по всички паланки ,че да поуплаши апахите...лично аз смятам ,че с по-малко от 500 000 полицаи на терен никога няма да се оправи...
21
0
 
15
 
! Отговори
HMLF преди 3 години
На майка втория мъж е от това село. Преди 35 години там имаше на една улица няколко къщи на шведи. Миналата година продароха къщата на швед, след като почина баба и като се огледах, цялото село са напъплили. А е голямо село община, но за жалост полека с благословията на държавата ни превземат. Идея си нямат на такива места управляващите ни какво се случва, то побоища, чалга и манеета по всяко време, за каране пиян да не говорим.
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименКакво изявление,направо всички партии да се обединят твърдо около тоя казус с тези безобразия и да действат твърдо,безкомпромисно,така ще се оправят нещата,трябва да разкарат и всички от БХК и прикриващите престъпления институции,да сложат някои арменци или българи там.Тая гавра продължава с години - убити,пребити,инасилени,ограбени и гладни,тормозени!Време е да се сложи край.
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наскоро са закрили 19 села общо до сега за 30 години "демокрация" са изтрити от картата на българия над 400 села!Такъв геноцид спряма българското население не имало по времета на турското "присъствие".
18
3
 
2
 
! Отговори
До SS преди 3 години
Гаанчееее, добре ли сте?
17
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
някакво изявление от Хелзинкския комитет няма ли? Извършителят е от техните любимци очевидно иначе досега щяха да му публикуват снимката
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сменете шефа на БХК,ако не българин,то поне някой арменец сложете и работите ще тръгнат,ням ада бягат от правосъдие и да им прикриват престъпленията,от ДПС също има такива романи,трябва всички партии да се обединят по този въпрос и да няма компромис и ниски присъди!
15
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нашата полиция или по точно политиците които я командват нещо срам ли ги е или страх от ответни реакции-да публикуват снимката и името на заподозряния?? Нали се издирва и без това? В други държави лицето му вече щеше да е на всеки вестник и по всяка телевизия??? На толеранция ли си играеме нещо??????
14
0
 
9
 
! Отговори
Фътйо Тъпанчев преди 3 години
До българин Тоя расовченин го знам. он си беше откачен много години наред, и много беха пропищели от него. имаше един данко дето го вкарваше у правия път, ама сега има БХК да ги варди и защитава, и политически партий да им дават по 50 лева за избори.
13
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано се оправи бързо баба Цена !
12
3
 
21
 
! Отговори
мак преди 3 години
Хората по селата, особено възрастните, са оставени на произвола на съдбата, там политиците не стъпват, а и полицията я няма. Но един индивид се хвали, че сме в страната на просперитет, магистрали, инвестиции, чакални и други "екстри".
11
6
 
5
 
! Отговори
До 11 преди 3 години
Добре ли сте?
10
0
 
14
 
! Отговори
Фътйо Тъпанчев преди 3 години
До АнонимеН Толкова много евроинтегрирани щъкат наоколо под защита на БХК, се чустват ннаказуеми и че могат да правят всичко. Това маанета и гюбеци под прозорците, е нищо в сравнение със всички безчинства, които вършат.
9
5
 
20
 
! Отговори
Елемаг преди 3 години
Време е да припомним излетите по селата на Каскета,който заяви,че ще скършат битовата престъпност...Всъщност тя може за 1 седмица да секне,ама не им стиска.избиратели на ГЕРБ са извършителите,няма как.
8
0
 
27
 
! Отговори
българин преди 3 години
До 2 Анонимен80 годишни баби изнасилват ония , *** , за тия изверги това не е проблем ! Даже са способни на още по-големи зверства - преди няколко години такъв нечовек в с . Расово Монтанско изкопа току що заровено в гроб мъртво момиче и блудства с него ! Толкова гнусно и нечовешко , че после в затвора самите затворници го пречукаха , уж се бил обесил !!
7
1
 
35
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
МОГА ДА РАЗБЕРА ОБИР, ДОРИ УБИЙСТВО ЗА ДА Я ОБЕРЕ! НО КАК ЩЕ Я ИЗНАСИЛИШ 80 ГОДИШНАТА ЖЕНА!!!ТАКИВА НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ПРЕВЪЗПИТАНИ НИКОГА!!!!!!
6
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубаво е да се приложи и снимка на заподозрения.
5
0
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
ДО УПРАВЛЯВАЩИТЕ И......Дакота не започнете да говорите с уважение към хората на възраст по голяма от вашата, нещата няма да бъдат различни. Използвате груби, подигравателни, злобни, ..... определяния. Създадохте негативно отношение към тях. Създадохте противоречие мужду млади и по- големи. А в много случаи, това са вашите родители.
4
2
 
15
 
! Отговори
До 3 преди 3 години
Докато в парламента има бсп-дпс все така ще е!!!
3
0
 
22
 
! Отговори
тя преди 3 години
Докога ще продължава това ?! Кой е отговорен за случващото се ?