Голям обир в магазин за бяла и черна техника в Пловдив

Полицията е извела всички служители
2 юни 2020 18:21,
37
Голям обир в магазин за бяла и черна техника в Пловдив
Снимка: БГНЕС

Крупен обир е направен в обект на верига за бяла и черна техника в Пловдив, съобщава NOVA.

Още по темата

Полицията изведе всички служители от складовете и търговските обекти и ги затвори за посетители.

По първоначална информация липсва скъпа техника, в това число голямо количество последен модел смартфони.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
2
 
! Отговори
Стоянов преди 3 години
До АнонименЕй мияча на чинии нямам шеф, аз съм основал малка фирма и давам работа на 11 човека. Колко бил ми давал шефа - ти какво търсиш в германия бе мозък? Работа има и в България ама не ви се работи.
31
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до СтояновТова за ромите от Испания - Гърция, беше преди 15 години, оттогава всичко живо се изнесе от Испания на север. Иначе, аз си посещавам всички държави където имам познати и приятели. А на софтуер си пълна скръб. Казвам ти що тонове минават цигари и алкохол за Лондон през летището в София, бедна ти е фантазията, за едни кирливи телефони тръгнал да ми говори. Говоря ти за милиони годишно пич...
30
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като не ви изнася там в Бокостаня и все за чинии ни пращате, а не сте наясно, че там сме все кадърните и много рядко българин ( не ром) попада до чиниите. Льольо ходи се гръмни някъде. Аз колкото пращам в БГ за месец на родителите си, твоя шеф не ти дава толкова за половин година - ***...
29
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до СтояновХа... ха... Какъв производител те гони? Тези телефони са минали през десет ръце, докато стигне пазара след 6 месаца, на бастунската Бокова държава, и до кварталното схлупено магазинче. Пълен неук. Ивинявай, от кое село си ти?
28
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до СтояновАбсолютен 100-ов % льольо си! Телефони, софтуер, ъплоуд, преводи - това ми е само хоби. Иначе си бачкам в Германия, взимам си хубави пари, и случайно влезнах тук заради пловдивската новина и видях един *** - Стоянов, който много филми гледа. И да, гърците са много по назад от нас технологично в общ план, за сметка на работни места и мислене за народа.
27
0
 
2
 
! Отговори
Стоянов преди 3 години
До АнонименКакъв магазин бе, тоя който ги праща по магазините знае къде какво праща , то тия телефони да не са като близалки бе. Тоя телефон се знае от производителя в коя държава отива, от там в кой град и в кой магазин се праща. Не били ги зачислили. Пълен аматьор си.
26
0
 
2
 
! Отговори
Стоянов преди 3 години
До АнонименИ два пъти споменаваш как ще си пиеш текилата в Испания и как роми мъкнели техника от Испания , си правя извода че си мияч в някой бар. 2 казваш на времето - сега не е на времето а е 2020 година. 3. ромите изнасяли , ти не се различаваш от тях или си ром. 4. Аз и тук съм си добре няма нужда да излизам , за да видя по голям *** от тоя.
25
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до СтояновГолям профосор си ей. Щяли да ги засечат веднага - много филми гледаш! Тези от магазина може и изобщо да не са ги завели като хората и да не знаят сега в навалицата какво търсят. Като ги знам само какви стоки се продават в БГ, майко мила. *** в Англия и ги налашкай в един автомат и взимаш парите. Нашите цигари и алкохол прекарват през летищата - професоре...
24
0
 
2
 
! Отговори
Стоянов преди 3 години
До АнонименПонеже ти си голямата работа извън България и предполагам си милионер от разни врътки, за разнообразие седиш и пишеш в някакъв сайт. Аматьор гърците били зле, не те не са зле. Ти си зле ама много ,много зле.
23
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до СтояновА бе пръдльо. Навремето, нашите роми крадяха техника в Испания и я продаваха в Гърция. Там всичко се засичаше, докато гърчолята са по-зле и от нас, а ние сега, не можем да стигнем испанците от завидите години - 00s. Дори тук в Германия, можеш да си ги продадеш на черния пазар, а в Англия ги пускам в Автоматите за телефони и веднага взимам парата. Ти си много *** - излез от тази България, льольо...
22
0
 
2
 
! Отговори
Стоянов преди 3 години
До АнонименСлушай пич, понеже ме захапа за темата, да ти кажа че се занимавам с електроника и микроелектроника. И пак ти казвам ако ще сменяш почти целият телефон, защо ти е да го крадеш бе пич? Да може да се ползват дисплеите и още нещо но до там. Не ми казвай аз колко разбирам от софтуер и хардуер , защото ще си настъпиш езика.
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СтояновЗа всяко едно нещо те следят, дори колко пъти си закачаш телефона за лаптопа и колко пъти си сменял мемори картата на устройството. Но всички тези неща могат да се спрат, като се отреже пътя до сърварите и процесите които винаги са нащрек, могат да се спрат или най-добре да се изкоренят от устройството. Има пиратски софтуери, МЕЯ също се сменя. Ама да не си играе човек, при количество, има черни пазари. Пий едно уиски и не ги мисли крадците - проблема си е тяхен.
20
0
 
2
 
! Отговори
Стоянов преди 3 години
До АнонименХардуера е съвкупност от изпълнителни елементи , а те се управляват от процесора. Абе толкова ли глупаво обяснявам или ти си много зле че не ме разбираш ? Отделно че няма балами да ти купят стоката като знаят че е проследимо и да си сложат главата в торбата а тои да идеш в Испания на текилка. Ти ли ще излезеш най-умният в България бе?
19
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до СтояновАз му обяснявам за винаги включените процеси на Самсунг и Гугле, още при стартиране на устройството, той си бае само с този негов процесор - "хардуера бе пич" Там е разковничето. Всичко се сменя и заменя в едно устройство, стига да знаеш как. По бг сайтчета няма да ги намериш.
18
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до StoyanovНе си наясно каква апаратура имам и какъв маниак съм още от симбиан-на. Остави отворения код. Дори айфоните със затворен код се цакат отвсякъде - трудно, но не е невъзможно.Та да не си играя, карам техниката в Гърция, продавам я на черния пазар за норматив време и след 3 часа съм в Испания на текилка. Хайде, ходи ме търси после, разбирачо.
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СтояновMnogo si prav, ama nali Filebeto znae popveche
16
0
 
2
 
! Отговори
Stoyanova преди 3 години
До АнонименZashto shte smeniash procesora? Tova e nai-skupoto v edin telefon...glupavo e, po-dobre kupi nov - krajbata e ot nekompetenti hora. Stoyanov e prav. SorryStoyanova
15
0
 
2
 
! Отговори
Стоянов преди 3 години
До Анонимен:***, какво общо има процесора на телефон със процесори на самсунг и гогле бе? В телефона има един процесор , не процесори на самсунг и гогле.
14
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до StoyanovМале, мале, за процерсор ми говори - пълен въз си. Всичко във моя телефон е сменено, заради кнокс войд-а, който ми отчете 1 хак и Самсунг Пей спря да работи. А с хак, мога да спра всички процесори на Самсунг и Гугле, дори да ги изкореня от устройството и до сървъра няма как да стигне инфо... А бе льольо, ходи да се гъделичкаш с някой неук.
13
0
 
2
 
! Отговори
Stoyanov преди 3 години
До Анонимен Ще ти донеса един телефон да ми смениш или дублираш процесора разбирач, ти дори нямаш нужната апаратура да пипнеш BG стандарт. Сменял бил дублирал, айде аман от разбирачи.