За сагата на "сините" акции от Дубай до София

Вече стана ясно, че ценните книжа са прехвърлени на Наско Сираков
Обновена: 2 юни 2020 20:34 | 2 юни 2020 20:34, Петя Славова
10

Пътят на "сините" акции от Дубай до София приключи у дома - на "Герена". Ценните книжа бяха прехвърлени на Наско Сираков. До това развитие се стигна, след като миналия месец премиерът Борисов отказа да ги приеме. Така клубът беше завещан на голмайстор №1.

А новината съобщи самият той пред клубния сайт. "От тази сутрин, 2 юни, съм собственик на 86,6% от акциите на "ПФК Левски" АД. Искам да изкажа своята благодарност на г-н Георги Попов и г-н Васил Божков за направеното в любимия ни клуб досега и за това, че изпълниха поетия ангажимент да не пречат на клуба", написа той.

А какво предстои на клуба, ще стане ясно на 10 юни. Дотогава Сираков ще запази мълчание, предаде Bulgaria ON AIR.

Още по темата

"Няма нищо по-хубаво от това към момента. Ситуацията беше много тежка само до преди месец. Имах опасения, че "Левски" може да мине през фалит, въпреки че гледам положително и вярвам в чудото. Наско Сираков има авторитета, волята", заяви треньорът на "Левски-Лукойл" Константин Папазов.

Освен воля клубът, трябва да намери и средства, за да се спаси от фалит.

Още по темата

А турболентните събития при сините коментираха и "червените".

"Този въпрос сме го минавали. Сега не знам как е земетресението при тях", каза Димитър Пенев.

Реакциите на феновете също не закъсняха. В социалните мрежи се появи колаж на Наско Сираков на бял кон, като символ на спасението. И коментари за бъдещето на клуба.

"Акциите са си акции, но става въпрос за едни пари. Много пари, които Наско Сираков трябва спешно да намери", пишат феновете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно черепа се е договорил с "шайката" дори и като подсъдим от дубай, е няма такава държава, за Наско е ясно че е подставено лице на истинския собственик дп
4
0
 
1
 
! Отговори
3M преди 3 години
и сашо диков куриера ли ги донесе?
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и специално за тити папазов:москва не вярва на сълзи!
2
0
 
1
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 3 години
"Този въпрос сме го минавали. Сега не знам как е земетресението при тях", каза Димитър Пенев."Муахахахахаха..Пената винаги е бил култооов!
1
0
 
1
 
! Отговори
.. преди 3 години
когато жената на Наско напише във Фейсбук кой дава парите за акциите, тогава може и да схванем кой ще подземния собственик на "Левски"